بابا مجتب جون خیلی مشکل وپیچیدس که...!!!
مخ ادم سوت میکشه تازه تو این همه کا حتما احتمال خطا هست....
اینو از سایتی چیزی گیر اوردین؟؟؟
یکی که از گوشیش نا امیده باید این کارو بکنه....
بابا مجتب جون خیلی مشکل وپیچیدس که...!!!
مخ ادم سوت میکشه تازه تو این همه کا حتما احتمال خطا هست....
اینو از سایتی چیزی گیر اوردین؟؟؟
یکی که از گوشیش نا امیده باید این کارو بکنه....
تا شب فيلمشم مياد...فيلم آموزشي...![]()
از کجا میدونی ؟؟؟؟
تو هم سایتشو دیدی اگه اره خوب لینک بدید ماهم ببینیم....
اگه عملی باشه حتما دو سه روز دیگه اپ دیتش میکنم...
نه والا مال اون نیست!
بازم ممنون از شما که یه خط برام تایپ کردی
سلام
من هر چی کانتکت دارم از سیم کارت ریحتم رو گوشی و تنظیم کردم اول اسم بعد فامیل نشون بده.
در کانتکت هیچ مشکلی نیست و همه چیز خوب و مرتبه.
اما وقتی یکی از همینا برام اس ام اس میزنه تو inbox اول فامیل طرفو نشون میده بعد اسمشو!!!
مثلا : Ali Milani اینو تو کنتکت نشون میده اما تو inbox نشون میده: Milani Ali
هیچ راهی برای تنظیم پیدا نکردم به نظر شما راه حلی داره؟
با اینکه کلی کار داشتم، ولی به خاطر قولی که بهت دادم، اینم برنامه هات:
1) این گوشی نیاز به آنتی ویروس نداره. چون اصلا ویروسی براش نیومده. آنتی ویروس هم فقط رم رو اشغال میکنه و مصرف باتری رو میبره بالا. من رو 6630 هم آنتی نداشتم. دقت کنی تو فایل های نصبی (SIS) ای که میگیری، امکان نداره گوشیت ویروسی شه. اگه بازم اصرار داری آنتی نصب کنی، بگو تا لینک بدم.
2) Mobisophy Interactive Voice Call Master v2.31.2330
3) Answering Machine v1.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4) این ورژن عربیشه! FS CALLER s60v3 V2.02 arabicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اینگیلیسیش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5) Killer Mobile Total Recall v3.0.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6) CallCheater v1.00کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7) برای این کا یه ترفند هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8 و 9) میتونی از دیکشنری جاوا که شاید از قبل داشته باشی استفاده کنی، اینها هم هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود دیکشنری های همراه با تلفظ برای نوکیا سری60 ویرایش سوم
Unidic2 برای N82 دیکشنری با تلفظ و زبان های فارسی انگلیسی عربی و اردوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10) اگه همون نقشه تهران رو میگی که جاوا هست، میتونی همونو روی این گوشی نصب کنی. البته N82 دستگاه GPS داخلی داره که خیلی بهتر از نقشه خالیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
11 , 12 , 13) CorePlayer v1.2.4
14)ScreenShot V3.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
15 و 20) x-plore 1.22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
16) WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.08.102کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
17) روش Smart Guard فقط Hidden کردن فایل ها بد اگه اشتباه نکنم. که میتونی با X-plore این کار رو انجام بدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
18) Calcium Calculator
19) تقویم هجری شمسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر نرم افزاری هم از به بعد برای گوشی جدیدت خواستی به آخر اسمش یه "S60 V3" اضافه کن و تو گوگل سرچ کن. پیدا میکنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلی بود بگو. برای نصب برنامه ها هم بهتره گوشیتو هک کنی تا برنامه ها رو بدون ساین نصب کنی. هک هم که میگن به اسمش توجه نکن! کار ساده و بی خطریه
Last edited by Linux Learner; 25-11-2008 at 20:47.
نه من فکر نکنم راهی باشه چون مال بیشتر کسایی که من دیدم اینجوریه..هیچ راهی برای تنظیم پیدا نکردم به نظر شما راه حلی داره؟
دلیلش اینه که خارجی ها شکل نوشتن اسم وفامیلشون اینجوریه
inbox شما هم همین حالت هست؟ یعنی اول فامیل رو نشون میده بعد اسمو؟
این که نشد دلیل ..گوشی های دیگه پس چرا اینطوری نیست؟
اونا خارجی نیستن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)