تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2572 از 3347 اولاول ... 157220722472252225622568256925702571257225732574257525762582262226723072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,711 به 25,720 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟
    صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میده

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از Teiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

s[QUOTE=sky1sky;8899540]سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟[/QUOTE
    سلام دوست عزیز از ایرانسل نه ولی من از پارس انلاین 10 گیگ هدیه گرفتم ..(برا 5 تا خانواده از اقوام ثبت نام کرده بودم ).. در ضمن این 10 گیگ به حجم کلی اضافه شد و محدودیت زمانی هم نداره چون شنیدم بعضی دوستان مطرح کردن که مثلا شاتل هدیه رو با محدودیت زمانی 2 روزه ارائه کرده

4. این کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بعد 2-3 ماه ، دیشب دو تا بسته شبانه خریدم که به صورت خودکار ، دومی فعال شه .
    در بازه زمانی 2 تا 6 صبح تونستم 47 گیگ دانلود کنم که هر چند به سرعت خیلی از کاربران نمیرسه ، ولی شکر خدا راضیم . نتیجه ای که گرفتم به این صورت هست :

1- در ساعات عادی تا ساعت 4 صبح ، سرعت خیلی سخت به 1mb.s میرسه که یا به خاطر حجم زیاد کاربران منطقه هست (که بعید میدونم !) یا محدود کردن توسط خود ایرانسل .
    2- از ساعت 4 به بعد سرعت روی 5mb.s پایدار میشه که احتمالا کار خودشون هست و بی معنیه یک دفعه کاربرا غیب بشن !

انشالله کاربران عزیزی که مثل من سرعت پایینی داشتند ، بتونن به سرعت بالاتر هم دست پیدا کنن این اولین تست درست حسابی بود که بعد 3 ماه دست و پنجه نرم کردن با سرعت 100kb.s تونستم بگیرم . اگه عمری باقی موند و ایرانسل هم نت رو خراب نکرد ، تست بعدی میره برای ادغام 3g و 4g .

6. 3 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
    اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده

بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من از صبانت دو گیگ از سرشماری رو گرفتم
    من بعد اینکه کد رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد اومد رو صفحه اول وبسایت هیچ حجمیم اضافه نشد دوباره کد رو زدم گفت کد قبلا وارد شده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

از دیشب ساعت 2 اینترنت دچار اختلال شده دیشب خودم که بسته هفتگی شبانه 500 مگ داشتم نتونستم روی هیچ EDGE HSPDA LTE استفاده کنم !
    همینطور از پیروز کد های دستوری *555*5# ثبت نمیکردن بسته رو و بسته حدود 2 ساعت بعد اس ام اس اکتیوش میومد !
    مای ایرانسل هم دچار اختلال شده ! بعد از این ارور از اکانت لاگ اوت میکنه

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده

بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون

کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من اگه نیازی به جابجا شدن نداری e8372 بگیر حدود کمتر از ۲۲۰ قیمتشه انتن خور هم هست تو ماشین هم میشه استفاده کرد انتن دهی عالی داره ۳,سال گارانتی داره فقط منبع تغذیه نداره باید به یه شارژر وصلش کنی که جز این مورد دیگه اگه رومیزی بخوای حداقل ۳۵۰باید بدی تفاوتی هم ندارن و قابلیت جابجایی هم ندارن فقط به انتن دهی محل دقت کن
    E8372 واقعا خوبه و با استفاده از یک پاوربانک 60 هزارتومنی میتونی هرجایی ازش استفاده کرد.
    نکته اینکه من با پاوربانک Romoss تست کردم جواب داده و با سیلیکون پاور جواب نمیده

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 خبر فوری 4G

دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
    در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
    همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
    ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان

15. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •