قم هستم که مطمئنم 2mgمیدن.فقط شک توی دانلود شبانش بود.
آقا شما از کجا خبر داری که دانلود شبانش تا آخر پاییزه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قم هستم که مطمئنم 2mgمیدن.فقط شک توی دانلود شبانش بود.
آقا شما از کجا خبر داری که دانلود شبانش تا آخر پاییزه؟
چون خودم یک مگ دارم.یم مگ و دو مگ تا اخر پاییز رایگانه.بعدش ممکنه باز تمدید بشه ممکنه نشه
اگر مطمئنید اکو 2 مگ هست برید بگیرید.نهایتش اگر شبانه رایگان نداشت درخواست بدید سرعتتون رو برگردونن همونی که قبلا بوده
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
اگه منظورتون اکو 2 مگ هست که تهران نداره.اکو افیس 2 مگ هست که شبانه رایگان نداره
رمز عبور شمار تلفن خطی هست که روش سرویس گرفتید و شناسه کاربری هم شماره مشتری هست که داخل قراردادی که بهتون دادن نوشته شده.
ديگه زمان چاپيدن و به دست اوردن ثروت هاي ميلياردي توسط شركتهاي ارائه دهنده ي سرويس هاي اينترنتي مانند:شاتل،پارس آنلاين،داتك،ايرانسل و ...به پايان رسيده با ورود شركت مخابرات ايران
سرويس 128 نامحدود بدون حتي هزينه ي نصب!9800تومان!!!
حال ببينيد كه شركتهاي ذكر شده همين سرويس رو با چه قيمتي ارائه مي دهند!!!
این وظعیت من قبلا رو 2 مگ بود دو روزه که کمش کرذن درضمن SNR من چرا اینقدر پایینه
eco 128
![]()
Last edited by omidtb; 19-10-2010 at 11:26.
دوستان شاتل جمعه ها رو کلا رایگان هستش ترافیکش ؟
دوستان من مودمم D-Link 322T هستش زنگ زدم میگن ما تایید نمیکنیم ولی نصب میکنیم اگه مشکل داشته باشه و مشکل مودم باشه به ما مربوط نیست میخوام کسی هست با مودم D-link از اینا سرویس گرفته باشه ؟
Last edited by abc2; 19-10-2010 at 12:07.
نه اینطور نیست
سرویس آرت قبلا اینطور بوده که الآن کلا نا محدود شده
دلیلش میتونه فاصله زیاد شما تا مرکز مخابراتی و بالا بودن میزان اپ شدن مودمتون باشه
سلام به دوستان
برای تولد امام رضا از ترافیک رایگان خبری نیست؟
آقا هیچکی اینجا مودمش D-link نیست که از شاتل سرویس بگیره !!؟
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)