دوستانی که از داتک استفاده میکنند سرعت 256--سرعت دانلودتون چقدر؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوستانی که از داتک استفاده میکنند سرعت 256--سرعت دانلودتون چقدر؟
من یه سوالی از دوستانی که ADLS دارن داشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه به این سایتبرن و بگن سرعت واقعی دانلودشون چقدرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون میشم که بگید چه سرعتی سرویس گرفتید و سرعت دانلود واقعیتون چنده .....
ممنون
سلام دوستان من سوالی دارم آیا فاصله تا مرکز مخابراتی روی سرعت دانلود موثر است ؟
darvish jan ازت یک دنیا ممنونم بابت راهنمایی!
اما تنظیمات مودم من تو کدوم قسمت هست؟ قبلا یادمه پشتیبانی پارس آنلاین که واسه نصب اومده بود رفته بود تو اینترنت اکسپلورر و 127.0.0.1 یا یه آدرس مثل همین رو زده بود تنظیمات اومد، همین جاست؟ این آدرس هم دقیق یادم نیست، کجا باید برم تو تنظیمات مودمم دقیق اونها رو وارد کنم؟
من از پارس آنلاین راضی نبودم، دی سی زیاد داشت، ماهانه اش هم که نسبت به بقیه هزینش بیشتر بود، پشتیبانیشم راضی نبودم، اینجا هم به جز پارس آنلاین تنها فن آوا بود که فکر می کنم خوب باشن، تا یک شنبه هم مراحل مخابراتیش تموم می شه
بازم ممنونم ازت و انجمنتون!
ببین دوست عزیز طبق عرف باید سرعتها به شکل ذیل باشه به ترتیب سرعت و سرعت دانلودKB/sec
64-8
128-16
256-32
512-64
1024-128
حالا هر چی دیگه بالا و پایین تره دیگه از دزدی و حال دادن شرکت ها می باشد. بعنوام مثال 128 پارس آنلاین 12 و یا 256 -24 البته اون موقع که من داشتم اینجوری بود الان دوستان دعوا نکنند. یا آسیاتک وقتی خوی 30 تا 32 بعدشم ییهو دیدی شد 11 -5 اصلا سرعت نداری
سلم دوستان از راهنمایی هاتون اینجوری که فهمیدم داتک از بقیه ارزونتر ولی من که رفتم سایتش تقریبا یه 60 تومانی برام بدون هزینه ماه اول میفته ولی اسیاتک 40 تومان میشه این چجوری
من اشتباه میکنم یا قیمتها تغییر کرده
سلام
کسی از فن آوا سرویس گرفته ؟ نسبت به سرویس هایه دیگه (البته تویه شهر ما)قیمت عالی میده (البته این عالی که میگم قیمت عادیه تهرانه) ولی میترسم یه جایی مشکلی چیزی داشته باشن
darvish1900 جان منتظر پاسخت هستم، سوالم رو بالا گفتم
خیلی ممنونم!
میگن نبیاد از 7 تا 10 کیلومتر بیشتر باشه
کاش پیش شمارت رو میگفتی تا بهت بگم کیها مخابراتتون پشتیبانی میکنند.
اول باید ای پی دستی بدی . بعد تو اکسپلورت آدرس وارد کنی. تو هر مودمی فرق میکنه. تو دفترچه اش نوشته. یا تو سی دیش یک فایل راهنما داره
با بازکردن یک صفحه اینترنت اکسپلورر و تایپ IP مودم که در اکثر موارد بصورت http://192.168.1.1 تعریف شده است در قسمت آدرس برنامه Browser خود می توانید وارد Setting مودم خودتان بشوید
اگر IP مودم را بدرستی وارد نمائید با صفحهای مبنی بر ورود به یک صفحه که از شما یوزرنیم و پسورد را می پرسد روبرو می شوید
چنانچه با این صفحه روبرو نشدید ممکن است یا IP مودم را بدرستی وارد نکردید یا مودم شما یک IP متفاوت دارد که می توانید یا از دفترچه راهنمای مودم و یا از فروشنده در مورد IP سوال کنید. و یا اینکه مودم شما بدرستی به کامپیوتر متصل نشده است.
در مورد یوزرنیم و پسورد نیز می توانید از دفترچه راهنما یا فروشنده سوال نمائید. ولی در اکثر مودمها به یکی از صورتهای زیر می باشد که قبل از تماس با فروشنده مودم می توانید انها را تست کنید (به حروف بزرگ و کوچک دقت کنید)
PasswordUser NameAdminAdminadminadminrootroot
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)