shoma mitoni in address ha ro khodet besazi dar registry.
bad az on shoma bayad in file ro to bazid nasb konid:{HelpPages} albate man addresho nadarm vali mitoni to google search koni.
shoma mitoni in address ha ro khodet besazi dar registry.
bad az on shoma bayad in file ro to bazid nasb konid:{HelpPages} albate man addresho nadarm vali mitoni to google search koni.
باید در هنگام بازی با یک خانواده که هستید از راست به چپ به ترتیب ctr و shift و c رو بگیرید یه صفحه میاد در اونجا یکی از 2 رمز زیر رو میتونید بریزید:
Motherlode 50000
Kaching 1000
عدد ها معنی پول میدهند رمز اون کلمات هستند
یه چیز که به نظرم اومده اینه که اینجا هم مثل تاپیک سیمز 2 بشه و دوباره تاپیکی برای پک زده نشه البته نظر شخصی من هست اما اینطوری بهتر هست
یعنی همین جا بحث کنیم
منم موافقم كاملا باهات...راستي پك فردا مياد ديگه؟![]()
سایت این بازی رو اورده ولی خیلی گرون میده به نظر من .
حالا اگه بخوایم سفارش بدیم از کجا میفهمن که ما سیمز 3 رو قبلا گرفتیم برامون بفرسته اصلش رو به همراه پک؟
بله به سلامتی
اینم لینک خرید پستی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت محصول خوبه شما اگه تا حالا از p30 خریده باشید متوجه میشید
کیفیت dvd ها نسخه ستاپ اورجینال و دستکاری نشده همچنین قاب و کاور مخصوصا اگه بخواید آرشیو کنید
فقط قیمت پست هست که به شهرستان ها یکم قیمت کلی رو بالا میبره با اینحال من بازی هایی رو که علاقه دارم به صورت یه آرشیو با کیفیت داشته باشم همیشه از پی سی خریداری میکنم
دوستان اين expansion دو تا دي وي دي خودش؟؟؟؟؟؟مگه چي داره؟؟؟يهني من ميخوام خود سميز 3 اصلي رو هم با اين بخرم ميشه 4 دي وي دياي واااااااااااااااااااااااا ااااااي ورشكست ميشم كه...سيمز 3 خودم داغونه به زور آپگريدش كردم از اينجا جديد بگيرم بهتره
يكم بيشتر توضيح ميدي؟منظورتو نفهميدم...![]()
مثل اینکه قرار بود پی سی به کسانی که اولین نفرات sims3 رو خریدن (مثل من) چون فقط ورژن اولیش بود وep نصب نمیشد (سری های بعدی ورژن بالاتر بودن) دفعات بعد که ep جدید رو می خوان بخرن sims3 ورژن بالاتر رو رایگان بده
البته تو همین تاپیک خونده بودم!!
یعنی من سری اول این dvd رو گرفتم .
پک های که قرار یود بیاد مثل این پکی که اومدش روش نصب نمیشه که قرار شد سایت برای اون هایی که سری اول این dvd رو گرفتن سیمز اصلی رو مجانی برای ما بفرسنه.
که مشکل من با پول پستش هست که اون سری نزدیک 7 هزار تومان من پول دادمدر حالی من خودم میتونسم بگیرم با قیمت خیلی کم
![]()
به به سلام به بچه هاي قديمي! من همين 10 دقيقه پيش ديدم و سفارش دادم! اين شيراز كه بخوايم صبر كنيم نيم قرن ديگه انشا ا... تازه خبر انتشارش ميرسه! مجبور شدم دست كنم جيب مباركم پول بدم!
راستش من توي قسمت پيام شما در مورد بازي نوشتم كه قرار بوده بفرستيد دوباره برامون! اميدوارم يادشون نره بفرستن. بهترين راهم همينه كه تو قسمت پيغام شما بنويسيد و ياد اوري كنيد.
يه چند روزي كه اينترنتم قطع ميشه تا بخوام تمديد كنم ميشينم sims بازي كه بيام دوباره اينجا به برو بچ كمك كنم!![]()
کسی هنوز این پک جدید رو بازی نکرده؟
من که دیروز از فروشگاه سایت سفارش دادم شنبه به دستم می رسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)