من هم منظوري نداشتم...چرا ناراحت شدي
از روي عكس به نظر ميرسه در اول كشيده تر هست.....اما طول ماشينو نميدونم.......شما اين كاره هستي.....شما بگو...میشه بپرسم چجوری دودرش کرده که ابعاد ماشین کم شده؟
من هم منظوري نداشتم...چرا ناراحت شدي
از روي عكس به نظر ميرسه در اول كشيده تر هست.....اما طول ماشينو نميدونم.......شما اين كاره هستي.....شما بگو...میشه بپرسم چجوری دودرش کرده که ابعاد ماشین کم شده؟
منم ناراحت نشدم!
طول ماشین معلومه کوتاه شده اما چجوری این کار رو کرده برام سواله!
شما که گفتی زانتیا میخوای با 5 - 6 تومن خرج
یه مزدا 3 بخر خیال راحت
از خودشم هم اسپرت هست و هم خوب راه میره!!!
منم به ایشون یه پیشنهاد خوب دادم که تو رنج 30 تومن ماشین رو دستش نیست!: کیا سراتو!
منم نظرم اينه كه مزدا 3 بخره !!! هم خوشگل تره هم به قول آقا امير خودش اسپرته !!!
ممنون از همه تون
ببینین دوستان ما یه پرونتون جن تو داریم و این مشورت ها واسه این بود که میخواهیم یه پرشیا بخریم و اسپورت کنیم (چون اختلاف سلیقه بین اعضای خانواده وجود داره)
و این تصویب شد که همین پرشیا صفر سفید خوب تره. وگرنه میتونیم اون جن تو رو بفروشیم و پول پارس هم روش یه مزدا سه یا چیز دیگه ای بخریم دیگه.وسلام
سلام.
جناب رضایی لطفا اول بودجه و هدف خودتون رو مشخص کنید.
بودجه شما از 16 تومن یهو شد 35 تومن... ( یعنی بیش از دو برایر)
اصلا منظور شما از اسپورت چیه؟؟؟؟ اگه برداشتتون از اسپرت فقط یه رینگ و یه سیستم صوتی هست که با 6 تومن میتونید روی هر ماشینی تقریبا به خوبی انجامش بدید. حتی علمی. ولی اگه منظورتون واقعا تغییرات نسبتا بنیادی چه در بدنه و چه در قلب خودرو هست که بحثش جداست.
مورد سوم اینکه اصلا ماشین برای چی میخوایید؟ برای چند نفر؟ برای چه سنی؟ برای چه کاری؟
ضمنا اگه مایلید و هنوز میخوایید راجع به خریدتون بحث و مشورت کنیم بهتره یه تاپیک دیگه بسازید. پستهای مربوطه از این تاپیک رو هم انتقال میدیم اونجا
سمند lx
پارس
نه ممنون مسئله تموم شد.مورد سوم اینکه اصلا ماشین برای چی میخوایید؟ برای چند نفر؟ برای چه سنی؟ برای چه کاری؟
دوستان کمک کردن
این ماشین اگه جور بشه قراره من برونمش چون اختلاف نظر بود منم بادوستان فروم مشورت کردم و همون پرشیا قرار شد.
بودجه مال من که این همه نشده . یعنی اصلا نمیشه که اون یکی ماشینوفروخت.اگه مطرحش کنم که بیایید جن تو رو بفروشیم و مزدا سه بخریم منم از پرشیا صرفنظر کردم اون وقت پوستمو میکنن(تو که خواهر و اخلاق مادری رو میشناسی)(افراطی)بودجه شما از 16 تومن یهو شد 35 تومن... ( یعنی بیش از دو برایر)
به هر حال از همتون متشکرم.چون که راهنمایی خوبی کردین .شنبه هم نتیجه مشاوره رو به پدر محترم گزارش خواهیم داد:خخخ
فقط 4 تا تایر با رینک خفن .اصلا منظور شما از اسپورت چیه
نظرتون راجب پرشیا elxچیه؟
ظاهرا موتورش زانتیاست
کلا از نظر فنی چطوره؟
یا امکانات؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)