صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
s[QUOTE=sky1sky;8899540]سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز از ایرانسل نه ولی من از پارس انلاین 10 گیگ هدیه گرفتم ..(برا 5 تا خانواده از اقوام ثبت نام کرده بودم).. در ضمن این 10 گیگ به حجم کلی اضافه شد و محدودیت زمانی هم نداره چون شنیدم بعضی دوستان مطرح کردن که مثلا شاتل هدیه رو با محدودیت زمانی 2 روزه ارائه کرده
بعد 2-3 ماه ، دیشب دو تا بسته شبانه خریدم که به صورت خودکار ، دومی فعال شه .
در بازه زمانی 2 تا 6 صبح تونستم 47 گیگ دانلود کنم که هر چند به سرعت خیلی از کاربران نمیرسه ، ولی شکر خدا راضیم . نتیجه ای که گرفتم به این صورت هست :
1- در ساعات عادی تا ساعت 4 صبح ، سرعت خیلی سخت به 1mb.s میرسه که یا به خاطر حجم زیاد کاربران منطقه هست (که بعید میدونم !) یا محدود کردن توسط خود ایرانسل .
2- از ساعت 4 به بعد سرعت روی 5mb.s پایدار میشه که احتمالا کار خودشون هست و بی معنیه یک دفعه کاربرا غیب بشن !
انشالله کاربران عزیزی که مثل من سرعت پایینی داشتند ، بتونن به سرعت بالاتر هم دست پیدا کنناین اولین تست درست حسابی بود که بعد 3 ماه دست و پنجه نرم کردن با سرعت 100kb.s تونستم بگیرم . اگه عمری باقی موند و ایرانسل هم نت رو خراب نکرد ، تست بعدی میره برای ادغام 3g و 4g .
بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !![]()
سلام
دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده![]()
بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون![]()
من بعد اینکه کد رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد اومد رو صفحه اول وبسایت هیچ حجمیم اضافه نشد دوباره کد رو زدم گفت کد قبلا وارد شده
از دیشب ساعت 2 اینترنت دچار اختلال شده دیشب خودم که بسته هفتگی شبانه 500 مگ داشتم نتونستم روی هیچ EDGE HSPDA LTE استفاده کنم !
همینطور از پیروز کد های دستوری *555*5# ثبت نمیکردن بسته رو و بسته حدود 2 ساعت بعد اس ام اس اکتیوش میومد !
مای ایرانسل هم دچار اختلال شده ! بعد از این ارور از اکانت لاگ اوت میکنه
![]()
کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟
E8372 واقعا خوبه و با استفاده از یک پاوربانک 60 هزارتومنی میتونی هرجایی ازش استفاده کرد.
نکته اینکه من با پاوربانک Romoss تست کردم جواب داده و با سیلیکون پاور جواب نمیده
دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)