تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2574 از 3745 اولاول ... 1574207424742524256425702571257225732574257525762577257825842624267430743574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,731 به 25,740 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام.
    میخاستم بدونم چرا قبلا تو ساعات رایگان سرعت درون شبکه نامحدود بود ولی الآن دیگه نیست؟
    ثانیا چرا در حال حاضر این محدودیت سرعت درون شبکه در ساعات رایگان برای بعضی از کاربرها وجود داره برای بعضی ها نه؟؟؟
    ثالثا من به عنوان یکی از کاربرهای آسیاتک هیچ تفاوت سرعتی بین درون شبکه و برون شبکه نمیبینم چه در ساعات رایگان و چه غیر رایگان!!!

مدیر سایت:
    درود بر شما؛ ساعات رایگان هدیه آسیاتک به کاربران میباشد و به دلیل استقبال کاربران جهت استفاده از هدیه در ساعات ذکر شده ، پهنای باند مرکز مخابراتی به حداکثر خود رسیده و موجب کندی سرعت می شود.در خصوص سرعت درون شبکه امکان بررسی توسط پشتیبانان 1544 وجود دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در آسیاتک عملآ دیگه سرویسی با مشخصات اینترنت وجود خارجی نداره، آسیاتک اینترانتی است که به عنوان اشانتیون اینترنتی با سرعت دایل آپ و جی پی آر اس نسل اول ارائه می کند، وی پی انها هم دیگه بلااستفاده شدن، آسیاتک - اینترانت پیوندتان مبارک!

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرویس هاشون رو که گرون کردن پینگ بالا سرعت شبانه رو هم کم کردن دیگه آسیاتک بدرد نمیخوره

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعد از شکایتی که 1 ماه پیش از اسیاتک در مورد کم بودن پهنای باند مخابراتیمون در 195 کردم مدتی میشه که سرعت شبانه بهتر شده:

5. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اوضاع من نسبت به قبل بدتر شده :

Last edited by Click 1; 26-11-2015 at 14:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم از دوستان کسی از مرکز مرحوم نهری آسیاتک داره؟
    سرعت سرویس شهابش تو ساعات رایگان چقدره؟
    در ضمن قطعی و این جور چیز هاش چطوره؟
    من الان مخابرات 512 نامحدود دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم، الا سرعت کمش، اصلا قطعی و اینا نداره و همون 64KB خودش رو هم میده
    اگه آسیاتک قطعی این جور اعصاب خوردی ها داشته باشه هر سرعتی هم بده نمی گیرم، ادم اعصابش راحت تره

بعد یک سوال دیگه آیا مخابرات حجمی هاش، ترافیک شبانه رایگان میده
    کارشناساشون که تعطیل و رو اعصابند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

به نظر می‌رسه تو بحث‌های چند صفحه گذشته این تاپیک یه مقدار دوستان نسبت به هم کم لطفی کردن و یه مقداری بحث‌ها به حاشیه کشونده شده. یکی از دوستان که اسمش رو نمی‌برم نمی‌دونم به چه علتی من رو قابل دونسته بود و ازم خواسته بود تا راجع به اظهارنظرهای شده، دیدگاه خودم رو بگم و به قول خودش از من خواسته بود که «ایرادات بحث هر دو طرف رو اگر امکانش باشه براش» بگم. اما به نظرم یه سری توضیحات و نکات کلی، فارغ از موضوع خاص این بحثی که شده بود، لازمه. منم سعی می‌کنم تو این مطلب این نکات رو در حد امکان توضیح بدم.

اصل نابرابری در استفاده از اینترنت
    به دلایل مختلف فنی و غیرفنی، همه کاربران اینترنت نمی‌تونن از خدمات اینترنت (شامل ظرفیت/سرعت سرویس، پینگ، سرعت تک‌کانکشن، قطعی و وصلی و ...) در سطح یکسانی بهره‌مند بشن.
    این دلایل هم مختلفه از جمله، کیفیت تجهیزات ISP یا شرکت مخابرات در مرکز مخابراتی، کیفیت کابل‌کشی بین محل مصرف تا مرکز مخابراتی و تجهیزات استفاده شده در طول این مسیر، کیفیت تجهیزات سمت کاربر، فاصله کاربر از مرکز مخابراتی (که خودش یکی از اصلی‌ترین عوامل فنی و تکنولوژیک نابرابریه)، ضریب اشتراک سرویس، محدودیت‌های اعمال شده از طرف ISP و ...

