من اصلا idm رو کرک نکردم . از داخل فایل host سایت های مربوط به idm رو بستم و با یه سریال نامبر رجیستر کردمش . فایل کرکی رو استفاده نکردم.
این کار رو قبلا انجام دادم ولی تفاوتی نکرده
من اصلا idm رو کرک نکردم . از داخل فایل host سایت های مربوط به idm رو بستم و با یه سریال نامبر رجیستر کردمش . فایل کرکی رو استفاده نکردم.
این کار رو قبلا انجام دادم ولی تفاوتی نکرده
پس مشکل از مرورگر هست که اگر با مرورگرهای دیگه این مشکل وجود نداره برمیگرده به ارتباطات این نرم افزار با IDM که تو رجیستری ثبت شده و تو فایل های ini.* ویندوز تاثیر گذاشته
این مشکل با همه ی مرورگر ها بود .
ورژن idm من 6.11 بود آپدیت کردم به 6.12 خدا رو شکر مشکل حل شد .
ولی الان اون پنجره کوچیک که موقع پخش فیلم های فلش می اومد و می گفت اگه میخواهی دانلودش هم بکن واسه یه سری میاد واسه یه سری نمیاد
چک کنین تیک فرمتی که هست (FLV) تو قسمت زیر خورده باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هر کی بتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم ازش.دانلود منجر من 6.12 هستش.تازگیا وقتی میخام یه فایلیو resume کنم و خودش ازم میپرسه که لینکو دوباره باید بدی و خودش اتوماتیک صفحه رو باز میکنه(بافایرفاکس).من هر کاری میکنم فقط مینویسه stop waiting(صفحه شامل این گزینه) و بعدش "صفحه فایرفاکسو باز نمیکنه".چیکار کنم ک خودش صفحه فایرفاکسو باز کنه!؟
چطوری به وسیله idm می تونی تظیم کینم که بعد از تمام شده یه فایل ،فایل بعدی را دانلود کنه
این برنامه اصلاً چی هست تا حالا اسمش رو نشیدم و برای اولین بار اسمش رو می شنوممن برنامه Offline Explorer Enterprise 4.5.2502 نصب کردم
احتمالا فایروال این اجازه رو بهش نمیده.توی تنظیمات فایروال برو و برای idm تنظیماتش رو ببین که اجازه دسترسی به مرورگر رو داشته باشه.
از بالای نرم افزار یا توی منوی دانلود،گزینه queue رو بزن.بطور پیش فرض همه فایلها توی صف اصلی هسستند ولی اگه میخوای فقط چند فایل خاص دانلود بشه میتونی queue یا صفهای مختلف درست کنی.
فرمت اون فایل تصویری باید تو این قسمت هم موجود باشه تا اون پنجره به نمایش در بیاد و علت اینکه برای یکسری نمایش داده میشه و برای یکسری نمایش داده نمیشه همین امره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ship Storm; 15-10-2012 at 20:37.
سلام.
در IDM وقتی یک فایل که هنوز تموم نشده رو delet میکنم بدون اینکه هشداری بده، فایل رو پاک میکنه. قبلا هشدار میداد که فکر میکنم تیک مربوطش رو زدم که دیگه هشدار نده.
چطور میشه دوباره کاری کرد که قبلش سوال بپرسه ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)