سلام. چند روز قبل یکی از دوستام در مورد بازی portal یه چیزایی بهم گفت که اصلا نفهمیدم یعنی چی؟؟؟؟
می شه یه توضیحی در مورد این بازی بدید که چجوریه؟؟؟؟
با تشکر
سلام. چند روز قبل یکی از دوستام در مورد بازی portal یه چیزایی بهم گفت که اصلا نفهمیدم یعنی چی؟؟؟؟
می شه یه توضیحی در مورد این بازی بدید که چجوریه؟؟؟؟
با تشکر
Portal - پورتال یه نوع شوتر اول شخص هست که فقط روی حل معماهای محیطی تاکید داره. در این بازی شما فقط یک اسلحه پورتال (دروازه و تونل) ساز در اختیار دارین که به کمک اون روی دیوار, سقف و کف محیط فقط دو پورتال, ایجاد میکنین که از هر کدوم وارد بشین, از دیگری خارج میشین. برای مثال اگه به مانعی برخورد کردین, در دیوار کناری یه پورتال و اون سوی مانع هم یه پورتال می سازین و با ورود به پورتال کناری از طرف دیگه خارج میشین و بدین صورت مانع رو رد میکنین. (عکس اول) طراحی مراحل واقعا زیباست ولی متاسفانه زمان بازی کوتاه. یکی از بهترین بازیهای سال 2007 هست که میانگین امتیازات دریافتی اون از سایتها و مجلات بازی 9 از 10 بوده و تجربش واقعا لازمه.
عکسهای بازی:
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1- بازی شمشیر نادر چطوری ؟ اصلا کسی بازی کرده ؟ ارزش بازی کردن داره؟
2-بازی devil may cry 4 شمشیری یا با تفنگ ؟ کلا بازی خوبیه؟ آخرین نسخه ی devil may cry همین بازیه؟
3-بازی vegas 2 تفنگ هاش چطوریه ؟
4- اگه میشه یه بازی معرفی کنید که تفنگ هاش هر چی مرحله جلوتر میری بهتر میشه
. یعنی یکنواختت نباشه
ممنون
به ترتیب:
1- نگیری بهتره.
2- هم شمشیر داره هم تفنگ اما بیشتر با شمیشیر سر و کار دارید.در گرفتنش شک نکن.آره همین نسخه هست.
3- اسلحه های مدرن داره.
4- همین وگاس رو اگه بازی نکردی گزینه ی خوبی هست و امکان آپگرید گسترده ای رو داره.
1- افتضاحسلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
1- بازی شمشیر نادر چطوری ؟ اصلا کسی بازی کرده ؟ ارزش بازی کردن داره؟
2-بازی devil may cry 4 شمشیری یا با تفنگ ؟ کلا بازی خوبیه؟ آخرین نسخه ی devil may cry همین بازیه؟
3-بازی vegas 2 تفنگ هاش چطوریه ؟
4- اگه میشه یه بازی معرفی کنید که تفنگ هاش هر چی مرحله جلوتر میری بهتر میشه
. یعنی یکنواختت نباشه
ممنون
2- بسيار عالي نمره 9.2 از gameapot
3-عالي
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام بر دوستان
من crysisوارهد رو تموم کردم همینجور پرنس 4 رو من می خوام یه بازی تو مایه ی پرنس 4باشه
یا
یه بازی تومایه ی crysis ولی چند نفره حتماً چند نفرا
حد اکثر :رم:2
گرافیک:8500 جیفورس 1
یه بازی تو مایه های پرنس 4
حتما Assassin's Creed رو بگیر عالیه
تو مایه های crysis warhead هم
فک کنم rainbow six : vegas 2 گزینه ای حتی بهتر از crysis باشه
سلام،راجع به دو بازی Prison Break وSaw هرچی میدونید بگید؟
سلام
بهترین بازی "جنگی هواپیمایی" برای کنسول XBox 360 از منظر شما چیست؟!
آقا یه قام قام بازی باحال هم به من معرفی می کنید؟
بچه بودم با پی اس تو نایت کلاب و بازی کردم حال داد تو اوون مایه ها می خوام
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)