من مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت - دانشکده پیشرفت قبول شدم. کسی شناختی داره؟ چجوریاس کلا؟
من مدیریت تکنولوژی دانشگاه علم و صنعت - دانشکده پیشرفت قبول شدم. کسی شناختی داره؟ چجوریاس کلا؟
Last edited by Masoud-Susa; 01-09-2015 at 22:32.
سلام دوستان، یه سوال داشتم
من 23 شهریور 93 کارشناسی فارغ التحصیل شدم و امسال ارشد قبول شدم، برا نظام وظیفه کار خاصی باید بکنم؟ کلا چجوریاس؟
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
معافیت تحصیلی از دانشگاه بگیرید
دوستان عزيز
شهريه هر نيم سال كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد ( علوم انساني - مديريت دولتي ) چقدر در مياد حدودا ؟
آيا برم يا پيام نور شركت كنم بنظرتون ؟!
پيام نور فقط دي ماه ثبت نامه؟
دوستان من شهر خودمون قبول شدم نرم افزار آزاد ولی اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم 3 سال پیش لیسانس گرفتم الانم به لحاظ جسمی و روحی مشکلات زیادی دارم ولی خونواده همش اصرار میکنن برو تا بعدش بری سر کار اخه کار کجا بوده اگه بود تو همین سه سال استخدام میکردن من واسه کامپیوتر استخدامی توی شهرمون ندیدم و به نظرم این رشته به درد استخدام نمیخوره به نظر شما رفتن ارزش داره یا نه؟ یا یه سال صبر کنم رشته دیگه بزنم. از طرفی فکر میکنم بعد دو سال دیگه فوق لیسانس هم اشباع میشه دیگه مدرکش میشه کاغذ پاره منظورم مدرک ازاد اونم مال شهرستان هست حالا باز دولتی یه فرقی میکنه نظر شما چیه تو رو خدا راهنمایی کنید هزینه دانشگاه ازاد هم خیلی سنگینه برامون
Last edited by Memonex; 11-09-2015 at 12:59.
سلام
اگر فرصت استاد شدن دارید یا علاقه دارید برید ارشد وگرنه با مدرک ارشد استخدام سخت تر میشه
سایت مانشت برای کامپیوتری هاست یه سری بهش بزنید
موفق باشید
خدايي نكرده نميخوام من كسي باشم كه شما رو منصرف ميكنه اما خود منم دقيقا همين جوري هستم
ليسانس رو با معدل هجده و نيم گرفتم ! نفر اول دانشكده شدم ، هفت ترمه
الانم ارشد مديريت تحول كه ميدونين رشته بسيار خاص و جالبي هست و هر سازمان و اداره اي ميخواد رو قبول شدم
ولي كار نيست
كارم پارتي ميخواد
اين آزمون ها و استخدامي ها اصلا واسه من و شما نيست
دوست من ليسانس رو بعد 5 سال گرفت با معدل 13
يك هفته بعد بانك رفاه استخدام شد
چون پارتي داشت ...
ولي واسه مني كه مثلا جزو استعدادهاي برتر دانشگاه بودم كاري نيست !
من منصرف شدم از ادامه تحصيل
چون هم وقتم ميره
هم هزينه ميره
هم آرامش و ... آخرشم هيچي !
ما هم جزو كسايي نيستيم كه بريم دانشگاه كيس ازدواج پيدا كنيم !
پس زندگي كن داداش اين چند سال باقي مونده رو هم !
من و شما ارشد رو بگيريم ديگه اين قدر ارشد بيكار تو جامعه هست كه باز بايد بريم سمت دكتري
كلا دهه شصت نابود شد و رفت ...
اکثر جوونای فامیلای من رفتن اونور آب! دخترخاله - دخترعمو و ... بنظرم بهترین کار همینه چون واقعا داخل کشور کار نیست آینده هم نیست! 26 سالمه خدمت هم رفتم ولی هیچی به هیچی!- دوماه پیش رفته بودم یجاواسه فروشندگی تا گفتم لیسانس دارم گفت که لیسانس نمیخوام فقط دیپلم میخوام چون لیسانسه ها بعداز یه مدت میرن دنبال کار بهتر بعد از چند ثانیه یه لبخندی زد و گفت البته نفر قبلی که اینجا بود دکترا داشت ولی به من گفته بود دیپلم دارم![]()
بنده در وهله اول خودم و بعد، بقیه دوستان رو اکیدا توصیه می کنم به خروج از کشور... مهاجرت و یا ادامه تحصیل... اگر شرایطش رو تا حدودی دارید حتما برنامه ریزی کنید...
اگر فوق لیسانس دارید، برای دکتری و اگر لیسانس دارید برای فوق لیسانس... اگر فکر می کنید که نمی تونید یا اینکه خیلی سخته و اینا یه سر به فروم اپلای ابرود بزنید..
آلمان و استونی و فنلاند و اتریش و حتی ایتالیا و فرانسه برای تحصیل رایگان یا با شهریه های پایین گزینه های خوبی هستن، اگر سابقه کار مناسب دارید و میتونید زبانتون رو تا سطح مناسبی ارتقا بدید برای مهاجرت برنامه ریزی کنید..
حقیقتا این کشور جای زندگی برای من و امثال من که دور و برمون پارتی و امکانات بعضی هارو نداریم نیست! دوستان تجدیدی و مردودی و مشروطی بنده با معدل زیر 13 الان کارمند بانک و شرکت های برق و مخابرات و پتروشیمی و زیرساخت و ... هستن! بدون کمترین سواد و تخصصی!
با این تفاسیر بهتره بیخیال شم؟ انصراف؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)