تا اونجایی که من می دونم مدرک فقط تو بعضی از موارد معفیت پزشکی مثل نمره چشم تاثیر داره
بعیده تو تو مورد شما تاثیر داشته باشه
سابقه جبهشون چند ماهه ؟؟؟؟؟؟
.
تا اونجایی که من می دونم مدرک فقط تو بعضی از موارد معفیت پزشکی مثل نمره چشم تاثیر داره
بعیده تو تو مورد شما تاثیر داشته باشه
سابقه جبهشون چند ماهه ؟؟؟؟؟؟
.
Last edited by hossein-p30-f; 17-10-2010 at 16:06.
136 ماه.اما 2 تا از برادرام ( به قول خانوما داداشام) معاف شدن
136/12=11.33
خوب پس شما نزدیک 9 ماه از خدمتت کم میشه(من بدبخت که باید 18 ماه خدمت کنم
)
نمی تونی معاف بشی
.
پدرم نظامی بوده.بعد جنگ 5.6 سال مرز بودن.اونارم واسش منطقه حساب کردن.
روی چه فرمولی 9 ماه کسری دارم؟
سلام دوستان/.
از قوانیت جدید سربازی چه خبر ؟
مال سال 90 رو ...
افزایشی کاهشی چیزی ؟!! خبری نیست پس ؟
آخه تو ماهواره صدای آمریکا داشت درباره سربازی حرف می زد یه جا هم قانون همین الان و مصوبه جدید رو مطرح کرد سربازی اینا رو هم گفت ! ولی از شانس بد ندیدم چی به چی شد /.
خبری هست در کل !![]()
خوب اینجوریه
روی چه فرمولی 9 ماه کسری دارم؟12*22= 264اگه کسی مدرک تحصیلی خودش لیسانس یا فوق باشه.پدرش 12 درصد.معاف نمیشه؟
264/30 = 8.8 ماه
=====================
اینجوری هم میشه که حدودا مثل همون میشه (ولی فکر کنم اصلش این باشه)
.فرمول محاسبه كسر خدمت با توجه به مبناي 18 ماه خدمت براي جانبازي به اين شرح است: درصد جانبازي در 72 درصد ضرب كه مساوي با ميزان كسر خدمت است، به عنوان مثال اگر ميزان جانبازي 20 درصد باشد ضربدر 72 درصد كسر خدمت فرزند 4/14 ماه خواهد بود و يا اگر ايثارگري 25 ماه سابقه جبهه داشته باشد در 60 درصد ضرب شده كه در نهايت 15 ماه كسر خدمت به همراه دارد.
Last edited by hossein-p30-f; 17-10-2010 at 19:55.
الان دفترچه بفرستیم حدودا کی اعزاممون میشه؟ لیسانسم من. یه جوری میخوام بفرستم که اسفند یا اردیبهشت برم!
خبر خواسی نیست، واسه خروج دانشجوها یه سری قانون جدید گذاشتند که میتونی تو خبرگزاری ها پیدا کنی
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
فکر کنم الان بفرستی اردیبهشت یا تیر اعزام شی
الان بفرست ؛ آخه من 20 روز پیش و دوستم حدود 1 ماه پیش فرستادیم هر دوتامون اومده 12/01
اگه بفرستی احتمال اینکه اسفند بیاد کمه و اردیبهشت میاد
.
سلام دوستان
برای اعمال کردن کسری سابقه جبهه پدر در وضعیت نظام وظیفه، حداقل چند ماه قبل از پایان خدمت باید اقدام کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)