اصل تفاوت در نیازها و اولویت‌های کاربرا از اینترنت
    این هم به نظرم خیلی نیاز به توضیح نداره. اما خلاصه این که یکی دنبال سرویس وبگردی خوب و با کیفیته، یکی دنبال سرویس با امکان دانلود بیشتر با هزینه یکسان (حتی اگه مجبور باشه 24 ساعت سیستمش رو روشن نگه داره و با 32 کانکشن دانلود کنه) و دیگری هم دنبال سرویس مناسب بازیه و ...

بنابراین چندان منطقی نیست که برداشت متفاوت و تجربه منحصربه‌فرد خودمون (چه تجربه مثبتی باشه چه تجربه منفی) رو که اولن، ناشی از تفاوت نیازهامونه و در ثانی به دلیل نابرابری حتمن تابع شرایط بیرونی هم هست، به کل تعمیم بدیم. حالا این کل می‌تونه کل کاربرای محله‌مون باشه، یا کل شهرمون یا کل استانمون یا کل کشور (چه برای یه ISP چه برای کل اینترت کشور)

به همین خاطر اگه قرار باشه این تاپیک کمکی به حل مشکلات کاربران ISP (اینجا آسیاتک) بکنه و برای اونایی هم که دنبال گرفتن اطلاعات هستن بتونه مفید باشه، به نظرم دوستان این موارد رو مد نظر داشته باشن بد نیست:

1. پرسیدن سؤال‌های کلی کمک چندانی به تصمیم‌گیری نمی‌کنه.
    هر چی دقیق‌تر سؤال پرسیده بشه، راهنمایی هم دقیق‌تره. یعنی پرسیدن سؤالی مثل این که «وضعیت اینترنت آسیاتک چه طوره؟» خیلی سؤال مبهم و کلیی حساب می‌شه و سؤال‌کننده نباید انتظار داشته باشه که جواب دقیقی بگیره. مثلن من اگه بخوام ببینم وضعیت شبانه رایگان آسیاتک چه طوره بهتره این جوری سؤال کنم: «سرعت تک‌کانکشن/حداکثر سرعت مولتی‌کانکشن/پینگ از 8.8.8.8/میزان قطعی اینترنت شبانه رایگان آسیاتک از سرورها خارجی و داخلی تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران با سرویس شهاب 10مگابیت چنده؟»

2. بیان تجربه شخصی بدون ارائه اطلاعات تکمیلی هم نمی‌تونه کمک چندانی به شناخت دیگران از وضعیت اینترنت ما بکنه.
    مشابه همون سؤال پرسیدن، اگه من تجربه شخصی خودم رو بدون ذکر جزئیات و شرایط خودم مطرح کنم در واقع دارم اونو به کل تعمیم می‌دم که در عمل نمی‌تونه درست باشه. مثلن، اگه به صورت کلی بگم «وضعیت اینترنت آسیاتک افتضاحه» به نظرم فقط تعمیم دادن کلی یه وضعیت خاص به کل می‌شه. در حالی که باید دقیقتر بگم «پینگ من با سرویس چلچله نامحدود برنزی از سرورهای خارجی مثل 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 از 150 میلی‌ثانیه تو ساعت‌های خلوت اول صبح به 500 میلی‌ثانیه بین ساعت‌های شلوغ 7 تا 12 شب می‌رسه و تعداد تایم‌اوت‌ها هم 4-5 برابر می‌شه.»

3. بخشی از مراجعان به این فروم و تالارها ممکنه متخصص IT نباشن یا حتی شناخت دقیقی از مفاهیم اون نداشته باشن.
    اگه کسی بیاد اینجا و حتی فرق بین مفاهیم ابتدایی و روشنی مثل «بیت» و «بایت» رو هم ندونه، مجوزی برای دیگران نیست که به خاطر این ندونستنش یا به خاطر این برداشت غلطش بهش توهین کنن. چه برسه به این که به کسی به خاطر اظهارنظر (به زعم ما درست یا نادرستش) درباره یه مفهوم گسترده‌تر و با پیچیدگی‌های خاص خودش بخواهیم توهین کنیم. حداکثر می‌تونیم با دلیل و مدرک اشتباهش رو بهش گوش‌زد کنیم یا این که ما هم نظر خودمون رو محترمانه مطرح کنیم. این به نظرم یه قاعده اخلاقیه و ربطی به این تاپیک و مسائل تخصصی اون نداره.

4. دیگران مثل ما فکر نمی‌کنن، تصمیم نمی‌گیرین و رفتار نمی‌کنن و ما حق نداریم به خاطر این تفاوت‌ها به اونا توهین (یا حتی اونا رو سرزنش) کنیم.
    اگه من به خاطر نیازها، اولویت‌ها و دلایل خاص خودم برداشت مثبت یا منفی از یه موضوع دارم و بر اساس اون تصمیم گرفتم، نباید انتظار داشته باشم که دیگران هم عینن مثل من فکر کنن یا تصمیم مشابه من رو بگیرن. هر کسی نیازها و دلایل خاص خودش رو داره. مثلن اگه من به عنوان یه دانلودر حرفه‌ای، از کیفیت دانلود شبانه رایگان آسیاتک راضی نیستم و درخواست تخلیه می‌زنم و از یه شرکت دیگه سرویس می‌گیرم یا در واکنش به محدود کردن سرعت دانلود شبانه رایگان از سرورهای خارجی تو این شرکت، به این شرکت فحش می‌دم قرار نیست که کل کاربران آسیاتک هم همین کار رو بکنن. شاید خیلی از کاربران آسیاتک حتی ندونن یه چیزی به اسم دانلود شبانه رایگان هم وجود داره و اگه روزا ایمیلشون رو چک کنن یا به چند تا سایت سر بزنن یا تو تلگرام واسه دوستاشون پیغام بذارن و مطالبشون رو بخونن (مثل برادر من یا همکارم یا اون همسایه 60 ساله روبروییمون). من که نمی‌تونم به خاطر این تفاوت نظرات و رفتارها برم با اون همسایه‌مون دست به یقه بشم که فلان فلان شده چرا نمی‌ری خطت رو جمع کنی.
    قیمت فروش پهنای باند و به تبع اون قیمت هر گیگ ترافیک تو ایران از چند تا قسمت تموم می‌شه:
    1. قیمت پهنای باندی که شرکت زیرساخت به ISPها تحویل می‌ده
    2. هزینه‌های انتقال اون پهنای باند به مراکز مخابراتی محل مصرف
    3. هزینه اجاره پورت و فضا که ISP به شرکت‌های مخابرات پرداخت می‌کنه
    4. هزینه‌های مستقیم، غیرمستقیم و سربار ISP شامل نیروی انسانی، تجهیزات و ...
    5. سود مد نظر شرکت
    6. ضریب اشتراک اعمال شده

1) شرکت‌های بزرگ ISP تو ایران پهنای باند مورد نیازشون رو در قالب لینک‌های STM-1 که هر کدوم معادل 155مگابیت‌برثانیه هستند می‌خرن. بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت هر لینک STM-1 نزدیک به 28 میلیون تومن به ISPها فروخته می‌شه که با احتساب ارزش افزوده برای شرکت‌ها در می‌آد حدود 30 میلیون تومن.

2) هزینه‌های انتقال قاعدتن تابعی از مسافت محسوب می‌شه و خیلی هم کم نیست. اگه به اندازه قیمت خرید همون پهنای باند نباشه خیلی هم از اون کمتر نیست. یعنی به طور متوسط به ازای انتقال هر لینک STM-1 در داخل کشور به مراکز مخابراتی محل مصرف، ISP حدود 20 میلیون تومن هم به شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت می‌کنه. (بر اساس تعرفه‌های مندرج در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

3) هزینه اجاره پورت و فضا هم رقم قابل ملاحظه‌ایه. ISPها به ازای هر لینک STM-1 بین 5000 تا 10000 پورت در مراکز مخابراتی اجاره می‌کنن. هزینه اجاره هر پورت هم فکر کنم حدود 3000 تومن باشه. یعنی به ازای هر لینک STM-1 بین 15 تا 30 میلیون تومن هم بابت اجاره پورت و فضا پرداخت می‌کنن.

4) برآورد این دیگه خیلی سخته. اما شما یه قلم نیروی انسانی رو در نظر بگیر. یه شرکتی مثل آسیاتک که تقریبن تمام ایران رو پوشش می‌ده. یه بخشی از اینا نیروی مستقیم خود آسیاتک هستن. یه بخشی هم نمایندگی. درسته که شرکت برای نمایندگی هزینه مستقیم نمی‌ده اما باید یه درصدی بین 5 تا 10 درصد از قیمت فروش نهایی پهنای باند رو به عنوان درآمد اون نمایندگی لحاظ کنه که این رو می‌شه گفت همون هزینه مستقیم و غیر مستقیم. اگه حتی فرض کنیم تو هر شهری آسیاتک فقط 2 نفر نیروی مستقیم یا به صورت نمایندگی داره، حداقل 400 نفر نیروی انسانی در کل کشور دارن برای آسیاتک فعالیت می‌کنن. یعنی فقط هزینه نیروی انسانی به ازای هر لینک STM-1 در ماه حدود 5 تا 6 میلیون تومن می‌شه.

5) سود هم فکر نکنم هیچ شرکتی روی کمتر از 25 درصد قیم فروش اصلن حساب کنه. شما در نظر بگیر که بعدن از همین سود باید یه بخشیش به عنوان مالیات پرداخت بشه.

برآورد من اینه که مجموع هزینه‌های ردیف‌های 2، 3 و 4 جمعن حداقل بین 1.5 تا 2 برابر قیمت خرید هر لینک STM-1 یعنی یه چیزی حدود 45 تا 60 میلیون تومن درمی‌آد. یعنی قیمت تمام شده نهایی هر لینک STM-1 که 155مگابیت پهنای باند اختصاصیه برای شرکت‌ها چیزی حدود 75 تا 90 میلیون تومن در می‌آد. اگه اون سود 25 درصدی رو در نظر بگیریم، قیمت فروش هر لینک STM-1 به طور متوسط باید بین 100 تا 120 میلیون تومن در ماه بشه. این رقم با چیزی که مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت مرداد سال گذشته تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده بود تقریبن هم‌خوانی داره. اونجا گفته شده بود که:

یعنی بر اساس اظهارات این آقا قیمت نهایی فروش هر لینک STM-1 به مصرف‌کننده نهایی 150 میلیون بوده که با کاهش قیمت فروش پهنای باند به شرکت‌ها به 125 میلیون تومن کاهش پیدا کرده.

از اونجا که شرکت‌ها پهنای باند در اختیارشون رو به صورت ترکیب متنوعی از انواع سرویس‌های اختصاصی و اشتراکی با پهنای باندهای مختلف یا به صورت حجمی می‌فروشن، محاسبه قیمت فروشی که به کاربرا می‌دن خیلی سخته. اما برای این که یه برآوردی دستمون بیاد می‌تونیم فرض کنیم شرکت کل لینک رو به صورت حجمی می‌فروشه و قیمت هر گیگ رو حساب کنیم که مبنای اصلی قیمت‌گذاری سرویس‌های حجمیه:

با هر لینک STM-1 که معادل 155مگابیت‌برثانیه است، اگه در طول 24 ساعت شبانه‌روز و در 30 روز ماه کل ظرفیتش به طور کامل بهره‌برداری بشه (که در عمل امکان‌پذیر نیست) از نظر تئوری در طول ماه حداکثر می‌شه 49 هزار گیگ ترافیک دانلود تولید کرد. یعنی متوسط قیمت فروش هر گیگ بین 2000 تا 2400 تومن باید باشه تا اون سود و هزینه‌ها پوشش داده بشه. اما در عمل و در بهترین حالت نمی‌شه ضریب بهره‌برداری رو بیشتر از 70% در نظر گرفت. یعنی خونه پرش، ISP با ضریب اشتراک‌های بالا و حذف شبانه رایگان و سایر روش‌ها بتونه حداکثر 30 تا 33 هزار گیگ روی هر لینک STM-1 بفروشه. یعنی قیمت فروش هر گیگ باید چیزی بین 3000 تا 4000 تومن باشه. بر اساس مصوبه 181 کمیسیون تنظیم مقررات این قیمت برای فروش زیر 5 گیگ 3600 تومن در نظر گرفته شده و برای فروش‌های بالاتر قیمت به صورت پلکانی کم می‌شه.

-----------------------------------
    چه قدر طولانی شد.......... شرمنده.
    ببخشید یک سوالی برای من پیش اومد. یعنی همین STM1 ای ( 155 مگابیتی ) که شما می گید حدودا 150 میلیون پای مصرف کننده ایرانی در میاد.

توی شهر بوستون امریکا میدن 45 دلار که با دلار 3600 ای هم میشه حدودا 162 هزار تومان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی تفاوت تا این حد، اگه این طوری باشه که ما داریم 925 برابر اونها هزینه برای اینترنت پرداخت می کنیم
    تازه بماند که سطح درامد در دو کشور هم اصلا قابل مقایسه نیست و اگر در این محاسبه لحاظ شود به عدد بزرگتر از 925 می رسیم؟؟؟!!!!

9. این کاربر از habib9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید یک سوالی برای من پیش اومد. یعنی همین STM1 ای ( 155 مگابیتی ) که شما می گید حدودا 150 میلیون پای مصرف کننده ایرانی در میاد.

توی شهر بوستون امریکا میدن 45 دلار که با دلار 3600 ای هم میشه حدودا 162 هزار تومان
    یعنی تفاوت تا این حد، اگه این طوری باشه که ما داریم 925 برابر اونها هزینه برای اینترنت پرداخت می کنیم
    تازه بماند که سطح درامد در دو کشور هم اصلا قابل مقایسه نیست و اگر در این محاسبه لحاظ شود به عدد بزرگتر از 925 می رسیم؟؟؟!!!!
    نکاتی که الان چندین سال و یا سالهاست درش تضاد وجود داره و معلوم نیست کی راست میگه اینه که محاسبه دریافت پهنای باند اینترنت از کشوری دیگر به کشور ما که زیر ساخت اینکار را انجام میدهد با قیمت هایی که در کشورهای دیگر خرید و به دست کاربران میرسد تضاد بسیار زیادی دارن .....

نکته دوم قیمتی که از زیر ساخت به دست شرکت های ارائه دهنده سرویس Adsl میرسد و بعد به دست کاربر در تضاد کامل هستند

نکته سوم شرکت بر اساس مصرف مشترکین از زیر ساخت پهنای باند درخواست میکنه و با توجه سرویس هایی که میده درامد کسب میکنه اما این سرویس ها اصولا به دلیل اوج مصرف در طورر زور بصورت ترافیک هرگیگ حدود 4 هزار تومان است
    و از ساعت 2 بامداد و اصولا سرویس های آسیاتک معروف به شهاب از ساعت 4 بامداد تا صبح سرویس دهی رایگان دارند و همین قضیه نشان دهنده این است در این ساعات اکثر کاربران استفاده ای ندارند به غیر از دانلودرها .

نتیجه این است که در جهت کسب درامد حتی اگر هر لینک به قیمت 150 میلیون در بیاد باز هم سود سرشاری برای شرکت داره چرا که 90 درصد کاربران دانلودر نبوده و برای استفاده از اینترنت در طول روز استفاده میکنند و با استفاده هر گیگ 4 هزار تومان حداقل چند برابر سود شرکت ارائه دهنده سود میبره. به غیر از ترافیک داخلی که باز هم سود سرشاری برای شرکتها دارد چرا که کاربر هزینه اینترنت را میدهد و اینترانت استفاده میکند چراکه بسیاری از سایتهای خبری و یا حتی دانلود ها از روی سرور های داخلیست..

بماند که سود زیادی هم شرکت زیر ساخت میبره و برای همین لینک و همین مقدار پهنای باند شرکت زیر ساخت چه مقداری از کشورهای دیگر میخره و به شرکت ارائه دهنده میفروشه!!

در نهایت کشور ما جوری برنامه ریزی شده که هر چیزی که مصرف کننده میخره چندین بار بهش مالیات و ارزش افزوده و چندین بار سود های سرشار دولتی و خصوصی بهش تعلق میگیره تا در نهایت به کاربر و مصرف کننده برسه دقیقا عین همه کالاهای دیگر..... تا این موانع برطرف نشه که هیچ وقتم نمیشه چرا که کسی سود خودشو ول نمیکنه طرف مردم رو بگیره همینجور خواهد ماند و هیچ کسی از سود بردن بدش نمیاد..پس بحث هم در اینجا هیج فایده ای ندارد.

موفق باشید.
    Last edited by amin885; 26-11-2015 at 21:09.

11. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز. این دو تا یکی نیستند. این 155 مگابیتی که شما مثال زدین پهنای باند اشتراکیه که ممکنه بین حداقل 500-600 نفر یا بالاتر هم به اشتراک گذاشته بشه. اما این چیزی که تحت عنوان STM-1 اه، یه پهنای باند اختصاصی و تضمین شده است که معمولن قیمت‌هاش خیلی بالاست و به درد مصارف خونگی نمی‌خوره. حتی تو کشورهای دیگه هم پهنای باند اختصاصی یا همون Dedicated بیشتر برای شرکت‌های بزرگ یا برای دیتاسنترها استفاده می‌شه نه برای خونه چون قیمتش بالاست.

البته قیمت پهنای باند اینترنت که تحت عنوان IP Transit شناخته می‌شه و پایه اصلی قیمت اینترنت محسوب می‌شه تو منطقه ما حدودن 10 تا 15 برابر داخل آمریکاست. برای مثال قیمت IP Transit که شرکت‌های ISP تو آمریکا می‌خرن به ازای هر مگابیت حدود 2 دلاره (یعنی یه لینک STM-1 حدود 300 دلار قیمت داره) اما تو منطقه خاورمیانه به ازای هر مگابیت حدود 20 تا 30 دلاره (یعنی لینک STM-1 حدود 3000 تا 4000 دلار خرید و فروش می‌شه). بازم می‌گم اینا برای پهنای باند اختصاصی و اونم در مقیاس زیاده. نه برای مصارف خونگی.

حتی اگه گوگل فایبر رو هم در نظر بگیرین که اینترنت 1گیگابیتی تو بعضی شهرها داره می‌ده با قیمت خیلی پایین، این سرویس اشتراکیه و ممکنه بین بیش از چند هزار نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. به این عمل به اصطلاح Oversubscribing یا Overbooking گفته می‌شه. به همین خاطره که اصولن بحث تراکم پهنای باند (یا به قول ایرانی کمبود پهنای باند) پیش می‌آد که نتیجه‌اش ممکنه کم شدن سرعت باشه. تو کشورهای دیگه همیشه اصلاح Up to رو کنار سرویس‌های اشتراکی قید می‌کنن. یعنی حداکثر سرعتی که می‌تونین بگیرین.
    Last edited by bilmazlar; 26-11-2015 at 21:35.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نه دوست عزیز. این دو تا یکی نیستند. این 155 مگابیتی که شما مثال زدین پهنای باند اشتراکیه که ممکنه بین حداقل 500-600 نفر یا بالاتر هم به اشتراک گذاشته بشه. اما این چیزی که تحت عنوان STM-1 اه، یه پهنای باند اختصاصی و تضمین شده است که معمولن قیمت‌هاش خیلی بالاست و به درد مصارف خونگی نمی‌خوره. حتی تو کشورهای دیگه هم پهنای باند اختصاصی یا همون Dedicated بیشتر برای شرکت‌های بزرگ یا برای دیتاسنترها استفاده می‌شه نه برای خونه چون قیمتش بالاست.

البته قیمت پهنای باند اینترنت که تحت عنوان IP Transit شناخته می‌شه و پایه اصلی قیمت اینترنت محسوب می‌شه تو منطقه ما حدودن 10 تا 15 برابر داخل آمریکاست. برای مثال قیمت IP Transit که شرکت‌های ISP تو آمریکا می‌خرن به ازای هر مگابیت حدود 2 دلاره (یعنی یه لینک STM-1 حدود 300 دلار قیمت داره) اما تو منطقه خاورمیانه به ازای هر مگابیت حدود 20 تا 30 دلاره (یعنی لینک STM-1 حدود 3000 تا 4000 دلار خرید و فروش می‌شه). بازم می‌گم اینا برای پهنای باند اختصاصی و اونم در مقیاس زیاده. نه برای مصارف خونگی.

حتی اگه گوگل فایبر رو هم در نظر بگیرین که اینترنت 1گیگابیتی تو بعضی شهرها داره می‌ده با قیمت خیلی پایین، این سرویس اشتراکیه و ممکنه بین بیش از چند هزار نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. به این عمل به اصطلاح Oversubscribing یا Overbooking گفته می‌شه. به همین خاطره که اصولن بحث تراکم پهنای باند (یا به قول ایرانی کمبود پهنای باند) پیش می‌آد که نتیجه‌اش ممکنه کم شدن سرعت باشه. تو کشورهای دیگه همیشه اصلاح Up to رو کنار سرویس‌های اشتراکی قید می‌کنن. یعنی حداکثر سرعتی که می‌تونین بگیرین.
    حرفات منطقی و درستن
    ولی فک نکنم اینقدر ضریب اشتراک بالا باشه 500 -600 نفر چه خبره !!!!!
    دوستان وآشنایانی که بلاد کفر هستن معمولا میگن حدود سرعتی هست که برامون میفروشن یعنی مثلا سرویس 50 مگ معمولا حدود 30 35 مگ هست
    در کل مهم هزینه ای هست که مشتری پرداخت میکنه کاری به هزینه تجهیزات و .... ندارم مهم اینه که ما باید برای یک اینترنت برابر با یکی از کشورهای عربی مثل قطر چیزی حدود 20 30 برابر بیشتر هزینه کنیم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

15. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •