تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 326 اولاول ... 158208248254255256257258259260261262268308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان من میخوام یادگیری زبانC++ رو شروع کنم کتاب جعفرنزادقمی رو خریدم و دارم مطالعه میکنم یک 20-30 صفحه ای خوندم حالا میخوام یک برنامه
    خیلی ساده رو بنویسم مشکل اینه که نوشته با کامپایلر بورلند C++ تحت ویندوز ( بورلند C++5) یا ویزوال C++ هرنسخهای من هرچی تو اینترنت گشتم
    لینک دانلود برنامه v5 پیدا نکردم Borland.C++.v5.02_-----------.com نزدیکترین چیزی که بهش پیداکردم این بود اونم یک پوشه درست میکنه با کلی
    فایل توش و یک فایل exe که هرچی روش کلید کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و هیچی نصب نکرد البته کلی فایل دیگه هم گرفتم
    Borland.C++.Builder.v6.0.Enterprise.Suite_-----------.com
    Borland_Turbo_CPlusPlus_v5.02
    Intel.C.++.Compiler.v11.1.067.x64_-----------.com
    Microsoft.C-C++.v7.0_-----------.com
    Turbo.C.v2.0_-----------.com
    Turbo.C++.v4.5.Win_-----------.com
    Turbo.C++.v3.0.DOS_-----------.com

حالا کدوم رو باید نصب کنم و چجوری اگر فایل دیگهای رو باید نصب کنم لینک دانلودشو لطف کنید

ممنونم علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یک برنامه جالب که من معمولا اون رو پیشنهاد می کنم Bloodshed Dev cpp هست کی اینم لینکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کار باهاش راحته
    برنامه رو نصب کنین
    بعنوان اولین تمرین notepad رو باز کنید برنامه رو بنویسید و مثلا با عنوان myprogram.c ذخیره کنید حالا اگر روی فایل برنامه ای که نوشتین دوبار کلیک کنید با برنامه Devcpp باز میشه روی دکمه compile کلیک کنید یا از من گزینه compile رو بزنید اگر برنامه خطا داشته باشه اون زیر خطا ها رو نشون می ده که با کلیک روی هر خطا می تونید به سطری که خطا رو ایجاد کرده بروید اگر خطایی نداشت یک برنامه exe توی همون فولدری که myprogram.c نصب است ایجاد میشه یک نکته دیگه اینکه برنامه هایی که شما در ابتدا می نویسید در خط فرمان اجرا میشه. برنامه cmd را باز کنید اگه نمی دونید از کجا بازش کنید در استارت منو روی run کلیک کنید و تایپ کنید cmd یک صفحه سیاه رنگ ظاهر میشه اون فایلexe که ایجاد کردید رو با موس بکشید توی پنجره سیاه در نتیجه برنامه اجرا میشه

3. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر از دوست خوبمrahnema1
    من نرمافزار کامپایلر بورلند C++ تحت ویندوز ( بورلند C++5) رو که پاییه و بیس شروع برنامه نویسی هست میخوام
    خودم نرمافطزار مشابه نصب کردم مثل ویژوال C++ 2011 ولی تو فرامین تفاوت داره و خیلی از دستوراتش فرق دارن

ممنونم علی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من تو c میخوام اسم و فامیل رو یه جا با scanf وارد کنم ولی فقط در خروجی اسم رو نمایش میده

چی کار کنم که جفتش رو نمایش بده(اصلا باید از scanf استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من نرمافزار کامپایلر بورلند C++ تحت ویندوز ( بورلند C++5) رو که پاییه و بیس شروع برنامه نویسی هست میخوام
    خودم نرمافطزار مشابه نصب کردم مثل ویژوال C++ 2011 ولی تو فرامین تفاوت داره و خیلی از دستوراتش فرق دارن

ممنونم علی .
    سلام
    حرف شما رو قبول ندارم کامپایلر بورلند یا هر شرکت نرم افزاری دیگری به هیچ وجه پایه وبیس شروع برنامه نویسی نیست
    تازه علاوه بر این کامپایلر بورلند 5 تحت خط فرمان اجرا میشه و دردسرش بیشتره ولی devcpp که معرفی کردم محیط گرافیکی داره تحت ویندوز
    نرم افزاری که معرفی کردم با کامپایلر gcc مهم ترین کامپایلر رایگان کار می کنه که در سیستم عاملهای مختلف از جمله ویندوز و لینوکس و اپل قابل نصب است
    کار باهاش هم خیلی راحته حجمش کمه و protable هم هست مثلا می تونید اون رو توی فلش نصب کنید و فلش رو به هر کامپیوتری بزنید از کامپایلر استفاده کنید . زمانی که عین اله جعفرنژاد قمی چندین سال قبل کتابش رو می نوشت devcpp و CodeBlocksو یا نرم افزار های دیگه وجود نداشت وگرنه اونا رو توصیه می کرد نه بورلند 5
    آیا اون نکته های قبلی که گفتم عمل کردید؟ به مشکل بر خوردید؟
    دوست عزیز اولین برنامه ات را بنویس توش کامپایل کن اگه به مشکل برخوردی به ما بگو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنونم علی .
    سلام
    حرف شما رو قبول ندارم کامپایلر بورلند یا هر شرکت نرم افزاری دیگری به هیچ وجه پایه وبیس شروع برنامه نویسی نیست
    تازه علاوه بر این کامپایلر بورلند 5 تحت خط فرمان اجرا میشه و دردسرش بیشتره ولی devcpp که معرفی کردم محیط گرافیکی داره تحت ویندوز
    نرم افزاری که معرفی کردم با کامپایلر gcc مهم ترین کامپایلر رایگان کار می کنه که در سیستم عاملهای مختلف از جمله ویندوز و لینوکس و اپل قابل نصب است
    کار باهاش هم خیلی راحته حجمش کمه و protable هم هست مثلا می تونید اون رو توی فلش نصب کنید و فلش رو به هر کامپیوتری بزنید از کامپایلر استفاده کنید . زمانی که عین اله جعفرنژاد قمی چندین سال قبل کتابش رو می نوشت devcpp و CodeBlocksو یا نرم افزار های دیگه وجود نداشت وگرنه اونا رو توصیه می کرد نه بورلند 5
    آیا اون نکته های قبلی که گفتم عمل کردید؟ به مشکل بر خوردید؟
    دوست عزیز اولین برنامه ات را بنویس توش کامپایل کن اگه به مشکل برخوردی به ما بگو

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم علی .
    ویژوال c++ توی مد win32 console هیچ کمبودی نسبت به ورژن های کامپایلر های دیگه نداره که هیچ اضافه هم داره.
    در ضمن دوست من اصولا تعداد دستورات استاندارد C++ اونقدر زیاد نیست که شما فکر کنید کامپالیری با کامپایلر دیگه فرق می کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال من الان با turbo c یه برنامه نوشتم save نکردم حالا نمیتونم برم تو محیط کد رو حالت اجرا مونده چیکار کنم؟؟؟؟
    هیچ کیلدی کار نمیکنه قفلم نکردن Please help meeeeeeeeeeeeeee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال من الان با turbo c یه برنامه نوشتم save نکردم حالا نمیتونم برم تو محیط کد رو حالت اجرا مونده چیکار کنم؟؟؟؟
    هیچ کیلدی کار نمیکنه قفلم نکردن Please help meeeeeeeeeeeeeee
    فکر نکنم تا قبل از اینکه یک فایل برنامه ذخیره بشه اجرا بشه حتما یه جایی ذخیره شده که خودت نمی دونی برنامه رو کاملا ببند فایلت رو بگرد پیداش میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

دوستان من تو c میخوام اسم و فامیل رو یه جا با scanf وارد کنم ولی فقط در خروجی اسم رو نمایش میده

چی کار کنم که جفتش رو نمایش بده(اصلا باید از scanf استفاده کرد؟
    عزيز براي ذخيره كردن اين رشته هايي كه فاصله دارن ٢ راه داري،
    راه اول استفاده از تابع gets() هست كه در كروشه اسم آرايه ي شما نمايش داده ميشه،
    براي استفاده از اين تابع بايد فايل سرآمد studio.h رو include كني.
    راه دوم گرفتن تك به تك كاراكترها و ذخيره كردن اونهاست كه كمي مشكله و در اين مورد شما استفاده نميشه و بهينه نيست،البته قبلا اين روش رو در همين تاپيك مفصل توضيح دادم.

Mehrdad Sh.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •