------ لچر ورژن4
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------ لچر ورژن4
![]()
واقعا كه اميد جان گل كاشتي
خيلي كارت درسته بهترين بوتر ها رو ميگي
دمت گرم اميد اقا
باي
اميد سلام
براي find invisible in Yahoo Messenger چيزي پيدا نشد براي ما و دوستان
مرسي![]()
اینو تست کنین . فقط از یه ای استفاده کنین که برای دوستانتون اشنا نباشه چون این برنامه یه pm واسه کسی که میخواین چکش کنین میفرستهنوشته شده توسط Wisdom
عزيزان پس چي شد؟
مي خواهم پسورد اي ديمو عوض كنم بايد چي كار كنم؟
راستي اقا اميد گل من يه برنامه خونه دوستم ديدم كه يه برنامه دراز بود و انتخاب ميكردي كه پسورد يارو به ميلت بياد يا به اي ديت و ميلشو مينوشت و به يارو يه لينك ميداد يارو رو لينك كليك ميكرد پسش به ميل دوستم ميومد
اگه ميشه برام بزار
دمت گرم اقا اميد گل گلاب
باي
با سلام خدمت همه ی دوستان
من وقتی یاهو مسنجر رو باز می کنم و می خوام وارد ای دی بشم وقتی بر بروی دکمه ی sign in کلیک میکنم با این پیغام مواجه می شم
![]()
سلامنوشته شده توسط Wisdom
عزیز من هنوز با همون بادی اسپای تست میزنم که قبلا" برات گفتم البته این بوتر هایی که آنلاین تستر داره نیز گاهی جواب میده ولی برنامه ای که صدر صد جواب بده نوز نیست البته آخرین ورژن بادی چک هم جدیدا" آمده که تست نکردم هر کدوم جواب بده برات میزارم حتما"
موفق باشی
اونی که من گذاشتم 100% جواب میدهنوشته شده توسط omid.com
سلامنوشته شده توسط mohammadagha
عزیز برای عوض کردن پسورد آیدیت که میتونی از مای یاهو لوگین کنی و براحتی عوضش کنی اون برنامه ای هم که میگی فقط یه تروجان بیشتر نیست حالا کی لاگر یا غیره.. اونم توی تاپیک داریم ولی بازم رو چشم تو برنامه هام نگاه کنتم چی دارم برات میزارم
اون مشگل لوگین شدنت هو راهی رو که گفته کلیک کن ببین چه جوابی میگیری احتمالا" به فایر وال گیر داده
موفق باشی
اینم یک برنامه برای دریافت سوک 5 با سرعت خوب و طریقه کار کرد آسان
نیو آبدیت
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)