تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2575 از 3745 اولاول ... 1575207524752525256525712572257325742575257625772578257925852625267530753575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,741 به 25,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز. این دو تا یکی نیستند. این 155 مگابیتی که شما مثال زدین پهنای باند اشتراکیه که ممکنه بین حداقل 500-600 نفر یا بالاتر هم به اشتراک گذاشته بشه. اما این چیزی که تحت عنوان STM-1 اه، یه پهنای باند اختصاصی و تضمین شده است که معمولن قیمت‌هاش خیلی بالاست و به درد مصارف خونگی نمی‌خوره. حتی تو کشورهای دیگه هم پهنای باند اختصاصی یا همون Dedicated بیشتر برای شرکت‌های بزرگ یا برای دیتاسنترها استفاده می‌شه نه برای خونه چون قیمتش بالاست.

البته قیمت پهنای باند اینترنت که تحت عنوان IP Transit شناخته می‌شه و پایه اصلی قیمت اینترنت محسوب می‌شه تو منطقه ما حدودن 10 تا 15 برابر داخل آمریکاست. برای مثال قیمت IP Transit که شرکت‌های ISP تو آمریکا می‌خرن به ازای هر مگابیت حدود 2 دلاره (یعنی یه لینک STM-1 حدود 300 دلار قیمت داره) اما تو منطقه خاورمیانه به ازای هر مگابیت حدود 20 تا 30 دلاره (یعنی لینک STM-1 حدود 3000 تا 4000 دلار خرید و فروش می‌شه). بازم می‌گم اینا برای پهنای باند اختصاصی و اونم در مقیاس زیاده. نه برای مصارف خونگی.

حتی اگه گوگل فایبر رو هم در نظر بگیرین که اینترنت 1گیگابیتی تو بعضی شهرها داره می‌ده با قیمت خیلی پایین، این سرویس اشتراکیه و ممکنه بین بیش از چند هزار نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. به این عمل به اصطلاح Oversubscribing یا Overbooking گفته می‌شه. به همین خاطره که اصولن بحث تراکم پهنای باند (یا به قول ایرانی کمبود پهنای باند) پیش می‌آد که نتیجه‌اش ممکنه کم شدن سرعت باشه. تو کشورهای دیگه همیشه اصلاح Up to رو کنار سرویس‌های اشتراکی قید می‌کنن. یعنی حداکثر سرعتی که می‌تونین بگیرین.
    با کمال احترام به شما میشه توضیحات رو به اصلاح کتابی و مشابه گفته های شما مطرح کرد اما فکر میکنم اکثر ما میدونیم که از هر لینک که زیر ساخت دریافت میکنه و اون رو به شرکت های ارائه دهنده میده و ما بین کلیه کاربران بصورت اشتراکی تقسیم میشه مگر یه ارگان بیاد هزینه کنه و لینک اختصاصی بگیره برای خودش...

از نظر بنده چیزی رو که واقعیت هست برای اینترنت ما مهم هست که مطرح یشه تا همه مطلع بشن

در موردهزینه های هر لینک در کشور ما و باقی کشور ها حتی برای مثال زدن مقایسه امریکا و ایران درست نیست اما برای مثال زدن بیاید کشورهای عربی و قیمت اینترنت وکیفیت و هزینه و سرویس مشترک رو مقایسه کنید نه ایران و امریکایی که خودش تولید کننده اینترنت هست و باز هم تفاوت های غیر قابل باور رو در مورد کیفیت و قیمت مشاهده میکنید حتی در منطقه خاور میانه..

باز هم میگم مقصود شما نیستی بطور کل من گفتم یه وقت بی احترامی نشده باشه بنده از شما که این اطلاعات رو در اختیار همه ما میذارید تشکر میکنم و ازتونم ممنونم ولی به نظرم فرقی نمیکنه اصطلاحات رو بکارببریم یا نه وقتی واقعیت چیزی هست که همه میدونیم..و اون هم اینکه هیچ وقت مشترک و مصرف کننده حق اعتراض به وضعیت رو نداره وفقط میتونه استفاده نکنه.
    Last edited by amin885; 26-11-2015 at 23:20.

2. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با کمال احترام به شما میشه توضیحات رو به اصلاح کتابی و مشابه گفته های شما مطرح کرد اما فکر میکنم اکثر ما میدونیم که از هر لینک که زیر ساخت دریافت میکنه و اون رو به شرکت های ارائه دهنده میده و ما بین کلیه کاربران بصورت اشتراکی تقسیم میشه مگر یه ارگان بیاد هزینه کنه و لینک اختصاصی بگیره برای خودش...

از نظر بنده چیزی رو که واقعیت هست برای اینترنت ما مهم هست که مطرح یشه تا همه مطلع بشن

در موردهزینه های هر لینک در کشور ما و باقی کشور ها حتی برای مثال زدن مقایسه امریکا و ایران درست نیست اما برای مثال زدن بیاید کشورهای عربی و قیمت اینترنت وکیفیت و هزینه و سرویس مشترک رو مقایسه کنید نه ایران و امریکایی که خودش تولید کننده اینترنت هست و باز هم تفاوت های غیر قابل باور رو در مورد کیفیت و قیمت مشاهده میکنید حتی در منطقه خاور میانه..

باز هم میگم مقصود شما نیستی بطور کل من گفتم یه وقت بی احترامی نشده باشه بنده از شما که این اطلاعات رو در اختیار همه ما میذارید تشکر میکنم و ازتونم ممنونم ولی به نظرم فرقی نمیکنه اصطلاحات رو بکارببریم یا نه وقتی واقعیت چیزی هست که همه میدونیم..و اون هم اینکه هیچ وقت مشترک و مصرف کننده حق اعتراض به وضعیت رو نداره وفقط میتونه استفاده نکنه.
    متوجه ایراد و اشکال شما به حرفام نشدم.

من این توضیحات رو در جواب اون دوستمون که بین قیمت فروش (یا درآمد ISPهای ما) هر لینک STM-1 که 155مگابیت در ثانیه است تو ایران با قیمت یه سرویس 150مگابیت در ثانیه تو آمریکا مقایسه کرده بودن نوشتم. به نظرم حرفای شما هم فرقی با حرفای من نداشت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان قیمت طرح ۱۰ مگ نیم گیگ شده ۳۰ سرعتش چجوریه؟ یکی دو ماه پیش گرفتم سرعت داخلی یه مگ خارجی هم تقریبا ۳۰۰ بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حرفات منطقی و درستن
    ولی فک نکنم اینقدر ضریب اشتراک بالا باشه 500 -600 نفر چه خبره !!!!!
    دوستان وآشنایانی که بلاد کفر هستن معمولا میگن حدود سرعتی هست که برامون میفروشن یعنی مثلا سرویس 50 مگ معمولا حدود 30 35 مگ هست
    در کل مهم هزینه ای هست که مشتری پرداخت میکنه کاری به هزینه تجهیزات و .... ندارم مهم اینه که ما باید برای یک اینترنت برابر با یکی از کشورهای عربی مثل قطر چیزی حدود 20 30 برابر بیشتر هزینه کنیم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    تو همین ایران خودمون روی هر لینک STM-1 که 155مگابیته بین 5000 تا 10000 مشترک سهیمن. البته این مجموعه به صورت ترکیبی از انواع سرویس‌های نامحدود و حجمی با سرعت‌های مختلف و ضریب اشتراک‌های مختلفه.

نکته اینجاست که اتفاقن هر چی تکنولوژی امکان پهنای باند بیشتری رو بده، به نفع شرکت‌هاست که اون پهنای باند بالاتر رو بدن و در عوض به نسبت تعداد بیشتری کاربر رو روی اون پهنای باند سهیم کنن. اگه بخوام با مثال برات روشن کنم اینه:

فرض کن یه پهنای باند 128 کیلوبیت بین 4 نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. ضمنن، فرض کن که تو ساعت شلوغی نصف اینا یعنی 2 نفر تو یه زمان 10 دقیقه‌ای بخوان هر کدوم یه فایل 4-5 مگی دانلود کنن. چون پهنای باندی که روش افتادن کمه، هر کدومشون با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه حداقل به 5 دقیقه زمان برای دانلود همین فایل کوچیک نیاز دارن و خیلی احتمال داره که دانلود این آدما با هم تلاقی کنه و در نتیجه یه بخشی از دانلودشون با سرعت حدود 8 کیلوبایت انجام بشه و در نتیجه زمان دانلودشون طولانی‌تر هم بشه.

اما اگه یه پهنای باند 10مگابیت باشه (یعنی 80 برابر) که به تناسب بین 320 نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. حالا با همون فرض، تو ساعت شلوغی ممکنه 160 نفر بخوان هم‌زمان تو یه بازه زمانی فایل‌های 4-5 مگی دانلود کنن. با این پهنای باند اگه تلاقی به وجود نیاد دانلود هر فایل بین 4-5 ثانیه بیشتر زمان نمی‌گیره. حتی اگه یه تعدادی از دانلودها هم با هم تلاقی کنن، چون پهنای باند به نسبت زیادتر شده، ممکنه به جای 4-5 ثانیه حداکثر 10 ثانیه طول بکشه. این جوری پهنای باند به ازای هر دانلود زودتر تخلیه می‌شه و افراد کمتر احساس کاهش جدی سرعت می‌کنن. به همین خاطر شرکت می‌تونه به جای 320 نفر تعداد بیشتری رو روی همین خط به اشتراک بگذاره و با تقریب خوبی به مشکل جدی نخوره.

حالا هر چی پهنای باند بازتر باشه مثلن 155مگابیت یا حتی بالاتر تعداد مشترک روی اون پهنای باند می‌تونه به صورت تصاعدی بیشتر بشه.

شما از دوستانی که تو بلاد کفر دارین بپرسین، معمولن فایل‌هایی که دانلود می‌کنن چه اندازه‌ای داره. با سرعت 50 مگابیت تو 1 دقیقه یه فایل حدودن 350مگابایتی رو می‌شه دانلود کرد. مطمئنن اکثر افراد فایل‌های به این بزرگی رو دانلود نمی‌کنن اونجا مگه بخوان فیلم ببینن. برای دیدن فیلم HD هم یه پهنای باند 5مگابیتی عملن کفاف می‌ده و بخش زیادی از اون 50مگابیت خالی می‌مونه. این جوری ISP مطمئنه که اگه روی 50 مگابیت حتی 2000 تا 3000 نفر هم باشن، خیلی بعیده که پهنای باند مگر در شرایط استثنایی جوابگو نباشه.

نمی‌دونم تونستم منطقش رو برات توضیح بدم یا نه.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته من پوزش میطلبم وسط حرف های شما اما فکر میکنم که همین الان توی ایران هم حتی اگر حتی بعدا قیمت اینترنت مشابه کشورهای اروپایی ویا بلاد کفر باشه همین کاربران ایرانی هم 90 درصدشون برای مصارف روزانه حتی کمتر از 1 مگا بیت براشون کافیه برای استفاده تبادل پیام و یا حتی کلیپ های 5 تا 10 مگابایتی . و استفاده بیشتر مشترکین همین تبادل پیام و کلیپ های چند مگابایتی هست .
    اما حتی برای هر کاربر 1 مگابیت هم پهنای باند وجود نداره.
    Last edited by amin885; 27-11-2015 at 01:29.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

البته من پوزش میطلبم وسط حرف های شما اما فکر میکنم که همین الان توی ایران هم حتی اگر حتی بعدا قیمت اینترنت مشابه کشورهای اروپایی ویا بلاد کفر باشه همین کاربران ایرانی هم 90 درصدشون برای مصارف روزانه حتی کمتر از 1 مگا بیت براشون کافیه برای استفاده تبادل پیام و یا حتی کلیپ های 5 تا 10 مگابایتی . و استفاده بیشتر مشترکین همین تبادل پیام و کلیپ های چند مگابایتی هست .
    مصارف متعدد هست
    1 مگ خیلی دیگه کمه
    شما کلیپ 10 مگی دانلود می کنی
    یکی فیلم فول اچ دی استریم می کنه
    یکی بازی دانلود می کنه
    یکی فقط وبگردی
    یکی موزیک استریم می کنه
    و نمیشه گفت همه در چه حد مصرف دارن

- - - Updated - - -

مصارف متعدد هست
    1 مگ خیلی دیگه کمه
    شما کلیپ 10 مگی دانلود می کنی
    یکی فیلم فول اچ دی استریم می کنه
    یکی بازی دانلود می کنه
    یکی فقط وبگردی
    یکی موزیک استریم می کنه
    و نمیشه گفت همه در چه حد مصرف دارن

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله. الآن تو ایران به ازای هر کاربر ADSL (به بقیه روش‌ها مثل اینترت موبایل و وایمکس و ... کاری ندارم) تقریبن 26 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند اختصاصی وجود داره. (حدود 200 گیگابیت پهنای باند اینترنت برای خدمات ADSL شرکت‌های مختلف و حدود 8 تا 10 میلیون کاربر ADSL تو کشور وجود داره.)

واسه همینه که وقتی سرویس 128 کیلوبیت هم بگیریم اونو حداقل با 4 نفر دیگه شریکی گرفتیم در واقع. حالا سرویس‌های بالاتر بیشتر می‌شه.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

داون استریم با وجود نرم افزار اکانتینگ و کنترل سرعت شرکتها دقیقا چه کاربردی داره؟بعنوام مثال اگر اینها داون استریم سرویس 10مگ روی همین مقدار ست کنن و داون استریم سرویس 6 مگ رو هم باز روی 10 ست کنن آیا سرعت دانلود و بقیه مسایله این دو سرویس با هم یکی خواهد بود ،اگر نه پس چه مزیتی داره روی 10 مگ بسته شدن هر دو سرویس؟

در کل میخوام بدونم تنها بالابردن داون استریم میتونه باعث افزایش سرعت دانلود یا وب گردی بشه؟و اینکه آیا شرکتها قبول میکنن داون استریم رو بالاتر ببندن؟

ممنون.

کاربر فعال انکودرها darkninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام...
    من دنبال یک اینترنت نامحدود برای بک آپ هستم قصد دارم نامحدود طلایی 384 آسیا تک رو بگیرم لطفا دوستان نظرشون رو بگن و سرعت دان و آپلود رو هم همینطور اگه سرویس بهتری رو سراغ دارید تو این رنج قیمت لطفا پیشنهاد بدید.
    ممنون.

- - - Updated - - -

سلام...
    من دنبال یک اینترنت نامحدود برای بک آپ هستم قصد دارم نامحدود طلایی 384 آسیا تک رو بگیرم لطفا دوستان نظرشون رو بگن و سرعت دان و آپلود رو هم همینطور اگه سرویس بهتری رو سراغ دارید تو این رنج قیمت لطفا پیشنهاد بدید.
    ممنون.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
    الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •