تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2578 از 3745 اولاول ... 1578207824782528256825742575257625772578257925802581258225882628267830783578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,771 به 25,780 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام
    دوستان تو پنل آسیاتک مصرف چطوری دیده میشه؟چون مثلا بعضی طرحه زده 6ماهه 100 گیگ رایگان ساعت2تا8 هست و 12 گیگ هم کلی.ینی قسمت مصرفی که نشون میده این دوتا جداست؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنین؟
    چن هفته اس که قشنگ سرعت دانلودم از سرورهای خارجی افتضاح شده اونم به معنی واقعی کلمه !
    من از اپ استور مثل سرورهای داخلی دانلودم رو میکردم تا اینکه یه دفعه این سرعت رو ورداشتن..در حدی که برای دانلود 10 مگ باید کلی منتظر بشم! سایت های خارجی هم که هیچی به بدبختی باز میشن برام
    زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا اینجوریه وضعیتم، میگم من بازی آنلاین میکنم، اما از بس که اوضاع داغونه بازی اصن برام باز نمیشه و ارور میده، ورداشته میگه ما برای سرورهای خارجی پاسخ گو نیستیم، میگه به ما مربوط نیس!!!
    میگم خب مسخره یعنی چی که مربوط نیس؟! یعنی من بازیمو بزارم کنار چون دوست خوبه احمقم، آسیاتک پاسخ گویه سرور خارجی نیس ؟! :|
    یک ساعت داشتم میگفتم که فلانه من سرویسم داغووون شده اصن هیچی باز نمیکنه، بعد ورداشته میگه مشکلتون چیه ؟!!! :|
    میگه کارشناس میفرستیم درست کنه اما 15 تومن میگیره ازتون، میگم من هیچ هزینه ای به اون کارشناس تون نمیدم، ماهیانه دارم پول میدم دیگه این کارا چیه!! شما اگه به فکر رضایت مشتری تون هستین کارشناس تون رو بفرستین بیاد درست کنه بدون هزینه، میگه بله حتما اینطوره، ولی بدون هزینه نمیشه ! :|

الان واقعا گیر کردم چیکار کنم! سرور داخلی خوبه، من شبانه راحت میتونم هر چه قد میخوام بگیرم، ولی اخه باز کردن یه گیم ساده و اینستاگرام کلی پدرمو در میاره!! وی پی ان که هیچی!! اصن عشقی کانکت میشه!!

فقط لطفا بگین چی پیشنهاد میدین؟

محدود کردن سرورهای خارجی دست خودشون هست؟ چون امکان نداره یک دفعه همه سرورهای خارجی برام اینقد سرعتش بیاد پایین !
    میخوام وقتی باهاشون صحبت میکنم قشنگ با دلیل بهشون اثبات کنم که محدودیت خودتون هست وگرنه اون سرورا هیچ مشکلی ندارن !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله، دست خود isp هاست. هر چقدر بعضی نمایندگان دلشون میخواد، دولت هنوز قانونی تصویب نکرده. این isp های سودجو از موقعیت سو استفاده ....
    الان فیلم و سریال و موسیقی خارجی که کاربران معمولن از خارج دانلود میکنند گزاشتن روی سرورهای داخلی از ترافیک خارجی جلوگیری کنند
    Last edited by dadash42; 30-11-2015 at 19:24.

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید میدونم اینجا جای سوالم نیست اما مربوط به این تاپیک میشه ممنون میشم راهنمایی کنین

من مودمم دی لینک تک پورته LAN هست که حدودا 8 سالی میشه کار کرده و کماکان داره کار میکنه اما جدیدا قصد خرید مودم دارم که وایرلس داشته باشه و این مدل و انتخاب کردم

D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router

باتوجه به اینکه آسیاتک تی پی لینک و پیشنهاد میکنه بنظرتون بازم همینو بگیرم یا برم سراغ تی پی لینک؟

کسی تجربه ای نداره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید میدونم اینجا جای سوالم نیست اما مربوط به این تاپیک میشه ممنون میشم راهنمایی کنین

من مودمم دی لینک تک پورته LAN هست که حدودا 8 سالی میشه کار کرده و کماکان داره کار میکنه اما جدیدا قصد خرید مودم دارم که وایرلس داشته باشه و این مدل و انتخاب کردم

D-Link DSL-2740U Wireless N300 ADSL2+ Modem Router

باتوجه به اینکه آسیاتک تی پی لینک و پیشنهاد میکنه بنظرتون بازم همینو بگیرم یا برم سراغ تی پی لینک؟

کسی تجربه ای نداره؟
    اگه خطت نویز نداره این مودم گزینه خوبی هست من خودم اینو داشتم ولی به دلیل مشکل نویز فروختم tp link 8960 گرفتم واقعا دیگه از شر قطعی راحت شدم ( البته از نظر وایرلس - 2740 وایرلس قوی تری داره )

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینجا چند بار مطرح شده، TPlink بهتره بخصوص اگر چیپ broadcom دارد. Iphone خواهرم به dlink وصل نمیشد، tplink خرید درست شد

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

8. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه خطت نویز نداره این مودم گزینه خوبی هست من خودم اینو داشتم ولی به دلیل مشکل نویز فروختم tp link 8960 گرفتم واقعا دیگه از شر قطعی راحت شدم ( البته از نظر وایرلس - 2740 وایرلس قوی تری داره )
    مبارکت باشه، بلاخره مشگلت با تعویض مودم حل شده. من همون مودمو با usb دارم ماهه.....با این خطوط بی کیفیت ما عالی کار میکنه

10. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان آسیاتکی کسی با open vpn مشکلی داره؟ نمیدونم چرا همش قطع و وصل میشه کریو و سیسکو هم جواب نمیده خیلی بده هیچ فیلتر شکنی روش کار نمیکنه الان فیلتر شکن پولی خوب برای آسیاتک چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

گوگل باز کن freegate دانلود کن، مجانیه...

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مبارکت باشه، بلاخره مشگلت با تعویض مودم حل شده. من همون مودمو با usb دارم ماهه.....با این خطوط بی کیفیت ما عالی کار میکنه
    اره الان دو هفته هست خریدم عالیه - یک بار هم پرش لینک دیگه نداشتم
    خدایی با این خط هایی که بیشتر ماها داریم همه باید مودم با چیپ برودکام بخرن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •