n78 با انواع گارانتي ها (نام ببريد)
حذف شد.......
Last edited by Mahdi_Co_1368; 07-01-2009 at 10:32. دليل: پست نا به جا
از شما که 2تا ستاره داری بعیدهدوستان ، اگه امکان داره ، منو در زمینه ی خرید گوشی ، مشاوره کنید.....حالا نوع کمپانی سازنده ی اون گوشی ، آنچنان مهم نیست.(حتی lg هم شد ، ایرادی نداره)
...میخوام یه گوشی برای داداشم بگیرم ، در حد 300 تومن ؛ و این خصوصیات گوشی رو دوست داشتم ملاک قرار بدین
1- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت (کمتر از 2.4 اینچ نباشه)
2-صدای با کیفیت
3- سرعت cpu
بی نهایت سپاسگزارم
اینجا جاش نیست یه تاپیک جداگانه بزن
سلام...............
g900__380.90
ممنون از جوابت . اره هم تو سایت digikala هم فروشنده ها یکیشون میداد . میشه بگی فرقش با گارانتی اصلی چیه ؟ در ضمن باهات موافقم که گارانتی تو ایران هیچ معنی نداره
ولی میخواستم بدونم این 18 ماه یعنی چی ؟ اون اصلیا چند ماه هستن ؟ اگه به تاپیک ربطی نداره تو profile ام جواب بدی ممنون میشم
در ضمن امضات اخر معنی و مفهوم و reality هست و بس![]()
پدرام جان گارانتی های اصلی 12 ماهه هستند وایناکه با اسامی جورواجور هستن و 18 ماهه و غیره میزنن اصطلاحا" بهشون گارانتی های هزار تومنی میگن که خود فروشنده های پاساژعلاالدین و دیگر فروشنده ها اونا رو با هزار تومان از این شرکتا (البته اگه بتوان بهشون گفت شرکت چون هیچ خدماتی رو قبول نمیکنن قبول هم کنن هزار اما و اگر داره و تازه اونوقت هم اگه شانس بیاری از هفت خوان اونا رد بشی میگن شامل گارانتی نمیشه باید پول تعمیرش رو بدی)میگیرن و به اسم گارانتی به خورد خریدارا میدن تو چه نوع گوشی میخوای بگیری چه مارکی رو بگو تا من گارانتی های اصلی رو خدمتت عرض کنم پول بابت این نوع گارانتی ها فقط پول هدر دادنه پدرام جان اینو تجربه ام هم بهم ثابت کرده ببخشین که روده درازی کردم بازم سوالی بود در خدمتیم
قیمت چند گوشی (دیروز - علائدین)
Samsung U700 : 190,000
Samsung U600: 177,000
Nokia N78: 270,000
Nokia N95 8 GiG: 440,000
Last edited by mohammad_1ta; 06-01-2009 at 21:51.
N78 قیمتش شده 240 بعد شما می گی 270!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)