ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power جدیدش هست اگر هست میشه برام بگذارید اسمش را بلد نبودم این اسم را گذاشتم تا مفهوم را رسانده باشم.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power جدیدش هست اگر هست میشه برام بگذارید اسمش را بلد نبودم این اسم را گذاشتم تا مفهوم را رسانده باشم.
اسمشو درست گفتید. نمیدونم ورژن آخریش چمده اما تا 3تا ورژن گشتم و اینا رو پیدا کردم:
ورژن5 و ورژن 6 رو اینجا از رپیدشر داره:
ورژن7 (متاسفانه بنا به استناد به جرایم قابل دسترسی نبود، ضد دسترسی هم الان هرماهم ندارم) (ضمنا فک کنم این چرت و پرته و 7 ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو آخریش باید 6 باشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اضا فات بازی : Generals Zero Hour
اجرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04 و بدون نیاز به Cd
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
ضمنا نصب کلیه مد ها روی جنرال زرو دیگه نیاز به پک :1.04 English نداره...
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
لینک:
محصول تیم ;AFM & RAYANکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 26-03-2011 at 13:36.
سلام
ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power در این مد وقتی hard army میسازم و روی random می گذارم چیزی نمی سازه چون تیم های جدید را برداشته چه کار کنم که وقتی تیم های جدید را بر میداره بسازه.
مشکل از خود اون نسخه از پچ هستش. شما نمیتونید کاری کنید مگر اینکه توی پچ و ادیت این بازی ماهر باشید و رفع اشکال کنید (البته اگر برای اون 9تا دولت جدید AIیی وجود داشته باشه و تنها پورت نداشته باشه)
می تونید ورژن های 5 و 6ش رو که چندتا پست پیدا کردم امتحان کنید. شاید اونها این مشکل رو رفع کرده باشن.
سلام
وقتی مرحله ای جنرال را میرم با GLA مرحله ی دومش یک تیم هست که باید با هاش بجنگیم که همه چیزش نامریی این تیم در جنرال نیست ودر مدها هم نیست در جنرال 2 میدونم که این تیم GLA stealth نامریی میکنه ولی مثل اون نیست که هر چیزی که می سازه از ادم تا تانک نامریی میشه لطفا راهنمایی کنید که این تیم در کجا است.
توی مود مرحله ای هیچ تیم خاصی وجود نداره. یعنی اگه شما با GLA میجنگی این GLA از تمام امکانات کل GLAها بسته به مرحله و داستناش برخورداره.
پس نگرد نیست، بگردی پیدا نمیکنی![]()
سلام
در مورد اجرای مد ها که می گفتید نمیشه از آدرس زیر :
Cocuments\Command and Conquer Generals Zero Hour Data
کل پو شه :Command and Conquer Generals Zero Hour Data
را حذف کن احتمال زیاد درت میشه.
این ارور در زمانی روی می دهد که در مد ها یک جای اسکریب ها را در ست ننو شتند .
و در بعضی از نقشه ها یا بعضی از تیمها این ارور رو ی مده ..... تنها راهش هم اصلاح این مشکلات بو سیله نرم افزار :
WorldBuilder درون خود بازیه اون مشکل رو میگهاز کجاست و اگه مشکلاتی رو که میگه درست کنید دیگه اون ارور رو باهاش مو اجه نمیشید البته این کار هم نیاز به تبحر و تجربه داره ....
د رمورد باز کردن فایل های :w3d شما دو راه حل دارید یا استفاده از نرم افزارتری دی مکس 2008 و یا استفاده از نرم افزار :gmax که می تونید از لینک زیر :(البته ماخودمون به عنوان نرم افزار کار بردی از نرم افزار تری دی مکس 2008 استفا ده می کنیم .
لینک سایت خود نرم افزار :
اینهم لینک سه نرم افزار مفید ( Gmax+RenX+Renegade Public Tools)بر ای ادیت این بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش کنید و استفاده کنید البته باید حتما اسکر یپ:w3d رو روی هر دو نرم افزار نصب کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم دوتا هر کدوم رو خواستید استفاده کنید ( از حالت فشرده خارج کنید و سپس داخل پو شه رو باز کنید و از داخل نرم افزار فر اخو انی اش کنید .)اسکریب مورد نیاز از آدرس زیر دانلودش کنید :
لینک دانلود :
سلام
با تمام نرم افزار های که گفتم می تو ا نید تعقیر ات مورد نظر تون رو اعمال کنید .
لطفا به تصاویر نگاه کنید دو ست من در تمام نرم افزار های که معر فی کردم به همین صورت می تونید عمل کنید این قسمتها در همشون مشتر که:
منصوری
موفق باشید![]()
Last edited by ufo-alien; 31-03-2011 at 19:54.
Contra 008
کنترا 008 به زودی
دو تر ینر از این مد جذاب
Contra 008 China Trailer
CONTRA 008 GLA Trailer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)