سلام
من دو هفتهست میخوام XBOX بگیرم ولی نمیدونم چیبگیرم.
مدل اسلیمی که کپی خور شده باشه چنده و چه مشخصاتی باید داشته باشه و از کجا بگیرم ؟
سلام
من دو هفتهست میخوام XBOX بگیرم ولی نمیدونم چیبگیرم.
مدل اسلیمی که کپی خور شده باشه چنده و چه مشخصاتی باید داشته باشه و از کجا بگیرم ؟
سلام
لطفا اموزش باز کردن اداپتور ایکس باکس رو بزارید
(عجله اییه سری لطفا)
ممنون![]()
الان اسلیم با فریمور 9504 کپی خور شده ولی گیر نمیاد گیر هم بیاد بالای 700 هست .
0225 هم به زودی -- می شه ولی قیمتش نجومیه الان .
دوستان کمک من الان یک ایکس باکس آرکید دارم کپی خور هست میخوام ببینم میشه من از این به بعد برای اون بازیهای ارجینال بخرم و کپی روش اجرا نکنم و اصلا یه جور باشه انگار از همون اول برای اجرا بازیهای ارجینال ازش استفاده میکردم چون همش روش بازی کپی اجرا میکردم از نظر بن مشکلی پیش میاد میشه کاری کرد که دیگه کپی اجرا نکنه میخوام عینه یک کنسول بشه تازه از کارخونه بیرون اومده و فقطو فقط روش بازیهای ارجینال اجرا کنم چون نمیخوام دیگه از نظر بن مشکلی برام پیش بیاد بازیهایی که قبلا به صورت کپی روش بازی کردم و حتی با بازیهای کپی آنلاین زدم برام مشکلی به وجود نمیارن ؟
آخه واسه چی اورجینال . شما بازی های stealth patch بگیر راحت برو لایو بازی کن پولت و وقتت زیادی کرده اورج می خوای بگیری ؟
اتفاقا قیمتش نجومی نیست به اون صورت.
الان 4 گیگش 410 تومن و 250 گیگش 485 تومنه
خب بورد pcb 0225 به دست عده ایی از خریداران رسیده ولی هنوز خبری از fw که c4EVA قولش رو داده بود نیست.
اینم پست یکی از این افراد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم پرسیدم 4 گیگ تا 5 روز پیش 700 بود یکی دیگه از کاربرای همین سایت هم همین رو گفت.
آقا كسي نبود؟
دوستان شرمنده اگه سئوالو تو تاپیک خودش نمیپرسم
من دنبال یک مانیتور 23 27 اینچ هستم که فول اچ دی باشه واسه pc , xbox
خودم یه مدل سامسونگ دیدم
مدل syncmaster P2370HD tv monitor البته من دنبال 27 اینچ این مدل بودم که مثکه تو ایران نیومده.
ورودی dvi.hdmi.dsub component ... داره ;کنتراست1:50000 زمان پاسخگویی 5Ms تیونر دیجیتال 16:9 1080P .قیمت 350 تومان . اگه ممکنه نظرتون رو بگین و مانیوتری هم اگه با این مشخصات یا بالاتر میشناسین هم بگین ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون خیلی وقته دارم میگردم سرگیجه گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)