تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 258 از 3195 اولاول ... 1582082482542552562572582592602612622683083587581258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,571 به 2,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اگر نمیشه . پس اون قسمتی که در بازیها برای lan وجود داره مال چیه؟ مثلا همین بازی gears of war.
    من منظورم اینه که اول 2 تا کامپیوتر رو از طریق خط تلفن یا wireless lan به هم وصل میکنیم بعد هر xbox هم به یک کامپیوتر . بعد در قسمت system link یکی host میکنه یکی دیگه هم join.
    اگه منظور شما سیستم لینک هست، بله میشه.
    جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که این موضوع رو بیان کنم::
    اگر کسی theme برا xbox360 سراغ داره بگه تا دانلود کنیم.
    theme ها رو فقط میشه از Xbox Live دانلود کرد که بیشترشون هم برای دانلود رایگان نیستند.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما تعصبی به موضوع نگاه نکنی مشکلی پیش میاد؟
    نه پیش نمیاد. هنوز آدم متعصب ندیدی که به من اینطوری میگی
    در ضمن اگه منظوره من غلطه پس چرا مدل Core از بازار حذف شد ولی هنوز مدل Premium سره جاشه؟
    دیگه نمیدونم چرا این مدلو حذف کردن. شاید به خاطر فروش کمش بوده.
    آقا تمومش کنیم بهتره. به هیچ نتیجه ای نمی رسیم. 9کرتم هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من مي خوام xbox 360 بخرم اما با گوناگوني مدل ها و مادربورد ها گيج شدم لطفاً يك مدل خوب كه با توجه به قيمتش مي ارزه رو معرفي كنم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من مي خوام xbox 360 بخرم اما با گوناگوني مدل ها و مادربورد ها گيج شدم لطفاً يك مدل خوب كه با توجه به قيمتش مي ارزه رو معرفي كنم .
    عزيز الان بهترين مدل اليت هست و perimume نصبت به قيمتش خوبه و ميارزه......

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

شما بيشتر از همه دقت كن كه حتما مادربرد كنسولت FALCONباشه

در مورد مدل ها هم محمد راهنمايي كرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ببينم كسي ميدونه قيمت wirless adaptor چنده ؟؟ بخوام برم live با وايرلس حتما بايد wirless adaptor بگيرم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ببينم كسي ميدونه قيمت wirless adaptor چنده ؟؟ بخوام برم live با وايرلس حتما بايد wirless adaptor بگيرم ؟؟؟
    بهترین روش برای اتصال به Xbox-Live با استفاده از همین Wireless Adaptor هست، که تمیز تر از بقیه روشهاست...!
    ولی چرا میخوای بری Xbox-Live...؟ با وصل شدن به این شبکه نوع کنسولت رو شناسایی میکنن و از شبکه بن میشی، چون کنسولت کپی خور هست.
    قیمتش هم بین 80 تا 90 تومانه... (تازه اگه بتونی گیر بیاری)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

اگر میخوای با wireless بری live باید حتما بگیری البته باید اینترنت wireless داشته باشی. من تو اهواز جایی ندیدم که بخوام قیمت بدم ولی فکر کنم تهران باشه و اونطوری که حساب کردم فکر کنم 70 تا 80 هزار تومنی باشه.( قیمت رو با توجه به سایت xbox و گمرکش میگم).

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

شما اگه می خواین تو آینده پشیمون نشین باید این مدل کنسول رو بگیرین :
    XBOX360 Premium Go Pro با تاریخ ساخت بعد از 2008 و ریجن NTSC-J
    در این بین به گفته ی دوستان عزیز الیت هم خوبه ولی تنها مزیتش نسبت به این مدلی که من معرفی کردم هارد 120 گیگی و کابل HDMI هست که اگه بخوای میتونی این کابل رو خودت تهیه کنی و اگه تلویزیونت پورت HDMI نداشته باشه این کابل اصلا به دردت نمی خوره .
    در ضمن هارد XBOX 360 خیلی قابلیت کمتری داره و تنها وظیفش نگهداری Save ها و ذخیره ی موزیک هایی هست که فرمت Audio دارند و برای این کار هارد این کنسولی که من معرفی کردم 20 گیگه و خیلی زیاده
    در ضمن مادربرد تمامی کنسول هایی که بعد از 2008 ساخته میشن صد در صد فالکونه
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض از همين الان به فكر هارد باشيد!

در ضمن هارد XBOX 360 خیلی قابلیت کمتری داره و تنها وظیفش نگهداری Save ها و ذخیره ی موزیک هایی هست که فرمت Audio دارند و برای این کار هارد این کنسولی که من معرفی کردم 20 گیگه و خیلی زیاده
    تا حالا اين طور بوده ولي بعد از آپديت پاييز امسال اوضاع كاملا فرق خواهد داشت. حتما مي دونيد كه در اين آپديت قابليت install گيم ها اضافه خواهد شد كه باعث افزايش لود گيم ها به مقدار 30% خواهد شد، البته اگه بخواين لودهاي سريعتري داشته باشين.. ! چون اجباري نيست! البته ده ها مزيت داره اين install ... به هر حال از همين الان به فكر هارد باشين كه چندماه بعد فكر فكنم كه قيمتش هم بره بالا!!! خودتون كه بهتر وضعيت بازار ما رو مي دونيد. موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •