در اين موضوع هيچ شكي وجود نداره.کلوزه:كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است
در اين موضوع هيچ شكي وجود نداره.کلوزه:كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر فوتبال اروپا است
مقامات بايرن مونيخ با كامني مذاكره كردند
اوليور كان دوم سياه پوست است
خبرگزاري فارس: باشگاه بايرن مونيخ آلمان ميكوشد دروازهبان كامروني تيم فوتبال اسپانيول را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كارلوس كامني دروازه بان كامروني اسپانيول از باشگاه بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد يك و نيم ميليون يورويي دريافت كرده است.
اين در حالي است كه رئال مادريد نيز به عنوان دروازه بان دوم مي كوشد كامني را به مبلغ 3 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
باشگاه بايرن مونيخ مدت ها است به دنبال يك دروازبان بزرگ مي گردد تا شايد جاي خالي اوليور كان را پر كند. آنها اميدوارند كامني بتواند دروازه بان مطمئني باشد. رنسينگ در حال حاضر دروازه بان شماره يك بايرن مونيخ است.
این دروازبان رو باید بیارن
سلام
امروز اومدم تو گوگل فرانتس بكن باوئر رو سرچ کردم ف ی ل ت ر بود!
وستهم به دنبال کورانی
مسئولان باشگاه وستهم قصد دارند کوین کورانی مهاجم باشگاه شالکه را به خدمت بگیرند...
سایت گل : مسئولان باشگاه وستهم قصد دارند کوین کورانی مهاجم شالکه را به این تیم لیگ برتری بیاورند.مهاج اسبق اشتوتگارت قبل از این مورد توجه باشگاه ثروتمند منچسترسیتی قرار گرفته بود اما شالکه حاضر به فروش او نشد.
جان فرانکو زولا سرمربی ایتالیایی وستهم قصد دارد کورانی را به عنوان جایگزین کرگ بلیمی که به منچسترسیتی پیوست جذب کند.کورانی که بازیکن چند ملیتی محسوب می شود می توانست برای یکی از تیم های ملی برزیل، مجارستان،پاناما و یا آلمان بازی کند که در نهایت آلمان را برای بازی های ملی انتخاب کرد و اکنون در 52 بازی برای ژرمن ها به میدان رفته است.
او همچنین می تواند به راحتی به زبان انگلیسی صحبت کند و برای حضور در لیگ برتر انگلیس مشکل زبان نخواهد داشت.
هفته بيست و هشتم بوندس ليگا
هرتابرلين بر وردربرمن غلبه كرد
تيم فوتبال هرتابرلين در هفته بيست و هشتم بوندسليگا مقابل وردربرمن به برتري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هرتابرلين يكشنبه شب در ورزشگاه المپيك ميزبان وردربرمن با نتيجه 2 بر يك به امتيازات اين ديدار رسيد.
در اين جدال سيمونيچ 71 و رافائل 87 براي هرتا گل زدند. مرته ساكر دردقيقه 43 زننده تك گل برمن بود.
در آخرين ديدار هامبورگ با نتيجه اي مشابه برنده شد. در اين بازي پتريچ در دقايق 2 و 52 براي هامبورگ و فورسل در دقيقه70 براي هانوفر گل زدند.
جدول ردهبندي:
1-ولفسبورگ 57 امتياز
2-بايرن مونيخ 54 امتياز
3-هامبورگ54 امتياز
4-هرتابرلين52 امتياز
5-اشتوتگارت51امتياز
فان بویتن پیرو ریبری
ستاره بلژیکی باشگاه بایرن اعلام کرده که در صورتی که هم تیمی اش ،ریبری به بارسلونا برود، او نیز به دنبال این ستاره فرانسوی خواهد بود
سایت گل: دانیل فان بویتن، مدافع بایرن مونیخ اعلام کرده که در صورتی که فرانک ریبری تابستان امسال به نوکمپ برود، او نیز تمایل فراوانی دارد تا به رختکن آبی اناری پوشان بپیوندد.
شایعاتی که در هفته های اخیر به گوش می رسد از احتمال انتقال ریبری با مبلغی هنگفت به بارسلونا خبر می دهد تا درکنار مسی و تیری آنری تحت مربی گری پپ گواردیولا توپ بزند.
فان بویتن در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه که آیا از ماجرای انتقال ریبری به اسپانیا خبری دارد یا خیر اعلام کرد که درصورتی که ریبری به نوکمپ برود، او نیز تمایل زیادی دارد تا همراه با او به باشگاه کاتالان بپیوندد.او در این رابطه گفت:«چه کسی می داند؟ اگر فرانک بخواهد به بارسا برود، من هم آماده ام تا دنباله رو او باشم.»
فان بویتن و ریبری دوستان بسیار صمیمی ای در درون و خارج از زمین چمن هستند . در جریان نتایج نه چندان مطلوب بایرن در هفته های اخیر این مدافع همراه با مربی آلمانی باواریایی ها به شدت مورد انتقاد رسانه های آلمانی قرار گرفته اند.
اینتر دیهگو را نخواسته بود
سالواتوره بانی ستاره سابق ناپولی و کارشناس فوتبال ایتالیا گفته اینتر میتوانست در سال 2003 دیهگو را به خدمت بگیرد.
سایت گل: دیهگو ریبای داکونیا بازیساز برزیلی وردربرمن که مورد توجه یوونتوس قرار گرفته، در سال 2003 زیر نظر اینتر قرار داشت. سالواتوره بانی که به عنوان گزارشگر و کارشناس فوتبال شبکه رای فعالیت میکند ماجرای عجیبی درباره دیهگو تعریف کرده است.
او به روزنامه گاتزتا دلوسپورت میگوید: «بین سالهای 2003 و 2004، همراه پدر دیهگو به دفتر مرکزی اینتر رفتیم. او میتوانست با مبلغ کمی از سانتوس برزیل جدا شود و به اینتر بپیوندد. او داشت پاسپورت ایتالیایی میگرفت، ولی لـله اوریالی مدیر اینتر مانع این انتقال شد. دیهگو بعد به پورتو رفت و سپس به وردربرمن پیوست. چطور این اتفاق افتاد؟ نمیدانم. من سوال نمیپرسم، تنها بازیکن پیشنهاد میدهم.» بانی میگوید دیهگو بازیکنی بود که به کار اینتر میآمد: «به نظر من او از آن بازیکنانی است که ژوزه مورینیو نیاز دارد. دژان استانکوویچ بازیسازی واقعی نیست، ولی دیهگو هست. به نظر من اینتر بیش از یووه به او احتیاج دارد، وقتی از کلودیو رانیری پرسیدم میخواهد سیستم 2-4-4 را با ورود دیهگو عوض کند یا نه، او پاسخ منفی داد. به نظر من دیهگو در این سیستم کارآمد نیست.»
================================================== ==========
دیه گو : می خواهم به یوونتوس بروم
دیه گو ستاره وردربرمن قصد دارد فوتبالش را در سری a و با پیراهن یوونتوس ادامه دهد...
سایت گل : دیه گو ستاره وردربرمن بار دیگر علاقه اش به باشگاه تورینی را اعلام کرد.گفته می شود دیه گو در صدر خریدهای تابستانی بینکونری قرار دارد به طوری که کلودیو رانیری سرمربی یووه اعلام کرده می خواهد این بازیکن را به زودی در تورین ببیند.دیه گو نمایش فوق العاده ای در طول این فصل داشته و نقش موثری در حضور برمن در مرحله نیمه نهایی رقابت های جام یوفا داشته است.
او در گفتگو با توتواسپورت می گوید :"در سری a بازیکنان بزرگی حضور دارند ، من می خواهم با پیراهن یونتوس مقابل آنها بازی کنم.حضور در لیگ ایتالیا برای پیشرفت فوتبال من شانس بزرگی است." با وجود اینکه رسانه های ایتالیایی از توافق طرفین و قریب الوقوع بودن این انتقال خبر می دهند باشگاه وردربرمن این اخبار را تکذیب می کند.
کلوس آلوفس مدیر فنی برمن در گفتگو با توتواسپورت می گوید :"دیه گو قیمت ندارد.وجود او برای تیم ما بسیار مهم است و ما قصد داریم او را حفظ کنیم.هر کاری لازم باشد انجام می دهیم تا او فصل بعد هم در برمن بماند."
ورونین به لیورپول بازمی گردد
هرتا نمی تواند رقم درخواستی لیورپول برای خرید ورونین را بپردازد و این بازیکن در انتهای فصل به لیگ برتر بازمی گردد.
سایت گل : به نوشته روزنامه انگلیسی دیلی میرور آندری ورونین مهاجم اوکراینی بعد از گذراندن یک فصل قرضی در هرتابرلین به لیورپول بازمی گردد.ورونین 29 ساله عملکرد خوبی برای هرتا داشته و توانسته در 23 بازی 11 گل برای این تیم به ثمر برساند و نقش عمده ای در قرار گرفتن هرتا در بین چهار تیم بالای جدول داشته باشد.
آندری ورونین که 57 بازی ملی در کارنامه خود دارد امیدوار بود در هرتا بماند اما دیتر هوینس مدیر فنی هرتا اعلام کرد که این تیم آلمانی نمی تواند رقم درخواستی لیورپول برای خرید ورونین را بپردازد و این بازیکن در انتهای فصل به لیورپول باز می گردد.ورونین می گوید :"ظاهرا باید به لیورپول بازگردم.از این که باید هرتا را ترک کنم متاسفم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)