تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2578 از 3347 اولاول ... 157820782478252825682574257525762577257825792580258125822588262826783078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,771 به 25,780 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز شبانه خیلی وضع خراب بود . کلا تونستم 29 گیگ دانلود کنم تو 6 ساعت !
    یه سری از دانلود ها هم که ارور داد در صورتی که چند شب پیش چنین اتفاقی نیفتاده بود . خدا رحم کنه دوباره چی بلایی میخوان سر نت بیارن
    اگه براتون مقدروه از بسته شبانه همراه اول استفاده کنید اعصاب خوردکنی اش کمتر از ایرانسل نباشه بیشتر نیست
    مثلا تو همراه اول 20 گیگ تو 5 ساعت رو چون می دونستم همیشه دانلود میکنه تو 5 ساعت 20 گیگ رو اصلا اعصابم به خاطر پایین بودن سرعت خورد نمی شد
    یه لینک با 4 کانکشن میزاشتم 18 گیگ هم صبح دانلود می شد خیلی بهتر از ایرانسل بود و گاها هم ترکیبی می زدم از 2 تا 4.5 بیست گیگ همراه اول + 30 گیگ هم ایرانسل تو 3 ساعت می داد

2. 2 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه براتون مقدروه از بسته شبانه همراه اول استفاده کنید اعصاب خوردکنی اش کمتر از ایرانسل نباشه بیشتر نیست
    مثلا تو همراه اول 20 گیگ تو 5 ساعت رو چون می دونستم همیشه دانلود میکنه تو 5 ساعت 20 گیگ رو اصلا اعصابم به خاطر پایین بودن سرعت خورد نمی شد
    یه لینک با 4 کانکشن میزاشتم 18 گیگ هم صبح دانلود می شد خیلی بهتر از ایرانسل بود و گاها هم ترکیبی می زدم از 2 تا 4.5 بیست گیگ همراه اول + 30 گیگ هم ایرانسل تو 3 ساعت می داد
    ممنون از پیشنهادتون ولی همراه اول این جا 2g هم به زحمت انتن میده ! چه برسه به این که بخوام بسته شبانه هم براش بگیرم .
    دکل ایرانسل یه کوچه با من فاصله داره و ترجیح میدم مشکل حل شه تا این که صورت مساله رو پاک کنم

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

حدود 3-4 روز هست که LTE Advanced یا همون 4g پلاس تو محدوه ما فعال شده ولی سرعت نه تنها بیشتر نشده بلکه کمتر هم شده!

5. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تو رو خدا یه راهنمایی بکنید ۷۰۰هزینه کردم ولی بد جور داره اعصابم رو بهم میریزه این sxt lte رو از طریق اندروید چه جوری میشه تنظیم کرد همه چیش بهم ریخته است اگه منبعی سراغ دارید لطفا معرفی کنید
    با تشکر
    شما از webfig استفاده کنید که تحت وب هست کافیه ایپی روتر رو در مرور گر بزنین یک صفحه لاگین میاد که وارد میکروتیک میشید سوال دیگه هست در خدمتم

7. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شما از webfig استفاده کنید که تحت وب هست کافیه ایپی روتر رو در مرور گر بزنین یک صفحه لاگین میاد که وارد میکروتیک میشید سوال دیگه هست در خدمتم
    سلام دوست عزیز وارد کنسول تنظیمات میشم ولی نمیدونم باید چکار کنم به طور مثال وقتی روی باند ۳تنظیم میکنم تعدادی از نرم افزارها کار نمیکنن مثل حالتی که Dns فرق داره روی باند ۷همه نرم افزارها باز میشن ولی پهنای جالبی ندارم در ضمن روی باند ۳که با انتن چینی آپلود خوبی داشتم الان اصلا آپلود ندارم قربونت اگه برات ممکنه راهنمایی کن البته سئوال زیاد دارم ولی به تدریج لطف کنی مزاحمت میشم
    در ضمن هر Dns که میدم لازم فرقی نداره

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شبانه 3 ساعت ایرانسل با مودم : e3372

10. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه بعد از 2 هفته اومدم یک شب دانلود انجام بدم سرعت فرجی برای من یک سوم شده از 3 مگابایت الان به زور 1 مگ در حال دانلود هست !
    اینم پیشرفت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

4G ایرانسل!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جاهای دیگه با سرعت 10 مگ دانلود میکنن،برای من به زور به 1.5 مگ میرسه،اونم با مودم ایرانسل!!

13. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز وارد کنسول تنظیمات میشم ولی نمیدونم باید چکار کنم به طور مثال وقتی روی باند ۳تنظیم میکنم تعدادی از نرم افزارها کار نمیکنن مثل حالتی که Dns فرق داره روی باند ۷همه نرم افزارها باز میشن ولی پهنای جالبی ندارم در ضمن روی باند ۳که با انتن چینی آپلود خوبی داشتم الان اصلا آپلود ندارم قربونت اگه برات ممکنه راهنمایی کن البته سئوال زیاد دارم ولی به تدریج لطف کنی مزاحمت میشم
    در ضمن هر Dns که میدم لازم فرقی نداره
    ببینید اون روتر سیستم عاملش میکروتیک هست تخصص میخاد اونم نوع sxt lte که شما دارین یک سری اپشن ها اصافه تر شده به سیستم عامل یک ای پی کم بشه یا زیاد یا کانفیگی اشتباه بشه کل روتر به هم مییریزه از قسمت های که ای پی ست شده عکس بدین من باید بفهمم کانفیگ الانش چیه بعدشم شما از ویکی خود میکروتیک کمک بگیرید

15. 2 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

من همه جورش رو تجربه کردم
    تو 3 ساعت یه بار
    50 گیگ
    40 گیگ
    30 گیگ
    20 گیگ
    10 گیگ !!!
    کلا نتیجه ای که گرفتم بهترین زمان از 5 تا 8 صبحه
    و بسته رو هم بهتره روز فعال کنید
    من البته قبل از 5 صبح تا حالا دانلود شبانه نداشتم اما موافقم که از 5 تا 8 صبح اوضاع خیلی خوبه. یک بسته یک ساعته نامحدود را روز شنبه ساعت 6 صبح فعال کردم و کمتر از یک ساعت همه 20 گیگ براحتی دانلود شد. یک ماه پیش هم همین بسته رو در همین ساعت فعال کردم و کیفیت همین جور بود و براحتی کل حجم در کمتر از یک ساعت دانلود شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •