من ميليون ها دليل ميتونم بيارم كه كاكا مسلمان شده راستي چارليزجان ميشه اسن اون هشت نامرد كريستيانو رو بنويسي
خود اون بدبخت گفته من اشتباه كردم كه چهارتا داشتم حالا شما هم چهارتا روش اضافه كردي ؟
جالبه !!!
من ميليون ها دليل ميتونم بيارم كه كاكا مسلمان شده راستي چارليزجان ميشه اسن اون هشت نامرد كريستيانو رو بنويسي
خود اون بدبخت گفته من اشتباه كردم كه چهارتا داشتم حالا شما هم چهارتا روش اضافه كردي ؟
جالبه !!!
ااااا....
کف می کنیم ...
بابا به چشم ما رحم نمی کنید به کیبردتون رحم کنید ....
بد بخت می شم این همه رو بخونم ....
---------------------------------------------------------------
اقا بسه دیگه ادامه ندید ....
البته اگه دوست دارید ...
چشم وحيدجان
من تموم مي كنم
اما بدونيد هر موقع حاضرم همه چيزو ثابت كنم
همه تون رو دوست دارم اگرم تند صحبت كردم ببخشيد اما خيلي عصباني شده بودم
موفق باشيد دوستان - به اميدقهرماني زودهنگام در خانه اين بدبخت![]()
یحتمل می خواستی ارشادش کنه ..دی:اما همين زيداني كه ادعا مي كرد مسلمونه رفت و با يه زن رقاص ازدواج كرد....پس ببين كه دين هيچ ربطي به خوب بودن يا بد بودن انسان ها نداره......
ولی خواهشن در مورد رائول حرفی نزنید.....
توی اخلاق بهترینه...
مرسی ...چشم وحيدجان
من تموم مي كنم
end عزيز......
در مورد كريس رونالدو بايد بگم كه اون فقط با سه تا مجري دوست بوده حالا بقيش بمونه......البته بايد بگم كه اون فقط دوتا نامزد داشته اما خارجي ها دوست رو در شرايطي خاص نامزد حساب مي كنند.........
اما در مورد خوبي نمونه خيلي ساده اون همين فيلم امپراطور درياست........و بانو جمي كه نمي دونم فيلم رو ميبيني يا نه....
و در مورد حضرت علي......بايد بگم كه داستان به معراج رفتن پيامبر رو حتما شنيدي......خداوند در قالب حضرت علي با پيامبر صحبت مي كنه......و در ضمن شرايط پيامبر با حضرت علي كاملا متفاوت....به نظر من كار حضرت علي خيلي مهمتر از كار پيامبر بود.....دليل حرف من هم اينه كه پيامبر اسلام رو معرفي كرد در حالي كه حضرت علي اونو حفظ كرد و گسترش داد مثل كاريكه پسرانش كردند.....و يه مسئله ديگه اينكه هر كسي براي خودش يه الگو داره.....اما من ميگم تا وقتي انسان هايي مثل مولاء علي و پيامبر و ساير معصومين هستند آدم نبايد طرف انسان هاي ديگه بره......چه مي خواد كاكا باشه و چه رائول كه اخلاقش واقعا بي نظيره......
به هر حال من براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.....اميدوارم روزي مثل الگوي خودت بشي.....
بازم ببخشيد زياد حرف زدم........
اين بحث همينجا تمومه....البته از طرف من........
یکی یه عکس توپ 150x150 بزاره که من به جای آواتارم بزارم , و البته از بازیکنان رئال باشه
ممنون , ولی اگه یه بازیکن سفیدپوست و با لباس اصلی رئال باشه خیلی بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه, در مورد این به نظرتون آواتار خودم قشنگتره یا اینی که وحید جان گذاشت ؟؟
موضوع چرا رفت از یک طرف به آنجلیا جولی و از طرف دیگه به پیامبر و دین اسلام و مسیحیت و... ؟
این حاشیه رفتن ها جالب نیست عزیزان
برگردید به بحث ورزشی خودتون لطفا
ضمنا پستهای نامربوط رو در هرجا Pm بزنید پاک بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)