این قعطی های شبانه که میگید باعث خراب شدن فایل های RAR موقع اکسترکت نمیشه؟
این قعطی های شبانه که میگید باعث خراب شدن فایل های RAR موقع اکسترکت نمیشه؟
واسه من که تا حالا مشکل به این صورت که شما گفتید بوجود نیاورده
ولی یه مشکلش اینه که بعضی سرور های دانلود شلوغ هستن و همینجوریش کلی میکشه که تمام پارت های اون فایل به سرور کانکت بشن ( منظورم همون ۸ کانکشن یا ۱۶ کانکشن هست ) حالا فکر کن هر ۵ دقیقه قطعی این کار میخواد از اول تکرار بشه که گند میزنه سرعت و تا بیاد درست شه یکم جون بگیره چند دقیقه بعدش دوباره به فنا میره ! البته خوشبختانه من خودم سرور دارم و میریزم روی سرور خودم شب همشو از سرور خودم میگیرم که سرعتش دیگه بالا پایین نشه
-----------------------------------------------------
راستی دیروز از پشتیبانی پرسیدم ( دیگه عادت کردم هر روز زنگ بزنم بپرسم کی ۹ مگ میکنید !!) گفتن تا الان ۱۰ مرکز توی تهران ۹ مگ شدن که هر کاری کردم نگفت کدوما ( حالا در تماس های آینده از زیر زبونشون میکشم !!)
Last edited by faramobile; 04-11-2013 at 12:48.
نمبدونم این شبانه چرا اینقدر داغون شده یکی دو هفتس اینجوری شده !
یه شب همش قطع و وصل میشه
یه شب سرعت پایینه !
یه شب لینکام رو 99 درصد میمونن !
کسی نمیدونه چرا اینجوریه؟
سلام
میخواستم بپرسم که اوضاع خطم چجوریه؟
![]()
رو یک مگ چرا بستن خطت رو کردم شرکت هستی؟؟با یک مگ نویز خطت خوبه اما باید رو پهنای باند بیشتر باشه تا ببینیم خطت کشش رو داره یانه؟
همیشه بعد از ساعت اداری تماس بگیر خیلی بهتر جواب میدن، به من گفت دیروز ولی کامل یادم نیست، اینا بود، حافظ، آیت، کاشانی، هنر اینا یادمه که کلا هم فکنم 6تا بود یا 7تا، 10تا نبود
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستان کسی اینجا هست مشکلی با پارس انلاین نداشته باشه
یا کامل رازی باشه
حتما تا ۶ تاش رو حال داشته بگه ! والا به ما که گفت ۱۰ تا
رازی که خیلی وقت پیش الکل رو کشف کرد و مرد ، خیلیا هم دوسش دارن !!
منظورت راضی هست دیگه !
والا هیچ شرکتی نیست که ایراد نداشته باشه ، مثلا شاید امروز راضی باشم همه چی عالی باشه ، ولی ۴ روز دیگه قطعی داشته باشم ، من تا این هفته پیش ازش راضی بودم ، ولی این هفته خیلی اذیت کرد شبانه هی قطع و وصل میشه ، ابولفضل خان از قزوین فکر میکنم الان راضی باشن یه هفته ای میشه سرویس خریدن از پارس آنلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)