آقا نو خریدی یا دست دو ؟؟؟؟
از کجا خریدی ؟؟؟؟
مبارکت باشه .![]()
آقا نو خریدی یا دست دو ؟؟؟؟
از کجا خریدی ؟؟؟؟
مبارکت باشه .![]()
علیرضا چطوری آداپتور رو باز کردی تو !؟ من هرچی دنبال خار , پیچ , ضامن و ... گشتم که باز کنم دیدم راهی نیست .
رفتم چند جا گفتن پرس شده که میدونستم امکان نداره همچین چیزی.
در مورد اون قضیه هم بیا تو پروفایل بهت بگم
همینی که دیدی خیلی هم عالی هست دیگه دنبال چی هستی شما !؟ Monitor TV دیگه چیزه خاصی نداره .
Last edited by SamGun; 09-07-2011 at 11:07.
سلام
من میخواستم همین فردا یه xbox بخرم،متوجه شدم که تو بازار قیمتها تغییر کرده.
حالا میخواستم بدونم با پولی حدود 400 هزار تومن میشه دستگاهی تهیه کرد؟ و اگه میشه چه دستگاهی بهتره؟(منظورم اینه که میشه ازش لذت برد و دردسر زیادی نداشته باشه)خودتون میدونید دیگه منظورم چیه!
دوستان این فروشگاه هایی که میگن slim کپی خور شده فلان تومن ایا این دستگاه ها درست -- شدن؟؟بعدن مشکل ایجاد نمی کنن؟؟؟راحت همه بازی ها رو اجرا میکنن؟؟
این slim ها مثل قبلی ها داغ نمیکنن؟؟3 چراغ؟؟چند ساعت میشه تو روز باهاشون بازی کرد؟
Last edited by WOLF PACK; 09-07-2011 at 11:47.
والا اگه 9504 باشه که خب کامل ه ک شده و مشکلی نداره ولی به غیر از اون هرچی باشه از این Change شده ها هست که مشکل ساز میشه برات .
Slim ها هم مثل قبل داغ میکنه ولی مقاومت و Cooling بسیار بهتر شده و دیگه میشه گفت کنسول میتونه 24 ساعته کار کنه.
دوست عزیز ممنونم ازت.فقط یه نکته دیگه این درایو جدید ماکروسافت که میگن ظرفیت بیشتری داره قضیه اش چیه؟؟ایا بعدن مشکل ایجاد نمی کنه برای بازی های کپی؟؟
Last edited by WOLF PACK; 09-07-2011 at 14:24.
ممنون ویک سئوال دیگه تو همین قیمتا(350 تا 380) یک مانیتور27 23 اینچ LED full HD 1920/1080 با پورت HDMI , DVIهمینی که دیدی خیلی هم عالی هست دیگه دنبال چی هستی شما !؟ Monitor TV دیگه چیزه خاصی نداره
چی پیشنهاد میکنید و مانتیور ها خروجی صدا دارند (برای وصل کردن xbox با کابل HDMI )وصل کنم به اسپیکر pc
samgun جان واقعا عالیی جواب دادید ......من یه زمون 230 گرفتم یادش بخیر تازه با فروشنده داشتم چونه میزدم برسونمش به 220 ..........ولی الان رقما فضایی شده و این ملتم مثل اینکه راضی بنظر میرسن از من میشنوید آقایون نخرید و تحریمشون کنید چه وضعشه اخه ..............مگه چی شده که اینقد گرون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطور بنظر میرسه تو مملکت ما چیزی به اسم اعتصاب وجود نداره و از همه چی راضی بنظر میرسیم و هر چیزی که قیمتش 2 برابر میشه فقط بهش میخندیم هرهرهر.....از ماست که بر ماست....
از این فرهنگ بقول خودمون اصیل ایرانی بیزارررررررم..![]()
Last edited by amaranth_silent; 09-07-2011 at 12:47.
من الان تو سایت a*m*a*z*o*n قیمت های ایکس باکس رو نگاه میکردم 277 دلار بود که حدودا" میشه 350 هزار تومن خودمون.حالا چرا تو ایران به این قیمت عرضه نمیشه؟!
دوست عزیز اینجا اینجوریه هرکی هر چی عشقش بکشه میگه بعدشم این اجناس نمایندگی رسمی و ... ندارن و روشون نظارت نمیشه و اینجور قیمت ها هم هست و اینکه اینا قاچاقه و دلار هم که 1000 تومن شده و طرف میکشه روش...
به ایران خوش امدید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)