تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 258 از 465 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2.من فکر میکنم به خاطر اینه که اونایی که سوار شدن زود فلنگ رو بستن و اینا رو غال گذاشتن.
    3. بیرون گلخونه بسازم دیگه که لازم باشه tend کنم دیگه؟ هر گیاهی؟ و اینکه چند تا؟
    4. حتما دانشگاه بره؟ این که جون منو درمیاره. آخه سیمزام همه میانسالن. تا بیام بچه دارشون کنم. به سن نوجوونی برسه. واااااااااااااااااااااای. اگه دانشگاه نره چی؟ بعنی درجه ی شغلیش رو با مهارتهاش بالا ببرم تا اون وسیلهه باز شه. نمیشه؟ یا اینکه اون شغله رو نمیشه گیر اورد؟

4. آره حد اگثر افراد توي سيمز 8 نفره به خونه ي بزرگ و كوچيك هم ربطي نداره

من یه سری 7 تا آدم داشتم .و دو تا هم pet. اونوقت کامل شد.

من یه خونه درست کردم که انواع آدمها رو داره. یکیشون گیاهی بود که مرد میخوام زندش کنم. یه خون آشام. یکی هم گیاهیه هم خون آشام (گیاهی بود که خونآشام شد) و میخوام گرگینه هم باشه (mp3) .میخوام یکی رو گرگینه کنم. یکی رو هم زامبی. یه روحم همونجاها سرگردون باشه برای تزئینات
    الان در تلاشم برای گرگینه و گیاهی که یاد بگیرم. برای گرگینه یه بار خیلی با گرگه دعوا کردم و هی yet all رو زدم اگه درست نوشته باشم. اما کاری نکرد. باید درجه ی منفیش چقدر بشه؟
    2. شايد! :دي

3. آره همه نوع گياهي هر چي بيشتر زود تر! :دي
    4. آره ديگه اگه دانشگاه نري نميتوني اون شغلو بدست بياري بايد جونت بالا بياد! :دي
    مگر اينكه چيت براي باز كردن اون جايزه ها باشه كه منم زياد توي نخ چيت ميت نيستم! اينطوري بازي بيمزه ميشه!
    خانومي آدم رو با سگ و گربه يكي ميدوني؟ ( خوبه والا! )

تو چرا اصل خانواده رو رعايت نميكني : 2 بچه كافيه! :دي

يا علي هيولا پرورش ميدي؟
    گرگه بايد درجش خيلي كم بشه راستشو بخواي كار آسوني نيست من خودم به شخصه يك بار بيشتر اين كارو نكردم اونم ديگه يارو پاش رسيده بود لب گور! :دي

در ضمن لينك دانلود ماشين كاملا درسته رفتم امتحانش كردم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

2. شايد! :دي

3. آره همه نوع گياهي هر چي بيشتر زود تر! :دي
    4. آره ديگه اگه دانشگاه نري نميتوني اون شغلو بدست بياري بايد جونت بالا بياد! :دي
    مگر اينكه چيت براي باز كردن اون جايزه ها باشه كه منم زياد توي نخ چيت ميت نيستم! اينطوري بازي بيمزه ميشه!
    خانومي آدم رو با سگ و گربه يكي ميدوني؟ ( خوبه والا! )

تو چرا اصل خانواده رو رعايت نميكني : 2 بچه كافيه! :دي

يا علي هيولا پرورش ميدي؟
    گرگه بايد درجش خيلي كم بشه راستشو بخواي كار آسوني نيست من خودم به شخصه يك بار بيشتر اين كارو نكردم اونم ديگه يارو پاش رسيده بود لب گور! :دي

در ضمن لينك دانلود ماشين كاملا درسته رفتم امتحانش كردم
    3. من چند بار اومدم این کارو کنم درست هم داشتم میرفتم اما صاعقه زد به یارو و هرچی خواهش و تمنای ازرائیل کردم نامرد قبول نکرد.
    4. من نمیدونم چرا این جایزهه هم جزو اونایی که مینویسه no pic با این فرق که اصلا اینم نمینویسه و اصلا عکسی ازش نذاشته میخوام بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم (جون کندن میخواد)

آره. هیولا بهم بیشتر حال میده تا آدم معمولی. آخه آخرش که چی؟ تکرار و تکرار و تکرار. اما اینا خیلی باحالن. مخصوصا اون که هم گیاهه هم خون آشام که میخوام گرگ هم بکنمش !!! این یارو زیر آفتاب بره فقط درجه ی water ش کم میشه و هی میبرمش حموم. به همین راحتی.

خودت یه بار تا حال گرگ کردی!!! یعنی چی لب گور بود؟ یعنی این همه زحمت کشیدی بعد یارو مرد؟ آخیییییییی.
    من دوبار خواستم دنلودش کنم. اولین بار کامل دنلودش کردم گفت خرابه از نو برو. دومین بار کارتم تموم شد
    من گرگ میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااام!
    Last edited by frnsh; 10-06-2008 at 19:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنامه ی winrar و winzip من هر دوشون مشکل دارن. لینک فکر کنم درسته. sorry.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3. من چند بار اومدم این کارو کنم درست هم داشتم میرفتم اما صاعقه زد به یارو و هرچی خواهش و تمنای ازرائیل کردم نامرد قبول نکرد.
    4. من نمیدونم چرا این جایزهه هم جزو اونایی که مینویسه no pic با این فرق که اصلا اینم نمینویسه و اصلا عکسی ازش نذاشته میخوام بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم (جون کندن میخواد)

آره. هیولا بهم بیشتر حال میده تا آدم معمولی. آخه آخرش که چی؟ تکرار و تکرار و تکرار. اما اینا خیلی باحالن. مخصوصا اون که هم گیاهه هم خون آشام که میخوام گرگ هم بکنمش !!! این یارو زیر آفتاب بره فقط درجه ی water ش کم میشه و هی میبرمش حموم. به همین راحتی.

خودت یه بار تا حال گرگ کردی!!! یعنی چی لب گور بود؟ یعنی این همه زحمت کشیدی بعد یارو مرد؟ آخیییییییی.
    من دوبار خواستم دنلودش کنم. اولین بار کامل دنلودش کردم گفت خرابه از نو برو. دومین بار کارتم تموم شد
    من گرگ میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااام!
    3. ( فقط مونده بود 2 حذف بشه! :دي) خوب مگه مجبوري توي بارون باغبوني كني
    4. مثل اينكه سيمزت مشكل اساسي داره

خون آشام هاي من وقتي ميرن توي آفتاب دود ازشون بلند ميشه! :دي بعدشم سريع خاكستر ميشن

آره ولي اشتباهي بهت گفتم فكر كنم بايد با گرگه دوست ميشدي. اره بايد با گرگه دوست بشي مثل مواقعي كه با خون آشام دوست ميشي

گرگ كه فط و فراوونه فقط اگه ميخواي گرگ زياد بياد نزديك هاي خونت پرسه بزنه درخت و گل و گياه زياد بزار

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

3. ( فقط مونده بود 2 حذف بشه! :دي) خوب مگه مجبوري توي بارون باغبوني كني
    4. مثل اينكه سيمزت مشكل اساسي داره

خون آشام هاي من وقتي ميرن توي آفتاب دود ازشون بلند ميشه! :دي بعدشم سريع خاكستر ميشن

آره ولي اشتباهي بهت گفتم فكر كنم بايد با گرگه دوست ميشدي. اره بايد با گرگه دوست بشي مثل مواقعي كه با خون آشام دوست ميشي

گرگ كه فط و فراوونه فقط اگه ميخواي گرگ زياد بياد نزديك هاي خونت پرسه بزنه درخت و گل و گياه زياد بزار
    سلام
    پیشرفت کردیم 2 حذف شد.
    3. دقیقا.
    4. درستش کردم خودم. همه ی بازی رو پاک کردم و از نو نصب کردم. فهمیدم university مشکل داره. یه university دیگه خودم قبلا داشتم که اون درست بود اما تا میخواستم سی دی رو عوض کنم قفل میکرد و نصبش خراب میشد. این دو تا رو باهم فایلاشونو میکس کردم تا یه university سالم درست شد الان راحت شدم اما سیوام پاک شد

اگه خون آشامت گیاهی بشه خیلی بهتره.

باشه. با گرگه دوست میشم. اما مگه میشه مثل خون آشاما ازش بعدا درخواست کنم که بهم حمله کنه و گرگم کنه؟؟؟ آخه این که آدم نیست

باشه. گیاهم میکارم.

الان 4 تا سیمز توی دانشگاه ساختم. همشونم شغلایی رو میخونن که توش اون چشمه باشه که وسیلش رو داشته باشم. اگه یکیشون زبونم لال مرد حداقل بقیه هم اون رشته رو خونده باشن. حالا همشون فیزیکدانن!!
    میخوام یکیشون گیاهی. یکیشون خون آشام. یکیشون گرگینه. و یکیشونم mp3 بکنم البته به سختی. تازه نمیخوام اصلا رمز بزنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پیشرفت کردیم 2 حذف شد.
    3. دقیقا.
    4. درستش کردم خودم. همه ی بازی رو پاک کردم و از نو نصب کردم. فهمیدم university مشکل داره. یه university دیگه خودم قبلا داشتم که اون درست بود اما تا میخواستم سی دی رو عوض کنم قفل میکرد و نصبش خراب میشد. این دو تا رو باهم فایلاشونو میکس کردم تا یه university سالم درست شد الان راحت شدم اما سیوام پاک شد

اگه خون آشامت گیاهی بشه خیلی بهتره.

باشه. با گرگه دوست میشم. اما مگه میشه مثل خون آشاما ازش بعدا درخواست کنم که بهم حمله کنه و گرگم کنه؟؟؟ آخه این که آدم نیست

باشه. گیاهم میکارم.

الان 4 تا سیمز توی دانشگاه ساختم. همشونم شغلایی رو میخونن که توش اون چشمه باشه که وسیلش رو داشته باشم. اگه یکیشون زبونم لال مرد حداقل بقیه هم اون رشته رو خونده باشن. حالا همشون فیزیکدانن!!
    میخوام یکیشون گیاهی. یکیشون خون آشام. یکیشون گرگینه. و یکیشونم mp3 بکنم البته به سختی. تازه نمیخوام اصلا رمز بزنم.
    ok پس مشكل شماره 4 هم حل شد

مگه تو از خون آشام هات درخواست ميكني كه گازت بگيرن! براي من كه خودشون اين كارو ميكنن! گرگه هم خودش اين كارو ميكنه

ميشه بگي منظورت از MP3 چيه؟

آفرين رمز نزن ! منم خودم به هيچ عنوان رمز نميزنم! :دي

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یه مود هست که میتونه سیم رو خوناشام و گرگ و به قول شما گیاهی!! کنه

لینک بدم؟

در مورد این سیم گیاهی یکم توضیح بدید من اصلا ندیدم!!!
    برای این گیاهیه Seasons لازمه؟
    Last edited by Viren; 12-06-2008 at 06:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SEPIDEH JAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

البته ببخشيد وسط بحثتون . ايني كه ميگين خون آشام و گرگ و اين جور چيزا واسه كدوم ورژن سيمزه ؟
    من خودم سيمز بازم ولي تا حالا نديدم .
    ببخشيدا !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ببخشيد وسط بحثتون . ايني كه ميگين خون آشام و گرگ و اين جور چيزا واسه كدوم ورژن سيمزه ؟
    من خودم سيمز بازم ولي تا حالا نديدم .
    ببخشيدا !
    خون آشام براي nightlife هست و گرگينه هم براي pets هست
    خوب يا دنبالشون نرفتيد يا اين پك ها رو نداريد

یه مود هست که میتونه سیم رو خوناشام و گرگ و به قول شما گیاهی!! کنه

لینک بدم؟

در مورد این سیم گیاهی یکم توضیح بدید من اصلا ندیدم!!!
    برای این گیاهیه Seasons لازمه؟
    هر جور دوست داري!

سيمز گياهي سيمزي هست كه با گياهات و طبيعت دوست ميشه و شكل اونا در مياد ( مثلا از كله مباركش برگ در مياد! :دي) و ميتونه با پخش كردن هاگ توليد مثل كنه رنگشون هم سبزه
    بله لازمه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينم از يك ماشين ديگه ( من رفتم تو خط ماشين! :دي):

Manufacture: Land Rover
    Name: LR2
    Requires: Nightlife
    Price: $12,000

حجم : 1.531 MB

لينك دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •