ممنون خیالم راحت شد![]()
ممنون خیالم راحت شد![]()
sسلام
عجب سرعتی....
بازی کینکت جدید چی اومده و قیمتش کی میاد پایین![]()
سلام
چی عجب سرعتی؟؟؟؟
195 تومنه کینکت
بازی جدید هم child of edenو kung fu panda2
الان اسلیم با فریمور 9504 کپی خور شده ولی گیر نمیاد گیر هم بیاد بالای 700 هست .اتفاقا قیمتش نجومی نیست به اون صورت.
الان 4 گیگش 410 تومن و 250 گیگش 485 تومنهسلاممن خودم پرسیدم 4 گیگ تا 5 روز پیش 700 بود یکی دیگه از کاربرای همین سایت هم همین رو گفت.
ممنون بابت اطلاعات، الان چرا مردم میرن 0225 رو میخرن؟ به خاطر اینکه ارزونتره و با کمی صبر میشه هــکش رو گرفت و نصب کرد ؟
9504 که بالای 700 در میاد با کینکت یا بدون کینکته ؟ اگه قرار باشه 0225 رو بگیرم و صبر کنم چقدر سود میکنم این وسط ؟
سلام من ایکس باکسو دادم ال تی 1.9 بریزن روش خواستم ببینم بعدش میشه با خیال راحت رفت لایو و اینکه من میخوام کال آو دیوتی رو لایو بازی کنم ولی بلد نیستم خواستم ببینم تاپیکی چیزی هست بهم معرفی کنید من تو لایو تازه کارم و نمیدونم چطور باید دوست add کنم و اینجور چیزا
با خیال راحت برید لایو ولی بازی باید پچ بشه که اجرا بشه و بشه باهاش لایو رفت ( همون cod رو میگم ..)
Sent from my iPod touch [ TapaTalk ]
چون آمدن ه کش خیلی نزدیکه و از 9504 هم ارزونتره .
بدون کینکت هست . 0225 هم بدون کینک هست این قیمت . الان سود آنچنانی نمی کنی اگه تا 3 - 4 ماه پیش یه 0225 می خریدی اون موقع کلی سود می کردی چون اون موقع خودم 265 خریدم .
من که NFS HP رو پچ کردم واسه لایو هم درستش کردم نمیدونم چرا جرات نمیکنم برم لایو !![]()
گل بود به سبزه نیز آراسته گشت
این همه درایو -- نشده کم بود یک درایو slim جدید هم کشف شد :
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به برو بكس گلم...
اول بگم نگين كه برم تاپيك مخصوص كابل به مانيتور چون جواب نميدن...
نيگا كنين چون شنيدم ميگن بايد بسته به نوع مانيتور كابل بخري و xbxox رو وصل كني بهش برا همين مشخصات مانيتور lcd سامسونگم رو مينويسم بگين چجور كابلي بگيرم...
Sumsung 19"
SumSung Electronic .co.ltd korea
model name:SN1933plus
Ac 100-240v
50/60HZ
پورت ورودي اون كابل آبي كه بهش ميخوره هم نوشته : RGB IN
بعد بگين آيا ضرري داره xbox رو وصل كني به مانيتور :؟؟؟
و قيمت كابلي كه بايد بگيرم بگين...
بگين چجور كابلي بگيرم و چقدره و ضرر داره يا نه ؟؟؟(دوباره كلي گفتم چي ميخوام .. :d)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)