تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2573 از 4428 اولاول ... 1573207324732523256325692570257125722573257425752576257725832623267330733573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,721 به 25,730 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام بچه ها

من همیشه از سرویس 1 مگ محدود استفاده می کردم دیروز که قراردادم تموم شد اومدم دوباره شارژ کنم دیدم سرویس جدید 2 مگ 3 گیگ حجم اومده اونو گرفتم
    اما سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده فقط یه ذره پینگم اومد پایین تر حالا می خوام ببینم دوستانی که 2 مگ دارن برای اونا هم همینطوره ؟؟؟ !!!

سلام
    منم قبلا یه مگ داشتم، وقتی ارتقاء دادم به دو مگ نه تنها سرعت نرفت بالا بلکه پایینتر هم اومد (سرعت روزانه )، روزانه که قبلا رو 400 بود اومد رو 250 و شبانه که خیلی متغیر بود ثابت رفت رو 200 ! شبانش خوب بود ولی روزانه سرعت کمتر شده بود ! دو سه هفته بعد سرعت بیشتر شد، روزانه 450-500 و شبانه 400 ... الانم که چهار ماه میگذره شرایط تقریبا ثابت بوده ( البته سه چهار شبی میشه که 1 گیگ کمتر از گذشته میگیرم و سرعت کمتر شده، قطعی هم طبق معلوم بیشتر شده ) ... کم کم دارن خط هارو میبرن رو 9 مگ، اونوقت شاید دستشون بازتر بشه و سرعت هارو بتونن ببرن بالا ( سابقه نشون داده که بالابردن سرعت برا ما بدشانس ها یک سالی طول میکشه )

2. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان یک ساعته نصف بیشتر سایت ها برام باز نمیشن ! ک ر یو هم وصل نمیشه - قسمت ورود صفحه اصلی سایت پارس آنلاین هم از کار افتاده !

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    منم قبلا یه مگ داشتم، وقتی ارتقاء دادم به دو مگ نه تنها سرعت نرفت بالا بلکه پایینتر هم اومد (سرعت روزانه )، روزانه که قبلا رو 400 بود اومد رو 250 و شبانه که خیلی متغیر بود ثابت رفت رو 200 ! شبانش خوب بود ولی روزانه سرعت کمتر شده بود ! دو سه هفته بعد سرعت بیشتر شد، روزانه 450-500 و شبانه 400 ... الانم که چهار ماه میگذره شرایط تقریبا ثابت بوده ( البته سه چهار شبی میشه که 1 گیگ کمتر از گذشته میگیرم و سرعت کمتر شده، قطعی هم طبق معلوم بیشتر شده ) ... کم کم دارن خط هارو میبرن رو 9 مگ، اونوقت شاید دستشون بازتر بشه و سرعت هارو بتونن ببرن بالا ( سابقه نشون داده که بالابردن سرعت برا ما بدشانس ها یک سالی طول میکشه )

آقا زنگ زدم پشتیبانی خانمه همه چیو برام توضیح داد

گفتش فعلا چند تا مرکز مخابراتیه منتخب برای تست رفتن روی 9 مگ که متاسفانه مرکز ما توشون نیست و اینکه بقیه روی 4 مگ هستن

و در بهترین حالت یعنی خط نویز نداشته باشه و ... 300 تا 400 کیلو ترانسفر داشته باشیم (که برا من خوشبختانه تا 450 میره )

خلاصه فکر می کنم که گرفتن سرویس 2 فعلا اشتباهه چون هیچ فرقی با 1 نداره با اونم من سرعتم همینه !!!

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گفتش فعلا چند تا مرکز مخابراتیه منتخب برای تست رفتن روی 9 مگ که متاسفانه مرکز ما توشون نیست و اینکه بقیه روی 4 مگ هستن

و در بهترین حالت یعنی خط نویز نداشته باشه و ... 300 تا 400 کیلو ترانسفر داشته باشیم (که برا من خوشبختانه تا 450 میره )

خلاصه فکر می کنم که گرفتن سرویس 2 فعلا اشتباهه چون هیچ فرقی با 1 نداره با اونم من سرعتم همینه !!!
    حالا جالبه دیشب که من زنگ زدم ( آقاهه ) گفت اکثر مراکز رو به ۹ مگ ارتقا دادن تو تهران !!! گفتم پس فقط با من مشکل داشتید مرکز ما تو اون اکثر مراکز نبوده ! گفتم راضی نیستم بچه محل ها رو بخاطر من ارتقا ندین

ولی کلا خودشونم نمیدونن چی میگن و وقتی گفتم مرکز مخابرات حافظ الان ۹ مگ شده اصلا خبر نداشت !

7. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا جالبه دیشب که من زنگ زدم ( آقاهه ) گفت اکثر مراکز رو به ۹ مگ ارتقا دادن تو تهران !!! گفتم پس فقط با من مشکل داشتید مرکز ما تو اون اکثر مراکز نبوده ! گفتم راضی نیستم بچه محل ها رو بخاطر من ارتقا ندین

ولی کلا خودشونم نمیدونن چی میگن و وقتی گفتم مرکز مخابرات حافظ الان ۹ مگ شده اصلا خبر نداشت !
    والله فکر کنم این قضیه بیشتر مثل مانور و به جور تبلیغات دورغی واسه گول زدن مشترکین شرکتهای دیگه است که بیا سمت پارس.وگرنه شرکت پهنای باندکافی برای ارائه این سرعت نداره و هی بهونه میاره.برای اولین بار که 9مگ بستن من زنگ زدم شرکت(پشتیبانی مرکز)کارشناس یه خانم جواب داد هرچقدر بهش گفتم چراسرعتم بیشتراز 400 نمیشه جواب سربالا میداد و میگفت نه سرعت شما خوبه و فلان و بهمان....آخرش گفت سرعت شما رو 4مگ میبندم تا نویزتون بیاد پایین که بست و منم زود زنگ زدم پشتیبانی شهر خودمون کردش 9 مگخلاصه کلام زیاد به این تبلیغات و غیره اهمیت ندین همش الکیه و واسه گول زدن ملت بیچاره است اینا خودشون(زیرساخت ومراجع مرتبط)نمیخوان سرعتها رو درست کنن چون میخوان همیشه مردم زیر ذربین باشن و ....
    اینم یه چند تا تست به خاطر تمام دوستان گل این تاپیک:

9. 6 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوست من اون مراکز منتخب کدوما بودن؟
    (میخوام ببینم باهنر هم توشون هست یا نه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه چند تا سوال داشتم
    1.ساعات رایگان سرعت افت نمیکنه؟
    2.الگه شبانه زیاد دانلود کنم محدود میشم؟
    3.دانلود با سرور های خارجی که مشکلی نداره؟
    4.پینگ چطوره؟لطفا با اینا یه پینگ میگیرید؟
    4.2.2.4\8.8.8.8
    5.دانلود از تورنت که مشکلی نداره؟
    ممنون
    ببخشید زیاد شد

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1.ساعات رایگان سرعت افت نمیکنه؟
    2.الگه شبانه زیاد دانلود کنم محدود میشم؟
    1 - چرا سرعت شبانه پایین میاد
    2 - نه

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست من اون مراکز منتخب کدوما بودن؟
    (میخوام ببینم باهنر هم توشون هست یا نه)

من ازش پرسیدم نگفت بعد گفتم ما مرکز مخابرات قدس هستیم این چی ؟ گفت نه هنوز ارتقا پیدا نکرده !

15. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان بنده رو محدود کردن چه با سرور داخلی یا خارجی فرقی نداره؟
    سرعت شبانه بیشتر ار 160 کیلو نمیشه فوقش 200 کیلو.
    2 هفته ست اینجوریه و شارژ هم کردم ولی نشد.
    سرعت روزانه روی 200 کیلو تا 700 کیلو میچرخه ولی امان از شبانه.
    --------------
    نظر دوستان چیه؟
    یه راه حل بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •