عامو خوش به حالت این سرعت میگیری . ما میدان احسان که کلی خرج کردیم مودم گرفتیم ۵۰۰ تومن با انتن از اون ور هم رفتم یک مودم رو پشت بوم کشیدم و کابل و اینا سرعت متوسطی که میدی ۲۵ مگابیت هست و حد اکثر ۴۰ مگابیت هست![]()
عامو خوش به حالت این سرعت میگیری . ما میدان احسان که کلی خرج کردیم مودم گرفتیم ۵۰۰ تومن با انتن از اون ور هم رفتم یک مودم رو پشت بوم کشیدم و کابل و اینا سرعت متوسطی که میدی ۲۵ مگابیت هست و حد اکثر ۴۰ مگابیت هست![]()
مودم خوبیه که
من مشکلی ندارم
سلام پینگ گرفتم اینجوری شد
minimum ping:163ms
maximum:217ms
average:189
packet loss:0%
حالا بنظرون خوبه یکم از مرز زد اونور تر ؟احتمالا لگ اینجاد کنه؟
بعد این سرور مال شهریه یا مال سرور بازیه؟
سلام همشهری گل
میدون احسان مگه 4G+ نشده؟؟ طبقه چندم زندگی می کنید؟
این مال یکی از سرور های بازی تو اروپاست
میانگینت خوبه برو خدا رو شکر کن پکت لاست نداری وگرنه خیلی اذیت میشدی![]()
من با مودم میگیرم رو پشت بوم هست سیگنال عالیه ولی بی تی اس بیشتر جواب نمیده
من سجادیه دوم هستم. نزدیک میدون احسان
اتفاقا سرعت که خیلی خوبه، 4G پلاس هم هست . معمولا بین 30 مگابیت تا 60 مگابیت سرعت دارم
شبا از ساعت 12-1 سرعتش روی 60 مگابیت هست
کلا مودم هایی که توی بازار هست از 4G پلاس پشتیبانی نمیکنن، احتمالا واسه همین سرعت شما به اون حد نمیرسه
اینم یه تست همین الان :
![]()
cat دسته بندی سرعت های شبکه 4g هست بالاتر از cat 6 فورجی پلاس میشه
cat 6 به بالا تجمیع یعنی دوتا فرکانس 2600 و 1800 رو باهم جمع میکنه که سرعت بره بالاتر
td-lte فناوری ثابت 4g هست برای استفاده شخصی و .. هست که فرکانس اون با شبکه همراه فرق میکنه
سلام بچه ها چطور میشه فقط LTE ONLY رو فقط فعال کرد گوشی سامسونگ S6 هست. با سونی میشه ولی سامسونگ نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)