تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2577 از 3745 اولاول ... 1577207724772527256725732574257525762577257825792580258125872627267730773577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,761 به 25,770 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

الان مشکل اینه که به اسیاتک فرستادن که خط من تخلیه شده ولی الان چراغ DSL روشنه!!!!
    جالب اینه که های وب درخواست رانژه منو فرستاده!!! بدون این که بگن از جای دیگه خطت رانژس!!!(چون توی سیستم نگاه میکنن) الان این کار مخابرات که خط رو بعد از دو هفته هنوز کامل تخلیه نکرده هیچ توجیهی داره؟؟؟؟
    بعد دوهفته توی یه شهر کوچک که مطمئنم درخواست تخلیه و رانژه پایینه بازم حاضر نشدن تخلیه کنن!!!!
    موندما !

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سلام
    برای منم وقتی مخابرات داشتم و خواستم تخلیه کنم که های و بگیرم چنین اتفاقی افتاد خط تخلیه شده بود ولی چراغ ADSL روشن بود و روز بعدش روی های وب رانژه شد این مورد برای منم جالب بود

- - - Updated - - -

الان مشکل اینه که به اسیاتک فرستادن که خط من تخلیه شده ولی الان چراغ DSL روشنه!!!!
    جالب اینه که های وب درخواست رانژه منو فرستاده!!! بدون این که بگن از جای دیگه خطت رانژس!!!(چون توی سیستم نگاه میکنن) الان این کار مخابرات که خط رو بعد از دو هفته هنوز کامل تخلیه نکرده هیچ توجیهی داره؟؟؟؟
    بعد دوهفته توی یه شهر کوچک که مطمئنم درخواست تخلیه و رانژه پایینه بازم حاضر نشدن تخلیه کنن!!!!
    موندما !

سلام
    برای منم وقتی مخابرات داشتم و خواستم تخلیه کنم که های و بگیرم چنین اتفاقی افتاد خط تخلیه شده بود ولی چراغ ADSL روشن بود و روز بعدش روی های وب رانژه شد این مورد برای منم جالب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اول شد تر زد تو همه چی
    صفحات اینیستا به زور باز میشه // ولی با پارس آنلاین راحت باز میشه
    قیمتارو یواش یواش میبرن بالا کیفیت پایین
    من فردا 7 گیگو مصرف کنم تخلیه کنم که تخلیه چاه شرف داره به آسیاتک
    میخوام یه کنسولو آبدیت یا گوشیو به خاطر 100 مگ اونم تو ساعت غیر رایگان باید 10000 ساعت بشینم
    گرفتن مجوز FCP بخوره تو سرشون

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
    الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز ، منم یه زمانی که میخواستم از پیشگامان تخلیه کنم ، بهم گفتن که خطت تخلیس و تاییدیش اومده ( در حالی که هنوز خطم دیتا داشت!!!!!! ) ولی با این حال ، وقتی به یه شرکت دیگه گفتم که رانژه کنن ، بعد از 2 روز، نت شرکت دیگه رو خطم برقرار شد!!!!

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

موندما !

این موضوع برای منم پیش اومده. چند روز منتظر تخلیه بودم بعد زنگ زدم گفتم چراغ مودمم هنوز روشنه چرا تخلیه نمیکنین؟ گفت خط شما خیلی وقته خالی شده و از هر جا خواستی میتونی نت بگیری

6. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
    الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید ربط نداشته باشه ولی من قبلا درخواست تخلیه پارس آنلاین داده بودم و تخلیه شده بود با این وجود چراغ اینترنت و ADSL سبز بود دقیقا مشابه شما و من فکر میکردم هنوز تخلیه نشده درصورتیکه رفتم مخابرات پرسیدم گفتند جمع شدهو البته بعد برای گرفتن سرویس شرکت دیگه حدود5-6 روز طول کشید

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اگر برای تخلیه مخابرات راه حل بهتری در پیش میگرفت بهتر بود
    مثلا اگر شخصی از یه شرکت می خواست بره شرکت دیگه
    همون موقع که تخلیه می کردن همون موقع هم شرکت جدید ور وصل می کردن
    اینجوری مشترک هم شاید فقط نیم ساعت اینترنت نداشت و بعد نیم ساعت اینترنت جدیدش وصل می شد

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شاید ربط نداشته باشه ولی من قبلا درخواست تخلیه پارس آنلاین داده بودم و تخلیه شده بود با این وجود چراغ اینترنت و ADSL سبز بود دقیقا مشابه شما و من فکر میکردم هنوز تخلیه نشده درصورتیکه رفتم مخابرات پرسیدم گفتند جمع شدهو البته بعد برای گرفتن سرویس شرکت دیگه حدود5-6 روز طول کشید
    احتمالا پورتو از خط جدا نکردن و وقتی درخواست رانژه رفته همون موقع پورتو جدا کرده و پورت شرکت جدیدو وصل کرده

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این موضوع برای منم پیش اومده. چند روز منتظر تخلیه بودم بعد زنگ زدم گفتم چراغ مودمم هنوز روشنه چرا تخلیه نمیکنین؟ گفت خط شما خیلی وقته خالی شده و از هر جا خواستی میتونی نت بگیری
    خیلی جالبه نمیدونستم همچین چیزی میشه !
    من تا حالا دو بار تخلیه کردم همیشه چراغ مودم خاموش شده
    --------------------------------
    اگر برای تخلیه مخابرات راه حل بهتری در پیش میگرفت بهتر بود
    مثلا اگر شخصی از یه شرکت می خواست بره شرکت دیگه
    همون موقع که تخلیه می کردن همون موقع هم شرکت جدید ور وصل می کردن
    اینجوری مشترک هم شاید فقط نیم ساعت اینترنت نداشت و بعد نیم ساعت اینترنت جدیدش وصل می شد
    اصلا به نظرم باید جوری بود که وقتی شرکت جدید ثبت نام میکردیم خودش کارای تخلیه شرکت قبلی رو انجام میداد
    Last edited by MOHAMMAD2010; 30-11-2015 at 11:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

صبح تا ظهر سرعت خیلی بهتره ولی طرفای شب افتضاحه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دیشب سرعت خارج از 20kb بالاتر نمیرفت....کم مونده مودم قدیمی آنالوگ دربیارم برم کارت اینترنت بخرم

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •