تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2578 از 4105 اولاول ... 1578207824782528256825742575257625772578257925802581258225882628267830783578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,771 به 25,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اینا چیزی نیست که موقع ترخیص تا تسویه حساب نکنی ولت نمی کنن... که مبلغ تسویه از 200هزار تومن
    هست تا 700هزار تومن ...این مورد رو تو از آشناهام که رفتن خدمت کردن پرسیدم
    مگه چکار میکنن اونجا که اینقدر بدهی بالا میارن؟ خسارت میزنن؟ نکنه پول زور وَگیرَن؟

فک نکنم بهت بده با هر اپراتوری هم تست کردم اس ام اس نیومد
    شما باید تو سایت نظام وظیفه اسم داشته باشید اگه معافیت تحصیلی هم تا حالا یک باز گزفته باشی کد سخا رو بهت میده ولی اگه تا حالا واسه چیزی اونجا ثبت نام نکردی کدی بهت نمیده
    معافیت تحصیلی رو اسفند 91 ثبت کردم ولی کدی بهم ندادن.
    یه عدد 8 رقمی بالای نامه ی نظام وظیفه هست و زیرش هم تاریخ نامه نوشته شده.
    اگه همین برگه رو ببرم پلیس + 10 کد رو بهم میده؟
    Last edited by hamed29; 24-11-2014 at 14:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوتا سوال و چند نکته:
    1-کسی پیشنهاد راجع به جلوگیری از دزدیده شدن یا به اشتباه بردن پوتین نداره؟2- بشقاب یکبار مصرف به چه انداره ببریم به اندازه سه ماه ؟1-لباس شخصی تو آموزشی نمی ذارن ببریم .فقط بعد آموزشی میذارن .. .. روز اول که بری بهت جیره میدن یعنی پوتین ،لباس نظامی و پتو وبعد، 2 روز مرخصی میدن تا لباس اندازه کنیم بعد 2 روز با لباس نظامی باید بریم . 2-خرما وشکلات و تخمه در حد استعمال شخصی نه بیشتر که دژبانی به نفع خودش مصادره می کنن. 3- تا سه ماه حقوق نمی دن .پول تو حساب داشته باشید خود پادگانATM بانک دارن . من اینا رو از آشناهام پرسیدم .

ممنون، ولی چرا سه ماه؟ مگه آموزشی سه ماهه؟ دو ماه نبود مگه؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان اینجور که من متوجه شدم کد سخا رو از ایرانسل نمیده از همراه اول میده چون من تست کردم خط اعتباری همراه اول نزدیک به 1200 تومن از شارژم کم کرد احتمالا فقط با همراه اول هماهنگ کردند که بتونن پول رو هم بگیرن.
    خیلی با حالن اینا از این نوع برده داری بدتر !!؟؟ مجانی واسشون کار میکنی ، پول لباستم ازت میگیرن،پول دفترچه خدمت،فیش اعزام پلیس +10 ،معاینه پزشک ،پول کپی این آخری که واسه کد سخا هزار و خورده ای هم میگیرن دیگه آخر عوضی بازی بود بحث 1000نومن نیستا بحث عوضی بودنه!!
    محمد جان من از خط ایرانسلم گرفتم و مشکلی نبود.... در باره بحث دومت بشدت موافقم انگار ما اینا رو منت کردیم که تو رو خدا منو ببرید سربازی!

4. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینا چیزی نیست که موقع ترخیص تا تسویه حساب نکنی ولت نمی کنن... که مبلغ تسویه از 200هزار تومن
    هست تا 700هزار تومن ...این مورد رو تو از آشناهام که رفتن خدمت کردن پرسیدم
    این آشنا شما به یک وسیله خسارت وارد کرده بوده ، ایشون به این موضوع احتمالا اشاره نکرده بودند! شما پس از تقسیم در یگان بهتون با توجه به یگان خذمتی اسلحه میدن که تا انتهای خدمت متعلق به شما است یعنی یک شماره اسلحه دارید (وقتی برید خدمت بهتون میگن که اسلحه مثل ناموس آدمه! خودتون عمق اهمیت رو درک کنید) بعد از اسلحه کلاه فیبری چهار بند فانوسقه نیز دارید حالا شما علاوه بر این ها مسول یک بخش هستید مثلا با کامپیوتر کار می کنید یا در بخش های تخصصی هستید به هر کدام از این وسایل خسارت وارد کنید باید وجه ان را پرداخت کنید و همچنین به احتمال توبیخ می شوید حالا شما بگید یک پیچ زنگ زده اسلحه افتاده و اونا این حرفها براشون توجیج نمیشه .روزی تشریف می برید برای کارهای ترخیصی یک لیست بلند پایه بهتون میدن که باید از تقریبا ۲۰ الی ۳۰ نفر در بخش های مختلف امضا بگیرد حالا اگر به جنسی خسارت زده باشید اونحا اصل ضد حل زدنه! من حتی روز آحر رفتم از دفتر تعاونی پادگان که متعلق به کارکنان ارتش بود امضا گرفتم اصلا توی ۱۹ ماهی که خدمت کرده بودم اصلا نمیدونستم کجاست!
    مگه چکار میکنن اونجا که اینقدر بدهی بالا میارن؟ خسارت میزنن؟ نکنه پول زور وَگیرَن؟

6. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

برادر شما دفترچه پست کردی؟
    حتما باید دفترچه پست کنی برا گرفتنِ این کُد؟
    من با ایرانسل تست کردم
    البته دفترچه هنوز پست نکردما

Sent from my HM NOTE 1W
    الان اره اما اون شبی که کد رو گرفتم دفترچه پست نکرده بودم.
    سال 90 هم برای معافیت تحصیلی رفته بودم پلیس+10
    امروزم دوباره اس فرستادم برای تاریخ اعزام چند ثانیه بعدش اومد

8. 2 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

كسايي كه مي خواين برين خدمت من تجربه شخصي خودم رو از آموزشي مي گم ( من خودم فردا يعني ٣شنبه تازه مي رم يگان)
    قبل از اينها اينقدر استرس و ترس داشتم كه حد نداشت، هميشه توي گوگل سرچ ميكردم درباره خدمت و ... مثل خيلي از شماها
    بزارين اينجوري بگم كه شب اول آموزشي ميشه بدترين شب و روز زندگيتون
    كم كم روز به روز بهتر ميشه
    بعد از ١هفته ديگه همه چي مي افته رو روال و ديگه همه چيز بستگي به خودتون داره، جيم زدن و...
    اما اينجور بگم كه فكر كنيد ٢ ماه رفتين رفيق بازي، اگه سخت بگيرين سخت مي گذره و اگه راحت بگيرين راحت!
    سعي كنيد بيشتر دوست پيدا كنيد تا دشمن!
    هميشه از روز اول شمارو مي ترسونن براي تجديد دوره،
    شما در ٢ صورت تجديد دوره مي شيد:
    ١: مواد ازتون بگيرن (كه اونم خدا شاهده چندبار از بچه هاي ما گرفتن و نكردن)
    ٢: دعوا كه بدترينش هم دعواي قوميتي هست كه واقعا هم تجديد دوره مي كنن (اون هم دعواي شديد)
    ولي توصيه من اينه از دعوا دوري كنيد و دنبال خشونت نباشيد حتي اگه تو شخصي گريتون كسي تو هم به شما نمي گفت اونجا همه چي فرق داره
    ترفند جيم زدن: ( تجربيات خودم)
    شما اگه ١٥ روز غيبت داشته باشين تجديد دوره ميشين مخصوصا اگه اردوگاه نرين!
    من توي كل آموزشي شايد ٢٥ روز خدمت كردم،جوري شده بوديم با ٢ نفر ديگه كه همه اسم عناصر جيم روي ما گذاشته بودن كه اون هم راه و روش خودش رو داره
    دوستان هركار مي كنيد با منشي رفيق بشيد
    از همون روزاي اول
    منشي آمار و حتي لوحه ي نگهباني دستشه
    ميتونه نگهبان پاس بهتر و جاي بهتر بزاره يا اصلا نزاوه (براي ما كه اينجوري بود)
    من اگه هميشه توي جيم بودم فقط به خاطر اين بود با منشي رفيق بودم و آمار من رو رد مي كرد
    كلاساي عقيدتي و حفاظت رو نپيچونيد، مخصوصا صبحگاه
    چون آمار سخت تري گرفته ميشه
    وسايل هم
    فقط يه حوله دستي و صابون و ناخن گير و تنقلات مخصوصا آجيل ببرين كه خيلي حال ميده!
    هركي باز سوال درباره آموزشي داره ميتونه بپرسه
    اميدوارم تونسته باشم راهنمايي كنم

10. 4 کاربر از goonigooni3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون، ولی چرا سه ماه؟ مگه آموزشی سه ماهه؟ دو ماه نبود مگه؟
    دو ماه آموزشیه ولی یک ماه تخصصی کار با سلاح............درضمن یک نکته دیگه اینکه روز اول با لباس پلو خوری نرین یا با لباس نو ....چون قرار حسابی غلت بزنیم و حسابی خاکی وگلی بشیم

12. 2 کاربر از mohamadjaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

كسايي كه مي خواين برين خدمت من تجربه شخصي خودم رو از آموزشي مي گم ( من خودم فردا يعني ٣شنبه تازه مي رم يگان)
    قبل از اينها اينقدر استرس و ترس داشتم كه حد نداشت، هميشه توي گوگل سرچ ميكردم درباره خدمت و ... مثل خيلي از شماها
    بعد از ١هفته ديگه همه چي مي افته رو روال و ديگه همه چيز بستگي به خودتون داره، جيم زدن و...
    اما اينجور بگم كه فكر كنيد ٢ ماه رفتين رفيق بازي، اگه سخت بگيرين سخت مي گذره و اگه راحت بگيرين راحت!
    ٢: دعوا كه بدترينش هم دعواي قوميتي هست كه واقعا هم تجديد دوره مي كنن (اون هم دعواي شديد)
    ولي توصيه من اينه از دعوا دوري كنيد و دنبال خشونت نباشيد حتي اگه تو شخصي گريتون كسي تو هم به شما نمي گفت اونجا همه چي فرق داره
    من توي كل آموزشي شايد ٢٥ روز خدمت كردم،جوري شده بوديم با ٢ نفر ديگه كه همه اسم عناصر جيم روي ما گذاشته بودن كه اون هم راه و روش خودش رو داره
    از همون روزاي اول
    من اگه هميشه توي جيم بودم فقط به خاطر اين بود با منشي رفيق بودم و آمار من رو رد مي كرد
    وسايل هم
    فقط يه حوله دستي و صابون و ناخن گير و تنقلات مخصوصا آجيل ببرين كه خيلي حال ميده!
    شما کجا خدمت میکردی رفیق؟ آموزشیت چه ماهی بود؟

14. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

از همون روزاي اول
    وسايل هم
    ممنون از این که راهنمایی میکنید
    روزه اول اموزشی لباس گرم هم لازمه میزارن بپوشی؟
    وسایل خوردنی میزارن ببری؟
    وساید دیگه چی لازمه؟

16. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نه داداش 20 تا تیر خالی کرده بود و زده بود قنداق تفنگ شکسته بود همین

18. این کاربر از mohamadjaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •