دو روزه برای منم همینطوره ..
دو روزه برای منم همینطوره ..
بسته های شبانه در حالتی برای شرکت سودآوره که تعداد دانلودرها زیاد باشه![]()
با افزایش تعدا کاربران یک منطقه سرعت کاربر پایین میاد و در نتیجه کاربر حجم کمتری رو دانلود می کنه
شما فشار به شبکه رو هم در نظر بگیرید ساعات روزانه گیگ 4 هزار میفروشه و فشار کمتری هم میاد به تجهیزات چون کسی با بسته ی گیگی 4 هزار دانلود نمی کنه عقل تو سرش باشه
به خاطر همین هم هست که تو بسته های جدیدش شبانه رو هم زورکی قالب میکنه مثلا 2.5 گیگ روزانه + 2.5 گیگ شبانه = 14 هزار تومان ایرانسل تو این بسته ها سود بیشتری می بره تا بسته نامحدود شبانه درست مثل کاری که صبانت کرد 3 برابر حجم روزانه دانلود شبانه داد تا فشار زیادی نیارن دانلودر ها به تجهیزاتشون
دوستان به نظر شما کدام مودم برای فضای بهتر است
Mikrotik SXT LTE
Irancell TD-LTE ZW101
اینجا بهتر میتونن راهنمایی کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته گرفتم فعال نشده هنوز
الان مى گيرم مى خوابم فعال مى شه لامصب
همونطور ک پيشبينى کردم ديشب فعال نشد و نزديک3فعال شد!!! اينم اينگارشيوه جديده... الان رو دستم مونده
برای بنده هم دیشب فعال نشد ؛ بسته نامحدود خریدم که بعد یک ساعت فعال شد و خواب بودم دیگه اون موقع .![]()
جالبی اینجاست که شب از روی 4G میره رو 3G تا سرعت بیاد پایینکمتر دانلود بشه
![]()
از دیروز سرعت ایرانسل افت کرده بقیه دوستان هم این مشکل و دارن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستانی که از sxtlte استفاده میکنن اگه لطف کنن راهنمایی کنن واقعا لطف کردن از دیروز که نصبش کردم بد جور اعصابم رو خراب کرده اولا که فقط بعضی از نرم افزار رو باز میکرد dns براش ۴تا ۸گذاشتم تقریبا این مشکل حل شد ولی وقتی خاموشش کردم دوباره روشن کردم باز دوباره انگار همه چی رو از اول میخواد من pcندارم وصلش کردم به یه روتر که ورودی ون داره از طریق کنسول تنظیمات و وین باکس آندروید دارم باهاش کار میکنم اگه فیلم آموزشی مخصوص داره یا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)