تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2571 از 3195 اولاول ... 157120712471252125612567256825692570257125722573257425752581262126713071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,701 به 25,710 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا هركس آركيد يا اليت داشت برا فروش (نو و دست دوم) به من پيغام خصوصي بده با قيمت خوب خريداريم

2. این کاربر از moeenn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

خب بورد pcb 0225 به دست عده ایی از خریداران رسیده ولی هنوز خبری از fw که c4EVA قولش رو داده بود نیست.
    اینم پست یکی از این افراد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید سوالم انقدر مزخره ولی مگه طرف pcb 0225 نداره خوب وصل کنه حالشا ببره . این FW اینجا چکارس ؟

4. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

یه سوال مزخرفتر : من اگه نخواهم لایو بازی کنم نیازی به آپدیت داشبورد ندارم ؟ به ال تی چی ؟
    اگه یه موقعی تو یکه از بازیا یه آپدیت بود :
    1- چه نوع آپدیتی هست ؟ الف - LT+ ب - داشبورد
    2- آپدیت را چه کار کنم ؟ الف - آپدیت کنم ب - آپدیت نکنم
    3- اگه آپدیت کردم چی میشه ؟ الف - بدبخت میشم ( -- از بین میره ) ب - خوش بخت میشم یه چیزی خوب میشه
    4- اگه خوش بخت شم چه چیزی تغییر کرده ؟
    اگه توضیح بیشتری دارید دریغ نکنید ! بــــــــــــــــــــــا تـــــــــــــشـــــکــــ ـــــر

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

راستی تا -- بیاد من میخوام یه بازی اصل بگیرم به نظرتون چی بگیرم و قیمتا دوروبره چنده ؟

6. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببخشید سوالم انقدر مزخره ولی مگه طرف pcb 0225 نداره خوب وصل کنه حالشا ببره . این FW اینجا چکارس ؟
    خب این برد جایگزین برد خود درایو میشه ولی باید روش یه فریمویر ریخته بشه دیگه که کار کنه.
    فعلا پیشنهاد دادن که فریمویر اصلی 0225 رو بریزن تا بعد که فریمویر -- شده توسط c4eva بیاد.
    در کل یعنی تا وقتی فریمویر نیاد -- نشده محسوب میشه.

8. 2 کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

خب این برد جایگزین برد خود درایو میشه ولی باید روش یه فریمویر ریخته بشه دیگه که کار کنه.
    فعلا پیشنهاد دادن که فریمویر اصلی 0225 رو بریزن تا بعد که فریمویر -- شده توسط c4eva بیاد.
    در کل یعنی تا وقتی فریمویر نیاد -- نشده محسوب میشه.
    ببخشید فریمور همون LT+ هست ؟ اگه همین هست ، منظور LT+ 2.0 است ؟
    یعنی کلا داخل ایکس باکس را بر میدارن و اینا جاش میزارن یا فقط قسمتیشا بر میدارن ؟

10. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

رسما گند زدم من ال تی پلاس داشتم و هیچ مشکلی هم با هیچ بازی نداشتم وصل کردم به لایو گفتم کدک رو دان کنم برای اجرای فایل های تصویری آقا به لایو وصل کردم یه پیغام آپدیت ا.مد که 4 یا 5 مگ بود تموم که شد نصبش کرد بعد رفت برای دان یه آپدیت 80 یا 90 مگی دیگه وسط آپدیت بود که اومدم به اینجا سر بزنم دیدم نوشته که انگار نباید آپدیت کنم کنسلش کردم وسط دانلود ولی... آواتارم سفید شده و فقط پلی دی وی دی میزنه و وقتی میرم تو بازی یه آرم ایکس باکس میاد و هیچ کاری نمیشه کرد تو رو خدا یکی بگه چی شده من 20 تومن واسه ال تی پلاس خرج کردم یکی یه راهی جلو پام بزاره من منتظرlم در ضمن تو تاپیکه خودش مطرح کردم کسی جواب نداد

12. این کاربر از adook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رسما گند زدم من ال تی پلاس داشتم و هیچ مشکلی هم با هیچ بازی نداشتم وصل کردم به لایو گفتم کدک رو دان کنم برای اجرای فایل های تصویری آقا به لایو وصل کردم یه پیغام آپدیت ا.مد که 4 یا 5 مگ بود تموم که شد نصبش کرد بعد رفت برای دان یه آپدیت 80 یا 90 مگی دیگه وسط آپدیت بود که اومدم به اینجا سر بزنم دیدم نوشته که انگار نباید آپدیت کنم کنسلش کردم وسط دانلود ولی... آواتارم سفید شده و فقط پلی دی وی دی میزنه و وقتی میرم تو بازی یه آرم ایکس باکس میاد و هیچ کاری نمیشه کرد تو رو خدا یکی بگه چی شده من 20 تومن واسه ال تی پلاس خرج کردم یکی یه راهی جلو پام بزاره من منتظرlم در ضمن تو تاپیکه خودش مطرح کردم کسی جواب نداد
    من زیاد سر در نمیارم ولی اینطوری که play dvd میزنه و آرم اکس باکس میاد انگار فیلم گذاشتی . نشون میده کپی خورت پریده

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

ببخشید فریمور همون LT+ هست ؟ اگه همین هست ، منظور LT+ 2.0 است ؟
    یعنی کلا داخل ایکس باکس را بر میدارن و اینا جاش میزارن یا فقط قسمتیشا بر میدارن ؟
    اره منظورشون همون LT+ هست که توسط c4eva و jungle flasher منتشر می شه و کنسول رو باز می کنن و روی درایو نصب می کنن تا بازی کپی اجرا کنه . برای 0225 هم همینطوره ولی بخاطر write protect باید یه برد جایگزین برد اصلی درایو بشه که توسط xecuter team عرضه می شه .

14. 3 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آره فکر کنم درایومو دیگه نمیشناسه حالا باید چکار کنم من که خودم cd key رو ندارم

16. این کاربر از adook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با دوستانی که تو این کار واردن صحبت کنید مثل aha2012 ایشون وارد هستن .

18. 3 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

جوابتونو پ.خ کردم

20. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •