سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید![]()
سلام دوستان
آغاز نوروز همیشه پیروز مبارک
سیستم من دارای مشخصات ذیل می باشد اما فقط در حالت low بازی اجرا میگردد.
cpu : pentium dual - core inside 1.60 GHZ
main: asus p5gc-mx
ram: 1gig
vga: onboard 256
خواهشمندم مرا یاری کنید![]()
دوست عزیز گرافیک شما آنبورد است برای همین در حالت low بازی اجرا یشه و شما نمی تونید بیشتر از این حالت بازی رو تغییر بدید بهتر به فک یک گرافیک از سری 8 باشید.
بهتره يه گرافيك سري 8 بگيري اگه نميخواي زيادخرج كني بهتره يه 8600gt بگيري.
آره راست ميگه منم نظرم همينه
5 New Stadiums for PES 2008 have been added to our Download Zone :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by riquelme1987-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by rava71
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by Adrimg-Elkhattabi-jfjalburquerque
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by johnao
سلام به همگی
ببخشید کسی کد تقلبی یا ترفندی از pes 8 نداره ؟
کد تقلب که فکر نمی کنم ولی پچ براش اومده که زمین بازی و صورت بازیکنان و توپهای بیشتر وغیره رو اضافه میکنه.
كد تقلب كه نهولي يه پچ اومده كه تمام توپ ها و... رو باز ميكنه سرچ كن اگه پيدا نكردي بگو برات بزارم
باي باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)