تو همه شهر ها که اینجوری نیست،مثلا مخابرات مشهد اصلا نامحدود نداره(البته داره ولی فقط یه طرحه که اونم ماهی 180 تومانه)،خودم یه 10-15 روز دیگه میخوام بیام فن آوا 512 نامحدود ببینم این چی در میاد...
تو همه شهر ها که اینجوری نیست،مثلا مخابرات مشهد اصلا نامحدود نداره(البته داره ولی فقط یه طرحه که اونم ماهی 180 تومانه)،خودم یه 10-15 روز دیگه میخوام بیام فن آوا 512 نامحدود ببینم این چی در میاد...
آخرش نفهمیدیم نامحدود ها خوبه یا نه
یعنی این قدر به شهرهای مختلف ربط داره؟ :|
۵۱۲ نامحدود سرعت دانلود چه قدر؟ تو مشهد کسی هست؟ مصرف منصفانه داره؟
متاسفانه مخابرات اصفهان نامحدود نمیده
مجبورم از یکی این شرکتا بگیرم
مازندران تا ماه پیش 512 نامحدود مخابرات سرعت 600 بود ماهی 25 تومن الان زور بزنه 50KB :(
من چند سال از فن آوا گرفتم هیچ مشکلی نداست.......دوست عزیز مشکل بخاطر واحد هایی هست که داری استفاده می کننی یا شاید حجم ارسالی و حساب نکردی فقط رسیو حساب کردی(البته ی دورانی آپلود فن آوا رایگان بود) در ضمن تنها مشکلی که الن داره تو DNS هست که احمقا دی ان اس اول 8.8.8.8 دادن....این باعث کندی سرعت تو شبکه و بیفایده بودن دی ان اس خودشون میشه
خوب اگر دقت میکردید نوشتم کل ترافیک مصرفی یعنی دانلود + آپلود + برنامه های تحت وب و.... واینکه واحدها هم به مگابایت هست مثل خود سایت فن آوا .البته شاید این شرکت فقط به مشترکای قدیمش خوب سرویس میده و تفالش میرسه به جدیدیا
ضمناً من چه dns ست کنم و چه رو اتوماتیک باشه فرقی نداره و سرعت افتضاحه
512 نامحدود فن آوا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد سرویس های نامحدود این شرکت بگم که ، این سرویس ها از نظر کیفی (تا اونجایی که من فهمیدم ) به سه دسته تقسیم میشه .
سرویس Gold - سرویس Silver و سرویس Bronze
حالا از بین اینا هر قدر پول بدین ، همون قدر آش میخورین.ولی بازم هیچ تضمینی نیست.
من که یه بار سرویس 256 Bronze رو امتحان کردم برای هفت پشتم بسه
این عکس هم از پنل کاربری خودمه ، سرویس ها رو برای ارتقا نوشته
این GU و SU و BU به معنای Gold unlimited و Silver unlimited و Bronze unlimited هست
![]()
دوستان سرویس های محدود 512 و 1 مگ این شرکت شب و روز سرعت دانلودش چقدره ؟؟؟
تو شهرهای مختلف برای یک سرویس یکسان سرعتها فرق میکنه یا اینکه سراسری به همه یه سرعت میده ، یعنی سرعت دانلودی که واسه سرویس 512محدود در تهران یا اصفهان میده همون سرعتو در ارومیه هم میده یا نه ؟؟؟
در حال حاضر پینگ این شرکت با سرورهای اروپایی در چه حد هست ؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
Last edited by urumchi; 17-09-2013 at 22:12.
سلام من الا از فن اوا 512 محدود دارم که تا 6 مگ بازه سرعت این هم تست سرویسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجوری که من پرسیدم سرعت رو تا هر جا که مرکز مخابراتیتون بکشه باز میذارن اما شبانه رو هنوز تست نکردم چون تازه گرفتم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)