تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2576 از 3745 اولاول ... 1576207624762526256625722573257425752576257725782579258025862626267630763576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,751 به 25,760 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
    الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

نه چنین چیزی نیست dslam های هر شرکت جدا از همدیگن

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

الان اسیاتک گفت امروز ساعت 11 خط تخلیه شده ولی الان هنوز چراغ Dsl روشنه !!! خب منم زنگ زدم های وب گفتم درخواست مجدد بفرستین !
    گیری کردیما مخابرات خیلی د.ی.و.ث.ی
    الان چجوریه که به اسیاتک گفتند تخلیه شده ولی هنوز Dsl روشنه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ایا dslam همون پورته؟
    پورت ها کنار هم هستن؟؟
    به طور کلی کارشون راحتتر میشه ؟ یاسر لجبازی وشکایاتی که من کردم خط رو تخلیه نکردند تا اذیت کنن؟

Last edited by k1ozil; 29-11-2015 at 14:14.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایا dslam همون پورته؟
    پورت ها کنار هم هستن؟؟
    به طور کلی کارشون راحتتر میشه ؟ یاسر لجبازی وشکایاتی که من کردم خط رو تخلیه نکردند تا اذیت کنن؟

dslam مودم های شرکتها در اتاق mdf هستند. همونطور که شما برای برقرای اینترنت بین سیستم خودتون و خط تلفنتون نیاز به مودم دارید شرکتها هم برای اتصال روترها و دستگاههای توزیع پهنای بانذد خودشون به خط تلفن شما در مرکز مخابرات به مودم نیاز دارن .

پورت هر شرکت مکان تععین شده خودشو در اون اتاق داره ... کار زمانبری نیست اما موضوع اینه اگه مرکز شلوغ و تعداد متقاضی زیاد باشه ممکنه چند روز طول بکشه از زمان دریافت تقاضا تا تخلیه خط.

در ضمن کسی لجبازی نمیکنه... چند تا کارمند حقوق بگیر هستن به نوبت کار انجام میدن ( بسته به وجدان کاری سریع یا اهسته)

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

dslam مودم های شرکتها در اتاق mdf هستند. همونطور که شما برای برقرای اینترنت بین سیستم خودتون و خط تلفنتون نیاز به مودم دارید شرکتها هم برای اتصال روترها و دستگاههای توزیع پهنای بانذد خودشون به خط تلفن شما در مرکز مخابرات به مودم نیاز دارن .

پورت هر شرکت مکان تععین شده خودشو در اون اتاق داره ... کار زمانبری نیست اما موضوع اینه اگه مرکز شلوغ و تعداد متقاضی زیاد باشه ممکنه چند روز طول بکشه از زمان دریافت تقاضا تا تخلیه خط.

در ضمن کسی لجبازی نمیکنه... چند تا کارمند حقوق بگیر هستن به نوبت کار انجام میدن ( بسته به وجدان کاری سریع یا اهسته)
    الان مشکل اینه که به اسیاتک فرستادن که خط من تخلیه شده ولی الان چراغ DSL روشنه!!!!
    جالب اینه که های وب درخواست رانژه منو فرستاده!!! بدون این که بگن از جای دیگه خطت رانژس!!!(چون توی سیستم نگاه میکنن) الان این کار مخابرات که خط رو بعد از دو هفته هنوز کامل تخلیه نکرده هیچ توجیهی داره؟؟؟؟
    بعد دوهفته توی یه شهر کوچک که مطمئنم درخواست تخلیه و رانژه پایینه بازم حاضر نشدن تخلیه کنن!!!!
    موندما !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان پینگم شده 1080

چیکار کنم ؟

- - - Updated - - -

دوستان پینگم شده 1080

چیکار کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
    الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله. پورت‌های هر شرکت جداست. این که گفته تأییدیه تخلیه از مخابرات فرستاده شده، احتمالن منظور اینه که مخابرات تأیید دریافت درخواست تخلیه رو داده. تو خود مخابرات از وقتی درخواست تخلیه رو می‌گیرن تا 72 ساعت خودشون مهلت دارن تا خط رو از رانژه در بیارن. اما معمولن کل 72 ساعت مهلتشون رو صبر می‌کنن.

تا وقتی چراغ DSL مودم روشنه یعنی خط هنوز تخلیه نشده و رانژه است.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنین؟
    چن هفته اس که قشنگ سرعت دانلودم از سرورهای خارجی افتضاح شده اونم به معنی واقعی کلمه !
    من از اپ استور مثل سرورهای داخلی دانلودم رو میکردم تا اینکه یه دفعه این سرعت رو ورداشتن..در حدی که برای دانلود 10 مگ باید کلی منتظر بشم! سایت های خارجی هم که هیچی به بدبختی باز میشن برام
    زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا اینجوریه وضعیتم، میگم من بازی آنلاین میکنم، اما از بس که اوضاع داغونه بازی اصن برام باز نمیشه و ارور میده، ورداشته میگه ما برای سرورهای خارجی پاسخ گو نیستیم، میگه به ما مربوط نیس!!!
    میگم خب مسخره یعنی چی که مربوط نیس؟! یعنی من بازیمو بزارم کنار چون دوست خوبه احمقم، آسیاتک پاسخ گویه سرور خارجی نیس ؟! :|
    یک ساعت داشتم میگفتم که فلانه من سرویسم داغووون شده اصن هیچی باز نمیکنه، بعد ورداشته میگه مشکلتون چیه ؟!!! :|
    میگه کارشناس میفرستیم درست کنه اما 15 تومن میگیره ازتون، میگم من هیچ هزینه ای به اون کارشناس تون نمیدم، ماهیانه دارم پول میدم دیگه این کارا چیه!! شما اگه به فکر رضایت مشتری تون هستین کارشناس تون رو بفرستین بیاد درست کنه بدون هزینه، میگه بله حتما اینطوره، ولی بدون هزینه نمیشه ! :|

الان واقعا گیر کردم چیکار کنم! سرور داخلی خوبه، من شبانه راحت میتونم هر چه قد میخوام بگیرم، ولی اخه باز کردن یه گیم ساده و اینستاگرام کلی پدرمو در میاره!! وی پی ان که هیچی!! اصن عشقی کانکت میشه!!

فقط لطفا بگین چی پیشنهاد میدین؟

11. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوست عزیز،دیگه اینترنت شده اینترانت. همه مون باید تن بدیم به این حقیقت. چیزیه که دولت سالها دنبالشه و سودجویان شرکتهای isp البته راضیند. فرقی نداره کدوم isp انتخاب کنی
    Last edited by dadash42; 29-11-2015 at 22:05.

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنین؟
    چن هفته اس که قشنگ سرعت دانلودم از سرورهای خارجی افتضاح شده اونم به معنی واقعی کلمه !
    من از اپ استور مثل سرورهای داخلی دانلودم رو میکردم تا اینکه یه دفعه این سرعت رو ورداشتن..در حدی که برای دانلود 10 مگ باید کلی منتظر بشم! سایت های خارجی هم که هیچی به بدبختی باز میشن برام
    زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا اینجوریه وضعیتم، میگم من بازی آنلاین میکنم، اما از بس که اوضاع داغونه بازی اصن برام باز نمیشه و ارور میده، ورداشته میگه ما برای سرورهای خارجی پاسخ گو نیستیم، میگه به ما مربوط نیس!!!
    میگم خب مسخره یعنی چی که مربوط نیس؟! یعنی من بازیمو بزارم کنار چون دوست خوبه احمقم، آسیاتک پاسخ گویه سرور خارجی نیس ؟! :|
    یک ساعت داشتم میگفتم که فلانه من سرویسم داغووون شده اصن هیچی باز نمیکنه، بعد ورداشته میگه مشکلتون چیه ؟!!! :|
    میگه کارشناس میفرستیم درست کنه اما 15 تومن میگیره ازتون، میگم من هیچ هزینه ای به اون کارشناس تون نمیدم، ماهیانه دارم پول میدم دیگه این کارا چیه!! شما اگه به فکر رضایت مشتری تون هستین کارشناس تون رو بفرستین بیاد درست کنه بدون هزینه، میگه بله حتما اینطوره، ولی بدون هزینه نمیشه ! :|

الان واقعا گیر کردم چیکار کنم! سرور داخلی خوبه، من شبانه راحت میتونم هر چه قد میخوام بگیرم، ولی اخه باز کردن یه گیم ساده و اینستاگرام کلی پدرمو در میاره!! وی پی ان که هیچی!! اصن عشقی کانکت میشه!!

فقط لطفا بگین چی پیشنهاد میدین؟
    حرف دلمو زدی نمیدونم والا خسته شدم از هرچی ISP گنده تو ایران!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •