خیلی دوست دارم فینال منچستر - بارسا باشه تا انتقام پارسال رو بارسا بگیره
اما به نظرم نمیتونه پورتو رو ببره .
تازه از اون ور هم اگه آرسنال بیاد تکرار فینال چند سال پیش میشه با این تفاوت که هانری تو بارسا هست و چه بازی میشه.
خیلی دوست دارم فینال منچستر - بارسا باشه تا انتقام پارسال رو بارسا بگیره
اما به نظرم نمیتونه پورتو رو ببره .
تازه از اون ور هم اگه آرسنال بیاد تکرار فینال چند سال پیش میشه با این تفاوت که هانری تو بارسا هست و چه بازی میشه.
احتمال یه فینال اسپانیایی هم هست !
هر چند امیدوارم در فینال شاهد بارسا و منچستر باشم
صعودتونو تبریک میگم هرچند اگر در بازی رفت هم تو بایرن این همه مصدوم نبود و اینقدر بی انگیزه بازی نمی کردن شاید این تساوی دیشب در نهایت منجر به صعود بایرن میشد.
به هر حال الان بارسلونا بهترین و آماده ترین تیم اروپاست,امیدارم امال قهرمان بشه و پوز این منچستر خوش شانسو به خاک بماله تازه اگه بتونن پورتو رو شکست بدن و در نهایت به فینال برسن.
واقعا حیف شد بایرن و بارسلونا تو این مرحله به هم خوردن.
به احتمال زیاد فینال : آرسنال با بارسلونا باشه
آرسنال امسال انتقام فینال 2006 از بارسلونا میگیره !
طرفدارای بارسلونا برای قهرمانی دلشون و صابون نزنن !
![]()
آرسنال انتقام می گیره؟!به نظر خودت آرسنال در حد بارسلونا هست که بخواد انتقام بگیره؟!
اصلا ببین می تونه از سد منچستر بیاد بالا!!!اگرم بیاد بالا از بارسلونایی که امسال بازی می کنه کم کم 3 ، 4 تا می خوره...
یعنی میشه؟ این اتفاق بیوفته من یکی حسابی شارژ میشم.
آقا چند بازی مونده تا ال کلاسیکو؟؟؟
ال کلاسیکو چیه دیگه باز؟ چنین چیزی تا به حال نشنیده بودم.
بازی رئال و بارسا دیگه!!
ختافه، تنها بازمانده
تیم مادریدی که ویکتور مونوز را به عنوان مربی در اختیار دارد، تنها تیمی است که این فصل از بارسا شکست نخورده است. 24 تیم دیگر، در این فصل، دست کم یک بار از تیم گواردیولا شکست خورده اند.
بارسا در این فصل، در لیگ قهرمانان و جام حذفی و لالیگا، با 25 تیم روبرو شده است که تنها ختافه مقابل بارسا شکست نخورده است.
تساوی در نیوکمپ
ختافه، در این فصل، در هفته 12 لالیگا، با بارسا در نیوکمپ روبرو شد. بازی بسیار پیچیده ای بود. ابتدا ختافه در دقیقه 19 با گل مانو دل مورال پیش افتاد و بارسا در دقایق پایانی بازی توانست با گل کیتا بازی را به تساوی بشکاند و بارسا نتوانست سه امتیاز خانگی را از آن خود کند.
راه بازگشت
با پیروزی هایی که بارسا مقابل نومانسیا (1-4) و ریسینگ (2-1) در نیم فصل دوم به دست آورد، توانست دو تیم دیگری که در اوایل فصل مقابل آنها پیروز نشده بود را وارد لیست 24 تیم بکند. با پیروزی مقابل ختافه، این لیست به 25 تیم افزایش خواهد یافت.
امتیازات از دست رفته در نیوکمپ
ختافه یکی از تیم هایی است که بارسا در نیوکمپ نتوانست مقابل آنها پیروز شود. دیگر تیم ها، ریسینگ و اسپانیول بودند. در اروپا نیز بارسا نتوانست در نیوکمپ، مقابل دو تیم پیروز شود. اولی بازل که بازی با نتیجه 1-1 به پایان رسید و دیگری شاختار بود که بارسا با نتیجه 3-2 شکست خورد.
ختافه در خانه
ختافه در ورزشگاه خانگی اش، دارای نتایج خوبی نیست. آنها در 15 بازی خانگی، پنج برد، شش باخت و چهار تساوی داشته اند. آنها در این بازی به دنبال افزایش شمار گل های زده هستند. آنها در خانه 22 گل به ثمر رسانده اند و 20 گل نیز دریافت کرده اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)