تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2571 از 4105 اولاول ... 1571207124712521256125672568256925702571257225732574257525812621267130713571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,701 به 25,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه شرایطی پیش اومده.
    1 ماه از آموزشی گذشته. 2 روز دیگه یه بازرس از ستاد نیروهای مسلح برای بازدید یگانمون میان. فرماندمون تهدیدمون کرده که اگه بازرس از کسی سوال کنه(چهارچوبی که بهمون آموزش دادن) و کسی بلد نباشه چنان بلایی سرش میارم که ... حرف دیگه ای که فرمانده زد این بود که اگه از کسی سوال کرد و طرف نتونست جواب بده بازرس اون طرفو مستقیم به جاهای دیگه(شرایط بد آب و هوا) انتقال میده.
    حالا واقعا میخوام بدونم فرمانده ما میخواد جو رو جوری کنه که به نفع خودش تموم شه (ترس الکی بندازه تو دلمون) یا اینکه واقعا اینطوری هست؟
    تو دوره ما یه بنده خدایی اومد برای بازرسی بچه ها هم کلا چرت و پرت گفتن .بعدش که رفت فرماندمون یه کله ای تکون داد یعنی خیلی ابلهید ولی تنبیهی در کار نبود . اینکه خود بازرس بفرسته مناطق محروم رو هم تا حالا نشنیدم و بعید هم میدونم به خاطر یه سوال کسی رو بفرستن مرز و اینها. به نظر من که جزء جنگ روانی متداول دوره آموزشیه و جدی نگیر.

2. 3 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دمت گرم داداش، خیلی لطف کردی جواب دادی، واقعا دونستن اینها آدمو کمک می کنه، همیشه قبل رفتن به جایی باید از تجربیات دیگران استفاده کرد.

باز اگه دوستان در زمینه زیر کمکی از دستشون برمیاد و میتونن، راهنمایی کنن، ثواب داره.

دوستانی که خدمت رفتن، خواهشا اگه میشه در مدت آموزشی، روشهای زرنگ بازی و کلا نکته هایی که به نظرتون میاد اگه قبلا می دونستید و کسی بهتون می گفت بهتر بود رو به ما هم بگید ممنون میشم، کلا ترفند و زرنگ بازی و کارایی که اگه انجام بدی بهتره و کارایی که نباید انجام بدی، به نظرم برای همه دوستانی که می خوان اعزام بشن خوب باشه. قبلا تشکر می کنم از دوستانی که قراره راهنمایی بکنن.
    منم مث شما ماه آینده اعزام میشم اما خب از خیلیا شنیدم که نباید دم به تله داد و ریسک کرد! مثلا ممکنه ادم یه جا زرنگ بازی دربیاره بعدش تو یه موقعیتی قرار بگیره که بگه ای کاش این کارو نمیکرمو و طرف گرفتار مسئولیت و بار سنگین تر بشه! فکرکنم همین که زیاد تو چشم نباشیم و قبول مسئولیت نکنیم بهتره

4. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

از یه گروهان 300 نفری کلا ده بیست نفر مسئولیت میگیرن (ارشدها، منشی، مسئول اتاق ساک ها، ارشد بهداشت و ....) بقیه مسئولیتی ندارن البته تقسیم وظایف غیر از مسئولیته مثلا هفته ای یه بار باید اتاقو تمیز کنی یا بری آشپزخونه ظرف بشوری یا پاس بدی و ...انجام دادن وظایف اینجوری راحته چون کلا دو سه ساعت تو روزه ولی مسئولیت یعنی سر و کله زدن با سربازا و جواب دادن به کادری ها. تو گروهان ما منشی ها مرخصی ها رو می نوشتن و میدادن برای امضا به فرمانده. خودش که بیکار نبود ببینه کیا میتونن بگیرن. در رابطه با پیچوندن هم حرف شما درسته اگه بگیرنت میفرستنت بازداشت. ولی ریسکه دیگه ! خیلی ها زمان ما میپیجوندن کسی هم نمی فهمید . البته همه اینها بستگی داره به پادگانت و فرماندهاش و محیط اونجا
    مسئولیت از این نظر که منشی و... شد خوب به نظر من منشی و مسئول بهداری مزیت هایی دارن ولی منم ترجیح میدم که مسئولیت خاصی نداشته باشی.

البته مسئولیت های روزانه هست که همه دارن و ما ندیدیدم کسی نداشته باشه، مثل نظافت و...

و در مورد پیچوندن که خیل سخته و خطرناک و من یادم میاد روزی بالغ بر 10-15 بار آمار میگرفتن و در واقع چون با شماره هم هست در جا معلوم میشه که کدوم شماره نیست و باید منتظر تبعاتش باشه.

در مورد مرخصی منشی خوب چون منشی هست و صمیمی تر هست میتونه مرخصی بیشتری بگیره ولی اینکه خودش برای خودش بنویسه و... درست نیست، فرمانده روهان یکی از کارهاش همینه که این را کنترل کنه و امضا بزنه و بعد بره برای امضا فرمانده گردان.

دوستان یه شرایطی پیش اومده.
    1 ماه از آموزشی گذشته. 2 روز دیگه یه بازرس از ستاد نیروهای مسلح برای بازدید یگانمون میان. فرماندمون تهدیدمون کرده که اگه بازرس از کسی سوال کنه(چهارچوبی که بهمون آموزش دادن) و کسی بلد نباشه چنان بلایی سرش میارم که ... حرف دیگه ای که فرمانده زد این بود که اگه از کسی سوال کرد و طرف نتونست جواب بده بازرس اون طرفو مستقیم به جاهای دیگه(شرایط بد آب و هوا) انتقال میده.
    حالا واقعا میخوام بدونم فرمانده ما میخواد جو رو جوری کنه که به نفع خودش تموم شه (ترس الکی بندازه تو دلمون) یا اینکه واقعا اینطوری هست؟
    چون بحث خراب شدن فرمانده و رقابت بین فرماندهان هست میتونه کسانی که جواب نمیدن را لغو مرخصی بزنه و یا پست بنویسه ولی تقیسمات دست هیچ کدومشون نیست.

6. 7 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش یه سوال دارم که شاید اکثرا میدونید ولی خودم نمیدونم !

کسایی که متاهل هستن احتمال داره خدمت رو تو شهر یا استان خودشون بگذرونن ؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش یه سوال دارم که شاید اکثرا میدونید ولی خودم نمیدونم !

کسایی که متاهل هستن احتمال داره خدمت رو تو شهر یا استان خودشون بگذرونن ؟؟
    بله شما پس از اموزشی با توجه به یگانتون در شهر یا استان محل اقامت همسرتون خدمت خواهید کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم شانس خودمو میدونم با دکتری هم برم قسمت حمل بار میرم ولی کنجکاوم
    عمو من معاف از رزم شدم اگه میدونستم که قرار برم توالت پاک کنم لیسانس نمی گرفتم9 ترم اسیر شدم اون قدر استاد پروپزال بهم سخت گرفت که موهای جلو سرم ریخته به زور قبول شدم ......تا قبل از تیر ماه معاف پزشکی میشدم اما الان نوبت تا به ما رسید آسمان تپید.

10. این کاربر از mohamadjaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    من 20 روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم
    اگر معاف از رزم بشم باید برم دوباره دفترچه بگیرم و بعد پست کنم؟
    یا اینکه بعد از رای نهایی خودشون منو معرفی میکنن و من میرم برگ سبز رو از پلیس +10 بگیرم؟
    با تشکر

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عمو من معاف از رزم شدم اگه میدونستم که قرار برم توالت پاک کنم لیسانس نمی گرفتم9 ترم اسیر شدم اون قدر استاد پروپزال بهم سخت گرفت که موهای جلو سرم ریخته به زور قبول شدم ......تا قبل از تیر ماه معاف پزشکی میشدم اما الان نوبت تا به ما رسید آسمان تپید.
    شانس ماها هست ...سال 88که دانشگاه رفتم خدمت 18ماه بود و به ازای هر مقطع کم میشد الان کم نشده که هیچ اضافه هم شده و درجه ها رو کم کردن...موهای منم ریخت از بس که حرص و جوش پایان نامه رو خوردم انگار که خوشی به ما نیومده

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    من 20 روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم
    اگر معاف از رزم بشم باید برم دوباره دفترچه بگیرم و بعد پست کنم؟
    یا اینکه بعد از رای نهایی خودشون منو معرفی میکنن و من میرم برگ سبز رو از پلیس +10 بگیرم؟
    با تشکر
    رای کمیسون هر چی باشه در سیستم نظام وظیقه ثبت میشه و با توجه به ان اگر معاف کامل شوید نام شما برای کارت پایان خدمت ثبت و اگر معاف از رزم یا کلا معاف نشوید نام شما به عنوان سرباز ثبت می گردد و برای شما یگان و کد اموزشی مشخص می گردد و برگه سبز به ادرس شما پست می گردد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رای کمیسون هر چی باشه در سیستم نظام وظیقه ثبت میشه و با توجه به ان اگر معاف کامل شوید نام شما برای کارت پایان خدمت ثبت و اگر معاف از رزم یا کلا معاف نشوید نام شما به عنوان سرباز ثبت می گردد و برای شما یگان و کد اموزشی مشخص می گردد و برگه سبز به ادرس شما پست می گردد.
    ممنون از پاسخگویی
    پس با این وجود اگه معاف از رزم بشوم برگ سبزم 3-4 روز بعد میاد دم خونه. درست میگم؟
    مثلا من اواسط آذر کمیسیون دارم احتمالش هست که اسفند اعزام بشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •