طالبان چیه عزیز، خوب هرکس یه عقیده ای داره دیگه، ولی خوب آره من برا مد میذارم، الان 3 ماهه نزدم، می خواستم تو خدمتم ادامه بدم، حیف که باید بزنم
طالبان چیه عزیز، خوب هرکس یه عقیده ای داره دیگه، ولی خوب آره من برا مد میذارم، الان 3 ماهه نزدم، می خواستم تو خدمتم ادامه بدم، حیف که باید بزنم
خُب برو بپرس، شاید وضع شما فرق کنه!
راستش دقیق متوجه منظور متصدی پلیس+10 نشدم. فکر کنم منظورش این بود وقتی یه کاری انجام بدی توی برگه ی پرینت یه کد مشخص میشه که بهش میگن کد سخا!
من آخرش نتونستم از نزدیک این کد سخا رو درک کنم.![]()
Last edited by hamed29; 22-11-2014 at 18:11.
کارت معافیتم امروز رسید...
فکر میکردم واسه معافیت کفالت باید آموزشی رو برم...
برو صفحه اول همین تاپیک راجع به کد سخا نوشته چطور میشه در آورد .. من که رفتم تو سایت ناجا نوشته کد سخا وارد کردم محل آموزش: بی مقدار
![]()
نه اون روش که گفته دیگه برداشتن با اون نمیشه گرفت فقط باید بری +10
سلام
وقتی که دفترچه را پست کنی بهت برگ سبز و یک برگ دیگه به نام "تایید ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان" می ده که تو اون برگه کد سخا نوشته شده.
نه به من نداده فقط یه برگ داده که نوشته من با این شماره ملی تاریخ فلان عظام میشم اینا چیزه دیگه ای نداده
شماره پیامک چنده؟ متن پیامکت چی بود فرستادی؟
کدوم آخوند اخوی؟ کل پشم و پیل رو حانیت عقیدتی و فرماندها و سیصد نفر سرباز گروهان رو رو هم جمع میکردیم تا گردن نمیرسید. احتمالا شما رو مستقیم ببرن واسه فرماندهی عقیدتی سیاسی . من میگم شما واسه احتیاط اون قدری بلند کن که علی الحساب بشه دو سه دور دور کمر هم بپیچیش. بعدشم اونجوری میشی بلاتشبیه گاو پیشونی سفید هر چی میشه میگن اون ریش توپیه بیاد !اصلا کلا مرجع و مبدا خیلی حرکت ها میشی مثلا میگن از اون ریش توپیه به بعد برن بار خالی کنن یا برن اسلحه بگیرن! اون موقع یه فحش خودت به خودت میدی ده تا بقیه بهت میدن. یا بخوان فرماندها مثال بزنن میگن دوره اون ریش تا سینه ایه مثلا تجدید دوره کردیم و... تازه مسایل دیگه ای هم پیش میاد مثلا شبا ریشی که تا سینت هم اومده بذاریش زیر پتو یا روی پتو ؟! اینا خیلی ذهن سوزه. ممکنه بعضا بچه ها بعنوان دستگیره و کمک تو عملیات نظامی هم استفاده کنن یا قسم راست بچه ها بشه . یا وقتی دعوا بشی به ریشت ببندن فحش رو که البته این یکی خوبه چون بلاگردون خودت میشه. ولی فکر نکنم این مسایل پیش بیاد یحتمل روز اول خودتو بگیرن ببرنت ربشتو کوتاه کنن
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)