کسی بر نامه Sms Countor واسه n95 داره؟ جواب منو هم بدید بد نیستا. اینجا تنها جاییه که می بینم جواب آشناها رو میدن و به بقیه بی اعتنا هستن!!!!!!!!
کسی بر نامه Sms Countor واسه n95 داره؟ جواب منو هم بدید بد نیستا. اینجا تنها جاییه که می بینم جواب آشناها رو میدن و به بقیه بی اعتنا هستن!!!!!!!!
sorry fingilish minevisam....man mikham n 95 ro rooosh naghseheye iran roberizam ke khiabooonaro neshooon bede mishe linkesh ro bezarin????
mamnooooon
fi
sorry
فعلا" وجود نداره!اگه هم هست من ندیدم!![]()
عزیز من اگر کسی بلد باشه و بدونه خب بهت میگه حتما" کسی همچین برنامه ای رو ندیده در ضمن اینجا بخش نرم افزار داره خب برو اونجا پست بده که بهتر بتونن بهت کمک کنن.(ولی کلا" باهات موافقم بعضی از رفقا فقت به ستاره ی کاربر توجه میکنن و جواب میدن)![]()
سلام بچه ها ! من برنامه ی NSyinfoرو نصب کردم سرعت رو میزنه206.438 حتی تویx-plore هم سرعتو همین قدر میزنه اما تو سایت نوکیا مشخصاتcpu رو داده که مدل omap 2420و core due از خانواده یarm-11 و ساخت کارخانه ی تگزاس اینسترومنت و سرعتش هم332 تا حالا امتحان کردین که بیین سرعت شما چقدره؟
کسی برنامه ی rotate meرو به طور کامل نصب و اجرا کرده؟ من v 1.2رو ساین کردم و نصب هم شد کار هم کرد اما وقتی صفحه می چرخید کلیدهای جهتها درست کار نمی کرد.
سلام به بروبچ گل.یه مسئله ای رو می خواستم باهاتون در میون بذارم که ببینم ارزش انجامش رو داره یا نه!!!این اواخر دیگه باتری این گوشی(ان 95)بد جوری کلافم کرده و به کل حالمو گرفته به خاطر همین امروز بردمش چند جایی نشونش دادم(از جمله نمایندگی پلاس)و اونا هم گفتن که مشکل خیلی بزرگی نیست و تنها راهی که من ضرر نکرده باشم(به فرض اگه بخوام گوشی رو بفروشم بره)اینه که یه باتری دوم هم بخرم!من هم قبول کردم...اما از اینجاش باحاله!!!رفتم چندین و چند مغازه برای باتری قیمت زدم و هر کدوم یه قیمتی می گفتن...از 4500 بگیرین تا 42000 هزار تومن و همه به کل مدعی بودن که باتریشون اصله!!!حالا دو نکته ، 1 - می خوام بدونم قیمت واقعی یه باتری اصل واسه ان 95 چنده و 2 - اینکه چطور می شه فرق یه باتری سالم رو با باتری تقلبی فهمید؟
ممنون می شم اگه جواب مارو بدین!
یک اتفاق جالب
دوستان نمیدونم این جریان واسه کسی پیش اومده یا نه؟؟؟من به مدت 1 ماه سیم کارت ایرانسل تو گوشی انداختم...بعد مصرف شارج گوشی شده 10 برابر...تو همین 1 ماه با اونکی سیم کارت هر چند روز یک بار عوض می کردم...شارج گوشی درست میشد...واسم خیلی جالب بود...واسه شما هم پیش امده؟؟؟
یک سوال دیگه:من 100 بار اینو پرسیدم هیشکی جواب نمیده...من رم گوشیمو 2 گیگ کردم...حالا نقشه ها روش نیست دیگه...از رم اولی بک اپ گرفتم و رو دومی ریستوری کردم...باز نیومد نقشه ها...؟؟؟![]()
آخه مشکل من اینه که من اصلا با ایرانسل کار نمی کنم و سیم کارتم همون دولتیه و وضع باتری گوشی اینقدر داغونه!
بابا یکی جواب این سوالی رو که پرسیدم بده دیگه...من منتظرم!
سلام.دوستای عزیز کسی برنامه ای سراغ نداره که باهاش بشه برای them N95 ساخت؟
اگر هست لینک دانلود بزارید.ممنون.
قبل خريد نميدونم چه جوري ميشه فهميد اصله يا نه ولي بعد از خريد ميتوني بري تو سايتآخه مشکل من اینه که من اصلا با ایرانسل کار نمی کنم و سیم کارتم همون دولتیه و وضع باتری گوشی اینقدر داغونه!
بابا یکی جواب این سوالی رو که پرسیدم بده دیگه...من منتظرم!
اون كد 20 رقمي كه روي باطري هست رو تايپ كني بعد بهت ميگه كه اصله يا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)