با کمال احترام به شما میشه توضیحات رو به اصلاح کتابی و مشابه گفته های شما مطرح کرد اما فکر میکنم اکثر ما میدونیم که از هر لینک که زیر ساخت دریافت میکنه و اون رو به شرکت های ارائه دهنده میده و ما بین کلیه کاربران بصورت اشتراکی تقسیم میشه مگر یه ارگان بیاد هزینه کنه و لینک اختصاصی بگیره برای خودش...
از نظر بنده چیزی رو که واقعیت هست برای اینترنت ما مهم هست که مطرح یشه تا همه مطلع بشن
در موردهزینه های هر لینک در کشور ما و باقی کشور ها حتی برای مثال زدن مقایسه امریکا و ایران درست نیست اما برای مثال زدن بیاید کشورهای عربی و قیمت اینترنت وکیفیت و هزینه و سرویس مشترک رو مقایسه کنید نه ایران و امریکایی که خودش تولید کننده اینترنت هست و باز هم تفاوت های غیر قابل باور رو در مورد کیفیت و قیمت مشاهده میکنید حتی در منطقه خاور میانه..
باز هم میگم مقصود شما نیستی بطور کل من گفتم یه وقت بی احترامی نشده باشه بنده از شما که این اطلاعات رو در اختیار همه ما میذارید تشکر میکنم و ازتونم ممنونم ولی به نظرم فرقی نمیکنه اصطلاحات رو بکارببریم یا نه وقتی واقعیت چیزی هست که همه میدونیم..و اون هم اینکه هیچ وقت مشترک و مصرف کننده حق اعتراض به وضعیت رو نداره وفقط میتونه استفاده نکنه.