تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2570 از 4105 اولاول ... 1570207024702520256025662567256825692570257125722573257425802620267030703570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,691 به 25,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب اگه زرنگ باشی که نیازی نداری بهت یاد بدن خودت پیدا میکنی! ارشد یگان و آسایشگاه و کلا هیچگونه مسئولیتی قبول نکن شاید مزایایی داشته باشه مثلا رژه کمتر بری و امکان پیچوندن کلاس ها و ...ولی هیچی مثل این نمیشه که دستتو بکنی تو جیبت و راه بری! البته منشی شدن خوبه مثلا میتونی برای خودت مرخصی بگیری و...ولی بازم نمی ارزه به نظر من.مکان های دنج رو هم هفته اول تو پادگان چرخ برنی پیدا میکنی مثلا زمین های ورزشی و آشپزخونه و.... که اوقات پیچوندن بری اونجا. نذار اسمت رو فرماندها یاد بگیرن! یعنی نه سوال کن نه تو چشم باش

دمت گرم داداش، خیلی لطف کردی جواب دادی، واقعا دونستن اینها آدمو کمک می کنه، همیشه قبل رفتن به جایی باید از تجربیات دیگران استفاده کرد.

باز اگه دوستان در زمینه زیر کمکی از دستشون برمیاد و میتونن، راهنمایی کنن، ثواب داره.

دوستانی که خدمت رفتن، خواهشا اگه میشه در مدت آموزشی، روشهای زرنگ بازی و کلا نکته هایی که به نظرتون میاد اگه قبلا می دونستید و کسی بهتون می گفت بهتر بود رو به ما هم بگید ممنون میشم، کلا ترفند و زرنگ بازی و کارایی که اگه انجام بدی بهتره و کارایی که نباید انجام بدی، به نظرم برای همه دوستانی که می خوان اعزام بشن خوب باشه. قبلا تشکر می کنم از دوستانی که قراره راهنمایی بکنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب اگه زرنگ باشی که نیازی نداری بهت یاد بدن خودت پیدا میکنی! ارشد یگان و آسایشگاه و کلا هیچگونه مسئولیتی قبول نکن شاید مزایایی داشته باشه مثلا رژه کمتر بری و امکان پیچوندن کلاس ها و ...ولی هیچی مثل این نمیشه که دستتو بکنی تو جیبت و راه بری! البته منشی شدن خوبه مثلا میتونی برای خودت مرخصی بگیری و...ولی بازم نمی ارزه به نظر من.مکان های دنج رو هم هفته اول تو پادگان چرخ برنی پیدا میکنی مثلا زمین های ورزشی و آشپزخونه و.... که اوقات پیچوندن بری اونجا. نذار اسمت رو فرماندها یاد بگیرن! یعنی نه سوال کن نه تو چشم باش
    اصلا از این خبرها نیست که شما فکر می کنی! مسئولیت داشتن خوب نیست ولی حتما یه مسئولیت میکنن تو پاچت!! منشی هم باشی مرخصی نخان بدن دست شما نیست! شما اصلا کاره ای نیستی که برا خودت مرخصی بتونی بگیری!!
    مکان دنجی نیست که شما بخایی بری و بپیچونی، زمانی که گردان میره جایی کلا قرق میشه بقیه مکان ها، و اونجاها پیدات کنن دهنت سرویسه! لباسات هم از 10 کیلومتری داد میزنه که شما آموزشی هستی.
    Last edited by cotgnx; 21-11-2014 at 02:02.

3. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصلا از این خبرها نیست که شما فکر می کنی! مسئولیت داشتن خوب نیست ولی حتما یه مسئولیت میکنن تو پاچت!! منشی هم باشی مرخصی نخان بدن دست شما نیست! شما اصلا کاره ای نیستی که برا خودت مرخصی بتونی بگیری!!
    مکان دنجی نیست که شما بخایی بری و بپیچونی، زمانی که گردان میره جایی کلا قرق میشه بقیه مکان ها، و اونجاها پیدات کنن دهنت سرویسه! لباسات هم از 10 کیلومتری داد میزنه که شما آموزشی هستی.
    از یه گروهان 300 نفری کلا ده بیست نفر مسئولیت میگیرن (ارشدها، منشی، مسئول اتاق ساک ها، ارشد بهداشت و ....) بقیه مسئولیتی ندارن البته تقسیم وظایف غیر از مسئولیته مثلا هفته ای یه بار باید اتاقو تمیز کنی یا بری آشپزخونه ظرف بشوری یا پاس بدی و ...انجام دادن وظایف اینجوری راحته چون کلا دو سه ساعت تو روزه ولی مسئولیت یعنی سر و کله زدن با سربازا و جواب دادن به کادری ها. تو گروهان ما منشی ها مرخصی ها رو می نوشتن و میدادن برای امضا به فرمانده. خودش که بیکار نبود ببینه کیا میتونن بگیرن. در رابطه با پیچوندن هم حرف شما درسته اگه بگیرنت میفرستنت بازداشت. ولی ریسکه دیگه ! خیلی ها زمان ما میپیجوندن کسی هم نمی فهمید . البته همه اینها بستگی داره به پادگانت و فرماندهاش و محیط اونجا

5. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    الان بنده 4 ماه خدمت هستم پدرم 21 ماه ایثار داره و خدا رو شکر صنوات ها هم که بخشیده شد و همه میتونن از کسری و ... استفاده کنن
    میخواستم بدونم من الان از کجا اقدام کنم؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز من خودم آموزشی نیروی دریای سیرجان بودم کرمان...

فشار زیاده..خیلی زیاده ... اذیت میکنن ..والا دروغ چرا تو 2 هفته اول 10 بار گریه م گرفت..

فقط میری پادگان با خودت پول هم زیاد ببر... حداقل 100 تومن و یه لباس زیر زیپ دار بگو مادر برات بدوزه که پولت

رو بزاری توش....

برای یه فشار زیاد هم خودت رو آماده کن...

اول اینکه شما تو این زمان داری میری سردی هوا خیلی زیاده و اذیت میشی..

4 صبح تو سرما باید بری تو صف وایسی یخ میزنی تا بری صبحونه بخوری...

بشین پاشو خیلی میدادن به ما ....1 بار سر ظهر گرما بردمون تو شن 500 تا بشین پاشو داد من گریه میکردم و

میرفتم با کله تو شنها..
    من امروز یه ماه اموزشی مالک اشتر اراک نیروی انتظامی هستم واقعا هتلیه برای خودش البته برای افراد بالای دیپلم
    من تا حالا یدونه بشین پاشو هم نرفتم فشار هم فقط چهار روز اول زیاد بود الان فقط تنها سختی ها نگهبانی و اجرای صبحگاه هستش بقیه روز رو کلاس هستیم

8. این کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من امروز یه ماه اموزشی مالک اشتر اراک نیروی انتظامی هستم واقعا هتلیه برای خودش البته برای افراد بالای دیپلم
    من تا حالا یدونه بشین پاشو هم نرفتم فشار هم فقط چهار روز اول زیاد بود الان فقط تنها سختی ها نگهبانی و اجرای صبحگاه هستش بقیه روز رو کلاس هستیم
    این دوستمون که سیرجان بوده با دیپلم بوده یا بالاتر؟؟ خوف عجیبی بر من مستولی شد با حرفهاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بچه ها کدهای اول دی ماه کی مشخص میشه؟؟
    اگه به فرض امریه ام جور نشد تا کی میتونم برم اعزاممو تعویق بندازم؟ قبل اومدن برگه ابی باید برم دنبالش؟؟باید بهانه تراشی کرد یا بدون مشکل انجام میدن؟
    کلا تو ایران همه چی رو هواست و حساب کتاب نداره
    ؟؟؟؟؟جواب بدین دیگه دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام، ببخشيد يه سوال داشتم، تو پادگان شما (مالك اشتر) كسايي كه سابقه خدمت قبلي دارن رو چند هفته نگهداشتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این دوستمون که سیرجان بوده با دیپلم بوده یا بالاتر؟؟ خوف عجیبی بر من مستولی شد با حرفهاش
    منم یکی رو دو سه سال پیش دیدم آموزشی سیرجان رفته بود با دیپلم خوب مقداری بهش سخت گرفته بودند ولی اگه بالای دیپلمی که این خبرا نیست. البته 500 تا بشین پاشو دیگه فوق طاقته! اگه هر وقت هر جا بهت 500 تا دادن به جای گریه باید بری بازرسی. علی الحساب هم با همدیگه هماهنگ باشید بگید نمیریم ! کاری از دستشون بر نمیاد فوقش میگن برید بدوید دور میدون . نمیتونن هموتونو بندازن بازداشت که یا تجدید دوره کنن.بعدشم فعلا که آموزشیت معلوم نشده بیخودی استرس نگیر.
    یه مطلب کلی هم اینه که کلا سربازی سختی داره باید تحمل کنی، یعنی اینکه بستگی به روحیات خودت داره که چقدر اهل تحمل باشی. البته میتونم بگم حد اقل نود درصد بچه ها اهل تحمل بودن. تو دوران آموزشی کلا یه بار به ما بشین پاشو دادن (لیسانس بودم همون نیروی دریایی) فحش و بی ادبی هم خبری نبود. ولی واسه غذا یه ساعت تو سرما و گرما و آفتاب باید تو صف وایمسادیم تازه ممکن بود بهت غذا نرسه! ارتشه دیگه تدارکاتش به سپاه نمیرسه. مقدار غذا کم و کیفیتش پایین. یا ممکنه بگن بیا بار خالی کن! یا بعد از غذا بگن بدوید و ....سرما که تو خونتون هم باشی ممکنه سردت بشه! خلاصه کلام اینکه سربازی سختی داره .ممکنه بسته به مدرکت و جایی که میفتی کم و زیاد بشه. بعضی چیزها هم هر جا باشی ثابته . مثلا دو سه روز اول که خیلی با کسی آشنا نیستی و آدمای دور و برت و محیط برات غریبه هست سخته حتی منم که عادت داشتم به این جور شرایط روزای اول یه جورایی احساس غربت کردم ولی باید تحمل کنی و برای خودت بزرگش نکنی. از همون روز اول با چند نفر سلام علیک کن و با همشهریهات هم دوست بشو اینجوری همه چیز راحت میگذره. تجربه همه سربازا هم اینه که بعد هفته اول دیگه عادت میکنی و همه چیز برات روزمره میشه. چیزایی مثل تو صف دستشویی وایسادن و حمام با آب سرد و غیره هم که کم و بیش تو خوابگاه های دانشجویی هم هست. کلا توصیه من اینه سخت نگیر به خودت

13. این کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوستان یه شرایطی پیش اومده.
    1 ماه از آموزشی گذشته. 2 روز دیگه یه بازرس از ستاد نیروهای مسلح برای بازدید یگانمون میان. فرماندمون تهدیدمون کرده که اگه بازرس از کسی سوال کنه(چهارچوبی که بهمون آموزش دادن) و کسی بلد نباشه چنان بلایی سرش میارم که ... حرف دیگه ای که فرمانده زد این بود که اگه از کسی سوال کرد و طرف نتونست جواب بده بازرس اون طرفو مستقیم به جاهای دیگه(شرایط بد آب و هوا) انتقال میده.
    حالا واقعا میخوام بدونم فرمانده ما میخواد جو رو جوری کنه که به نفع خودش تموم شه (ترس الکی بندازه تو دلمون) یا اینکه واقعا اینطوری هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •