برای بعضی از برنامه ها این ارور را میده expired certificat!
و برای بعضی هم این ارور... certificat error connect the application دللیش چیه
برای بعضی از برنامه ها این ارور را میده expired certificat!
و برای بعضی هم این ارور... certificat error connect the application دللیش چیه
براي ارور اول بايد تاريخ گوشيت رو چند ماه برگردوني عقب تا درست شه.....
براي ارور دوم هم بايد برنامهاي كه اين ارور رو موقع نصب ميده ساين بشه.....
منظورم کابلی بود که بشه گوشی رو به تلوزیون وصل کرد و مثلاً بازیهای n-gage رو به صورت تمام صفحه روی تلوزیون اجرا کرد.
من چه جوری میتونم تمهایی را که نمیخوام پاک کنم در app manger نیستش
سلام
یک سوال داشتم اینکه سرعت بازکردن منوهادر گوشی من پایین هست کلا همه ان 73ها این مشکل رودارند یا اشکال ازگوشی من هست البته وقتی که مموری رو خارج میکنم کمی بهترمیشود مموری روهم فرمت کردم ولی بعدازاینکه حدود 100 مگابایت اطلات روش ذخیره میشه همین مشکل رودارم
واینکه ایا این گوشیها بازیهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجواب میده وراهی هست که حافظه گرافیک این گوشی روافزایش داد
متشکرم
مارک مموریتون معتبره؟؟؟
كاري نداره اگر گوشيت رو هك كرده باشي....
اگر هك كردي برو به پوشه private و برو به پوشه(اگر فون مموري نصبه برو به 10207114 و اگر تو مموري كارت نصبه برو به يك پوشه كه مثل همينه)
توضيح از mostafa.m
private پوشه ای سیستمیه اگه و در مسیر /c:قرار داره و برای دسترسی به اون باشید گوشی رو هک کرده باشی
اگه هک نکردی میتونی به انجمن هک مراجعه کنید![]()
كلآ سعي كن از تمهايي كه آيكنهاي گوشي رو عوض ميكنن استفاده نكني چون سرعت گوشي رو نصف مي كنه....
مگه مموريت چند گيگه......
اون حافظه ديناميك رم هستش كه براي بازيهاي n-gage بايد زياد باشه كه اگر گوشيت رو به آخرين فريمور موجود آپديت كرده باشي زياد باش مشكل نداري......
سلام
می خواستم ببینم روشی هست که بتونیم وقتی داره از گوشی آهنگ پخش میشه فیلم برداری هم کرد یا نه
من این کار را انجام دادم هنگامی روی عکس بود آهنگ پخش می شد ولی تا فیلمبرداری را انتخاب کردم آهنگ قطع
شد
اگر روشی هست راهنمایی کنید.
این کار تا جایی که میدونم نمیشه . چون تو فیلم برداری باید صدا هم ضبط بشه و اون وقت موزیم نمیذاره . ولی اگه منظور شما اینه که اون فیلم با یه آهنگی ضبط بشه . با یرنامه های ادیت فیلم میشه این کار رو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)