ما چی میگیم شما چی میگی؟
ما چی میگیم شما چی میگی؟
خب شما ميگين ملت كنسول از كجا بخرن ؟؟ خيلي اخه دستمون تو بازار خارجه ٣ سوت از انازون و ايبي برامون جنس ميارن !!!!!
اگه ملت ميتونستن از جاي ديگه بخرن كه بلا نسبت چيز كه نيستن پول يه ماشين رو بدن كنسول !!!
كاري هم نميشه كرد ! بگيم اقا همه اعتصاب !! مگه چند نفر تو اينترنت و تو اين تاپيك ها هستن ؟؟؟ اين مردمي كه من تو شهر خودمون ديدم نميدونن نت چيه اصن كه بخوان تحريم كنن !!!! تازه كنسول يه نمونه كوچيكه !!
عليرضا هم راس ميگه از ما نييسست !!!
[ چند وقت پيشم اين بحثا شد و تاپيك به بي راهه كشيد و بدون نتيجه ... ]
دوستان حالا بیخیال اینجا اینجوریه دیگه با تحریم و ... درست بشو نیست اشکال از ریشه هست...
من یه سوال دارم میشه جواب بدید:
این درایو جدید ماکروسافت که میگن ظرفیت بیشتری داره قضیه اش چیه؟؟ایا بعدن مشکل ایجاد نمی کنه برای بازی های کپی؟؟
درایو؟؟؟
راستش مایکروسافت قراره یه آپدیتی بده که از تمام ظرفیت dvd9 استفاده بشه.
که حکرها هم دارن روش کار میکنن .خیالت راحت
سلام
ممنون.
بله آکبند بود.
همین یه دونه آرکید هم بیشتر نداشت!
چرا خودتو ناراحت میکنی عزیز؟واسه خودم نگرفتم، برای کسیه که هزینه براش مهم نبود!
خودم خیلی وقته هر 2 کنسول رو دارم!
شاد باش
حق با شماست! اما خودتو بزار جای اقشاری غیر از بچه های اینجا!
مردمی که از بازار اطلاع ندارند!
بچه های که کشون کشون پدر مادر ها رو میارن واسه خرید تابستون!
و ...
بازاری که روش نظارت نشه همین میشه!
شاد باشید![]()
سلام دوستان خواستم ببینم درایو لایت ان الان جایی گیر میاد آخه درایوام رو سوزوندم حالا باید درایو بخرم
دوستان XBOX 360 SLIM 4GB کپی خور شده اک 430 تومن عاقلانه به نظر میرسه؟؟
دقیقاً منظور منم همین بود !اما خودتو بزار جای اقشاری غیر از بچه های اینجا!
مردمی که از بازار اطلاع ندارند!
بچه های که کشون کشون پدر مادر ها رو میارن واسه خرید تابستون!
و ...
بازاری که روش نظارت نشه همین میشه!![]()
بگزریم![]()
هرچی بازی بود تموم کردم![]()
موندم چی بازی کنم !؟!؟!
+ بازی های Open World برا ایکس باکس چرا اینجوریه : دی RDR رو گرفتم اصلاً سیستم چیتش خوب نیس !!!! زده شدم ازش ! ( سیو نمیشه وقتی چیت میزنی !!!!!!!!!!!!!!!!!! )
میپرسی چرا ایران اینجوریه قیمتا ؟ چون یه مشت ادم کلاهبردار فکر میکنن انحصار این دستگاهو گرفتن و واسه خودشون نرخ تعیین میکنن اونم به نرخ روز بابا بخدا وقتی دوبرابر اونچه باید سود کنی سود میکنی اون پول حرومه آدم چقدر باید .... باشه کاش من پول داشتم یه مغازه میزدم پوزشونو میمالیدم به مولا من به کی بگم یه ال تی واسم ریخته میگه چون کپی خورت پریده بود میشه 45 تومن !!1 با دو ساعت چکو چونه 35 دادم من نمیدونم مگه این ال تی ریختن انقدر سخته ؟ 5 دقیقه که بیشتر وقت نمیگیره به نظر من ما اگه کنسوله ه - ک نشده میخریدیم با بازی اورجینال به نفعمون بود هم با خیال راحت میخریدیم هم میدونستیم همه جای دنیا همین قیمته انقدر از لایو رفتن هم نمیترسیدیم فقط یه راه داره که مشکلاتمون برطرف بشه ایران جزو سازمان تجارت جهانی بشه و کارا با حساب کتاب بشه آقا شرمنده خیلی حرف زدم دلم پر بود باید خالی میشدم ممنون که تا آخرشو خوندین
Last edited by adook; 09-07-2011 at 19:03.
بّله هست.............
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
جااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی؟؟؟
معلومه که عاقلانه هست.میشه آدرس بدی منم یه دونه بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)