تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 607 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی با محصولات captain sim کار کرده؟؟؟ میدونید autopilotesh جه جوریه؟
    منظورتون دقیقا چه هواپیمایی هست؟ 727 ؟
    بعدشم به نظر من محصولات captainsim با وجود جزییات بسیار دقیق و خوب، اصلا user friendly نیست! من می خواستم با یک 727 ، Arc بزنم و اپروچ رو انجام بدم، واقعا اذیت شدم، بخاطر اینکه نمایشگرها دائم می رفت پشت یوک. نظر باقی دوستان هم همینه (یعنی کاپتین سیم یوزر فریندلی نیست یا نه)؟

2. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان برای بیه ساز از چه گیم پدی استفاده میکنید؟ کسی هست از یوک و پدال استفاده کنه ؟
    با کیبورد کنترل کردن خیلی مشکله
    همونطور که گفتم بهترین دسته ی ارزان قیمت برای کنترل توی FSX دسته ی Play Station همراه با انالوگ و شوک هستش.
    این هم عکسش:

البته توجه کن دسته ی Xbox نگیری.
    دسته ی Xbox به دلیل داشتن پدالهای آنالوگ و یا بیسیم بودن خیلی به نظر خوب میاد ولی پدالهاش توی FSX قریبا کار نمیکنند و قابل تعریف نیستند چون بر خلاف هم عمل میکنند.
    من که خریدم پشیمون شدم و فقط باهاش فوتبال بازی میکنم:

دسته های مخصوص Flight هم بالای 60 هزار تومنش برای FSX مناسبه. اگر طرف این کاره باشه (فروشنده) ازش سوال کن کنترل کننده ی رادر داشته باشه دستش. من یک مدل واقعا عالیشو دیدم 98 هزار تومن بود و مخصوص همین کار هم بود.
    دسته های رادر دار معمولا اون جوی استیک بالاش روی محور خودش گردش میکنه و این خیلی عالیه.
    ولی دسته های عادی Flight به درد FSX نمیخورند و بیشتر برای Hawx استفاده میشن.

مثلا دسته ی بالا روی محور خودش میچرخه ولی با این حال تمام نیازهای شما رو رفع نمیمکنه و باز هم دست به کیبرد خواهید شد. قیمت این دسته هم فکر میکنم بالا باشه.

اما کنترلر های ماشینی که فرمون دارند تقریبا مناسبند و ارزون و شما میتونید با 25 هزار تومن یکی بخرید ولی حتما تنظیماتش رو خودتون انجام بدین.
    البته مدل زیر رو با 25 هزار تومن فقط میتونید ببینید...
    Last edited by ebicross; 25-03-2010 at 10:30.

4. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

user friendly رو ولش کن...اصلا نمیتونم بلندش کنم ...نه 727 نه 757 ..تو رو خدا یه راهنمایی بکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان برای بیه ساز از چه گیم پدی استفاده میکنید؟ کسی هست از یوک و پدال استفاده کنه ؟

با کیبورد خیلی راحته که. من راحت لندینگ می کنم. ولی تایرم می ترکه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب من جند سال پیش با Fokker 50 داشتم از اهواز بر میگشتم و 5 دقیقه توی هوا بودیم ( یعنی نزدیکای امیدیه ) که مهماندار خبر داد هواپیما دچار نقص فنی شده و راحت برگشت فرودگاه نشست. ( با اینکه پر سوخت بود) به نظر شما با سوخت پر نشست یا توی هوا خالی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

بچه ها به سایت منم سر بزنید راجب شبیه ساز پرواز توضیحاتی میدم

گالری عکس و فیلم هم داره که مطمئنم ازش لذت میبرید

سوال و مشکلی هم بود در خدمتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هواپیما میتونه با سوخت پر پر هم بشینه ولی دقت خلبان باید خیلی بیشتر باشه و نرم تر بشینه
    با احترام به شما دوست عزیز باید بگم که اگر هواپیمایی بتونه با سوخت پر بشینه مثل فوکر 70 و 100 هیچ ربطی به تخصص خلبان نداره وتمام کسانی که برای اولین بار هم سوار این هواپیما میشن میتونن این کار رو انجام بدن و اگر هواپیما های دیگه ای مثل ایرباس 300 نتونه بشینه استاد خلبان اون هواپیما هم باشه نمیتونه با باک پر هواپیما رو بشونه

دوستان سلام

من قبلا چندتا پست داده بودم و توی اون پست ها گفتم تایر هواپیما می ترکه و شما دوستان عزیز به من جواب دادید که سوخت اضاف دارید.حالا یه سوال؟؟؟ اون هواپیماهایی که دچار نقص فنی میشن و باک پر سوخت هستش چه طوری فرود میان که تایر نمی ترکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من علتشو الان در بالا گفتم اما یه علت دیگه ای هم داره اگر شما با Fs PAX کار میکنید بعد از یک و یا چند پرواز که انجام میدید هواپیما شما نیاز به تعمییر داره که اگر انجام ندین احتمال داره چرخ های شما در موقع لند بترکه ویا 1000 مشکل دیگه برای هواپیما پیش بیاد

دوستان کسی با محصولات captain sim کار کرده؟؟؟ میدونید autopilotesh جه جوریه؟
    منظورتون دقیقا چه هواپیمایی هست؟ 727 ؟
    بعدشم به نظر من محصولات captainsim با وجود جزییات بسیار دقیق و خوب، اصلا user friendly نیست! من می خواستم با یک 727 ، Arc بزنم و اپروچ رو انجام بدم، واقعا اذیت شدم، بخاطر اینکه نمایشگرها دائم می رفت پشت یوک. نظر باقی دوستان هم همینه (یعنی کاپتین سیم یوزر فریندلی نیست یا نه)؟

دوست عزیز اگر منظورت 727 و یا 757 هست این هواپیما ها نیاز به یکسری اطلاعات و آموزش داره که اگر شما با اون موارد آشنا نباشید نمیتونید با این پرنده کار کنید بر خلاف نظر این دوستمون که فرمودن به خاطر این که موقع آرک زدن یوک جلو دیدش بود باید بگم اگر دقت کرده باشید یک دکمه هست که شما میتونید یوک رو از جلود خود بردارید تا مزاحم شما نباشه

و در کل اگر با الین پرنده آشنا نباشید نمیتونید پرواز خوبی رو داشته باشید

من خودم هم از یوک کخصوص خلبانی و پدالش استفاده میکنم و به شما دوستان توصیه میکنم اگر نمیخواید خرج کنید از جو استیک Boxker استفاده کنید و از جو استیک های Xbox و پلی استیشین استفاده نکنید چون این طوری

واقعی تر هست

اینم یه عکس از یوک و پدالی که من استفاده میکنم

البته اگر نمیخواین خیلی خرج کنید میتونید از این جو استیک استفاده کنید که دقیقا یادم نیست بین 11 تا 17 تومن هست

خلاصه زیر 20 هزار تومان هست

8. 5 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

TOOMY جان یوک خلبانی رو چند خریدی؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تامی جان (اسمت رو نمی دونم) اون یوک و تراتل رو از کجا گرفتی ؟ چند ؟
    اون جوی استیک رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ولی من این رو دارم. قیمتش هم 16 هزا تومن بود.
    اصلا مناسب FSX نیست.
    فقط سه کنترل کننده ی انالوگ داره که یکی یوک هست و شامل دو انلوگ X و Y و یکی تراتل و وقتی هواپیما نزدیک زمین بشه و نیاز به رادر شدید بشه به مشکل میخورید.
    اما دسته های Play Station (توی ارزونها) شامل چهار آنالوگ میشه که نیاز تاکسی و رادر رو هم رفع میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Toomy جان حتما اطلاعات شما از من بیشتر هست عزیز ولی این حرف شما یعنی نقش خلبان در لندینگ هواپیما 0 هست در صورتی که به نظرم این طوری نیست ، ممکنه بعضی هواپیما ها به دلیل وزن زیادشون مشکل لندینگ با باک پر رو داشته باشن ولی در بعضی مواقع اضطراری و اجبار به فرود حتی با صدمه خوردن به بعضی قسمت های هواپیما خلبان اقدام به فرود میکنه.

این وسط نباید تجربه و تبحر خلبان نادیده گرفته بشه چرا که میتونه با افزایش نسبت قدرت موتور به وزنش انقدر نرم بشینه که فشار بسیار کمی به استراکچر و چرخ های هواپیما بیاد!

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

سلام
    ببخشید می پرم وسط بحث!
    یه سوال: محل ترمزهای هواپیما در کابین کجاست؟ منظورم اون ترمزهایی هست که با کلید 1 گیم پد و کلید - و * کیبورد می گیریم!؟

با تشکر
    در اين عکس براتون معلوم کردم" اين پدالها 2قسمت دارند: قسمت بالا(نوکش) رو اگر فشار بديد ترمز اون سمت (چپ يا راست) عمل ميکنه و اگر از پايين يا کلا پدال رو فشار بديد رادر ها عمل ميکنند.

14. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •