تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2572 از 4105 اولاول ... 1572207224722522256225682569257025712572257325742575257625822622267230723572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,711 به 25,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شانس ماها هست ...سال 88که دانشگاه رفتم خدمت 18ماه بود و به ازای هر مقطع کم میشد الان کم نشده که هیچ اضافه هم شده و درجه ها رو کم کردن...موهای منم ریخت از بس که حرص و جوش پایان نامه رو خوردم انگار که خوشی به ما نیومده
    سال 89 من حساب كتاب كردم گفتم با ارشد برم میشه 16 ماه . الان شده 21 ماه! منم کل پشمای دم دستمو سر پایان نامه کندم بهتره بریم تا بیشتر از این بچه های مردم به خاطر ما سختی نکشیدن

2. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا من ی سوالی واسم پیش اومد. من دوستم تعریف می کرد که تمام سربازا (لیسانسو فوق لیسانس ) یجا هستنو دارای شرایط یکسان. پس چطور دوستان می گن سختی آموزشی به مدرکم ربط داره؟ فرقی بین لیسانسا و فوق لیسانسا هست توی آموزشی؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم مث شما ماه آینده اعزام میشم اما خب از خیلیا شنیدم که نباید دم به تله داد و ریسک کرد! مثلا ممکنه ادم یه جا زرنگ بازی دربیاره بعدش تو یه موقعیتی قرار بگیره که بگه ای کاش این کارو نمیکرمو و طرف گرفتار مسئولیت و بار سنگین تر بشه! فکرکنم همین که زیاد تو چشم نباشیم و قبول مسئولیت نکنیم بهتره
    شما بری همون روز اول همه چی دستت میاد! شما سعی کن مشکل درست نکنی که تو چشم افسر آموزش ها و فرمانده ها بری
    خوب اگه زرنگ باشی که نیازی نداری بهت یاد بدن خودت پیدا میکنی! ارشد یگان و آسایشگاه و کلا هیچگونه مسئولیتی قبول نکن شاید مزایایی داشته باشه مثلا رژه کمتر بری و امکان پیچوندن کلاس ها و ...ولی هیچی مثل این نمیشه که دستتو بکنی تو جیبت و راه بری! البته منشی شدن خوبه مثلا میتونی برای خودت مرخصی بگیری و...ولی بازم نمی ارزه به نظر من.مکان های دنج رو هم هفته اول تو پادگان چرخ برنی پیدا میکنی مثلا زمین های ورزشی و آشپزخونه و.... که اوقات پیچوندن بری اونجا. نذار اسمت رو فرماندها یاد بگیرن! یعنی نه سوال کن نه تو چشم باش
    مسئولیت از این نظر که منشی و... شد خوب به نظر من منشی و مسئول بهداری مزیت هایی دارن ولی منم ترجیح میدم که مسئولیت خاصی نداشته باشی.
    البته مسئولیت های روزانه هست که همه دارن و ما ندیدیدم کسی نداشته باشه، مثل نظافت و...
    یعنی جملات مشخص شده رو با آب طلا بنویسید و در طول خدمت گردن خودتون بیندازید !!!!
    بهترین کار کره زمین اینه که توی خدمت فرمانده ات حتی اسمتم ندونه !!!!

و در مورد پیچوندن که خیل سخته و خطرناک و من یادم میاد روزی بالغ بر 10-15 بار آمار میگرفتن و در واقع چون با شماره هم هست در جا معلوم میشه که کدوم شماره نیست و باید منتظر تبعاتش باشه.
    توی آموزشی محاله بشه جیم شد . چون هر ساعت آمار می گیرن و نباشی ، به بهانه بدن سازی و آموزش ، تا صبح تنبیه می کنند .
    جیم زدن مال آموزشی نیست . مال یگانه !! توی یگان خیلی راحت میشه جیم زد . ماه اول راه و چاهش دستت میاد !!!
    یادمه سه شنبه ها ما رو می بردن رزم شبانه . رزم شبانه چیز مزخرف و بیخودیه که لنگه نداره . با یارو توی بازرسی گردان رفیق شده بودم و هر سه شنبه منو می گذاشت افسر نگهبان گردان ( به هر حال باید هفته ای یه بار افسر نگهبان میشدم) .
    ملت ساعت 6 عصر می رفتن بیرون و ساعت 9 شب خسته و خاکی بر می گشتن . من حتی یه بارم نرفتم !!
    جیم زنی توی یگان خیلی راه ها داره . . . . .
    Last edited by PLAΨMID; 21-11-2014 at 22:50.

5. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان كسي نبود جواب ما رو بده من الان با ديپلم اقدام كنم كي اعزامم ميشه ؟؟ اگه اعزامم بيوفته اونور سال بايد ٢٤ ماه خدمت كنم ؟؟

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان كسي نبود جواب ما رو بده من الان با ديپلم اقدام كنم كي اعزامم ميشه ؟؟ اگه اعزامم بيوفته اونور سال بايد ٢٤ ماه خدمت كنم ؟؟
    يه سوال ديگه هم دارم اينكه بايد كار خاصي انجام بدم كه تو شهر خودم بيوفتم يا شانسيهه؟؟ تك پسرم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

يه سوال ديگه هم دارم اينكه بايد كار خاصي انجام بدم كه تو شهر خودم بيوفتم يا شانسيهه؟؟ تك پسرم ممنون
    آموزشی که ممکنه هر جایی برید . دست شما نیست .
    توی آموزشی میان خودشون اعلام می کنند که کسانی که شرایط خاص دارند مثلا فلان مدرک رو تا تاریخ فلان بیارن ارائه بدن . بعد توی تقسیم میفتی استان خودت .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بچه ها کدهای اول دی ماه کی مشخص میشه؟؟
    اگه به فرض امریه ام جور نشد تا کی میتونم برم اعزاممو تعویق بندازم؟ قبل اومدن برگه ابی باید برم دنبالش؟؟باید بهانه تراشی کرد یا بدون مشکل انجام میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در دوران آموزشی به ریش هم گیر میدن؟ یعنی میشه سرتو کچل کنی ولی ریش خیلی بلند بذاری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در دوران آموزشی به ریش هم گیر میدن؟ یعنی میشه سرتو کچل کنی ولی ریش خیلی بلند بذاری؟
    اگه دلشون بخواد به رنگ چشماتم میتونن گیر بدن
    جدا از شوخی ، چیزی که توی سربازی مهمه یکدست بودنه . اجازه نخواهند داد شما ظاهر و قیافه ای متفاوت با بقیه سربازان پیدا کنید .
    اگه سپاه باشید احتمالا به زور مجبورید ریش بذارید .
    اگه ارتش باشید به زور مجبورید بتراشید !!!!

12. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه سپاه باشید احتمالا به زور مجبورید ریش بذارید .
    اگه ارتش باشید به زور مجبورید بتراشید !!!!
    البته عقیدتی توی ارتش هم هست و حسابی قدرت داره، نمیتونن بگن حتما با تیغ بزنید، فقط میگن با ماشین اصلاح همشو بزنید
    یادمه یه بار فرمانده گردانمون داشت سر فرمانده گروهان ما داد و بیداد میکرد که این چه گروهانیه، شده حوزه علمیه، ببین قیافشونو همه ریش گذاشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •