از نمایندگی گرفتم ،
امروز باهاشون صحبت کردم و گفتم میخوام به 2 مگ ارتقا بدم گفت شنبه بیا واست ارتقا بدیم
ترافیکتم انتقال میدیم
به نظرتون برم یا نرم؟
از نمایندگی گرفتم ،
امروز باهاشون صحبت کردم و گفتم میخوام به 2 مگ ارتقا بدم گفت شنبه بیا واست ارتقا بدیم
ترافیکتم انتقال میدیم
به نظرتون برم یا نرم؟
درسته ساعت رایگان دیشب پوکیده بود پارس انلاین![]()
پارس که همه بد میگن ازش ندیدم تعریفی کنن
ولی عکیسی که برای تبلیغش میزنه خنده داره
برای کی خوب هستش ....
به نظر من که بین ارائه دهنده های اینترنت در کشور پارس انلاین یکی از بهترینهاست شاید چون واسه من خوب بوده من اینطور فکر میکنم![]()
واسه منم تا همین ۲ هفته پیش خوب بود ، ولی الان ۲ هفتس کاملا ثباتش رو از دست داده و یهو میبینی دستت رو میزاره تو پوست گردو ! و قطع میشه !!
از نظر ثبات من مبین نت رو بیشتر قبول دارم ( البته واسه من اینطوره ) بیشتر از ۱ ساله ازش استفاده میکنم ( ۲ مگ ۶ ماهه تمدید میکنم ) همیشه واسه من خوب کار کرده و حداقل اینه که سرعت اسمی خودش رو همیشه میده ( ۲۵۰ ) دیشب هم اینقدر پارس آنلاین اعصابم رو خورد کرد رفتم لب تاپم رو روشن کردم گذاشتم با مبین نت لینکامو بگیره دمش گرم تا صبح ۵ گیگ دانلود کرد
سلام خدمت دوستان . بچه های مشهد که از پارس انلاین استفاده میکنن چی جوریه ؟ اگه واسه بازی استفاده کردین چه جوریی ؟
سلام دوست عزیز من در غرب مشهد هستم و مدت دو سال از پارس آنلاین استفاده می کنم ؛ از این دوسال حدودا 1 ماه کامل من رو اذیت کرده ؛ و بهترن سرویسی که میتونم بهت بگم بگیری 512 محدود هست که میانه رو ترین و منصفانه ترین سرویس در محدود ها هست ، و حداقل دانلود شبانه میتونی تا 2 گیگ انجام بدی ؛ پینگ با سرور داخلی 20 میلی ثانیه وبا گوگل 250 میلی ثانیه میانگین هست . روز ها سرعت پایدار و عالی هست و به نظر من پارس در سرعت آپلود برترین هست .
میزان پاکت لوست هم میتونی در زیر ببینی و خودت برای بازی قضاوت کنی ، البته من اهل بازی آنلاین نیستم
برای من خوب بود من با 512 محدود 3.5 گیگ گرفتم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)