تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 376 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload‌ ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.

در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
    به صورت سوالم پس دقت نکردید.(انقدرها هم تو زمینه تورنت بی سواد نیستم که اینا رو میگید!!).من اون تورنتو که میگم تو شرکت نمیشه دانلود کرد تو خونه میشه.تو شرکت احتمالا آی پی های تورنت رو بستن حتی از سایت های آپلودر هم نمیشه اونجا دانلود کرد.میخوام راهنمایی کنید تنظیمات اونجا رو چه جوری میشه باهاش ور رفت تا درست بشه.دورش بزنم!!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مثلا من خودم یه فایلی رو دان کردم چجوری میشه با معرفت شم؟!!!!(seed شم؟)
    راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    کمک کنید پیلیزززززز
    از كجاي اين پستي كه دادين من بايد مي فهميدم جنابعالي تازه كار نيستيد و اينقدر بهتون بر ميخوره؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

چطور ميشه آدرس و پورت Peer هاي فعالي كه در آپلود فايل به من شركت ندارن رو شناسايي كرد؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ميخواستم بدونم براي دريافت فيلمها كه كم حجم شده با پسوند MP4, RMVB , Mkv چي بايد دز سايتهاي تورنت سرچ كنم هرچي سرچ ميكنم چيزي نميده؟
    تو جستجو ها بر اساس فرمت فایل خطا زیاده ...پیشنهاد می کنم ب همان سبک نام فایل بگردی و از لینک ها ببینی کدوم فرمت بهت می خوره .....البته یک ک موضوع هم هست که انتشار دهنده های معروف بر اساس فرمت های مختلف فایل هاشون رو ارائه کرده باشن و گرنه اگر ارائه نشده باشه پیدا کنردن هم نداره.

میشه یکی لطف کنه این متن رو ترجمه کنه و توضیح بده
    فکر کنم فایل مهمی باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل اینکه قراره thepiratebay.org بسته بشه
    تا انجایی که من فهمیدم این یک فایل تورنت با بانک اطلاعاتی و یک سری اطلاعات طراحی سایت و اینها است
    موضوعی در مورد باز یا بسته بودن ننوشته بود.

ای بابا
    چی کار کنم پس
    این رپید باز تورنتش چی ریختیاس؟
    میتونم اون قسمت هایی که گرفتم رو حذف کنم بقیش رو بگیرم؟
    یعنی یک بخش از تورنت رو گرفتی می خوای یک بخش دیگر رو بگیری؟

دوستان کسی هس که دعوت نامه demonoid.com داشته باشه لطف کنه؟
    من یک دو ماه پیش داشتم بزار یک بررسی کنم ببینم باز اجازه دسترسی می ده یا نه ...اگر کی بهت نداده بهم پ خ بزن تا برات پ خ کنم سریالش رو که بتونی عضو شی
    دانلود نامحدود از UseNeXt ، برای دانلود برنامه هک شده به این تاپیک مراجعه کنید ، در ضمن تشکر یادت نره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این چیه که تاپیکش موجود نیست؟؟؟؟؟

آيا ميشه از وسط دانلود يه فايل بزرگ مثلاً 8 گيگابايتي نرم افزار دانلود از طريق تورنت رو عوض كرد؟ آيا اصلاً تأثيري داره كه از نرم افزار قوي تري استفاده كرد؟

من الآن دارم از Bitcomet استفاده مي‌كنم. تعداد seed هاي تورنت من اولش 6 تا بود الآن شده 1 و فايل مورد نظر هم 8 گيگابايته و من هم 51% تكميل كردم ولي به دليل كم شدن تعداد seed ها من مشكل پيدا كردم و سرعت دانلودم از 32KB رسيده به 1KB آيا فكر ميكنين استفاده از نرم افزار بهتر تأثيري داره يا نه؟

این بزرگترین ضعف توررنت است...تعویض نرم افزار هیچ کمکی نمیکنه.چون تعداد سید ها برای تمام نرم افزار ها یکیه...فکر نمیکنم بشه وسط داتلود ادامه دانلود رو با یه نرم افزار دیگه ادامه داد..
    بررسی هایی که من کردم این کار میشه و انجام شدنی هست
    کافیه خود فایل تورنت رو داشته باشین به اضافه اینکه بدونین مسیری که فایل های اصلی ذخیره شده کجاست و همچنین برای احتیاطفایل هایی که تا ان لحظه درخواس دانلود دادین رو هم یادتون باشه.
    بعد از پاک کردن نرم افزار قبلی و نصب نرم افزار جدید فایل تورنت رو از داخل نرم افزار اجرا می کنید بعد به جای مسیر پیش فرض مسیر پوشه اصلی فایل های تورنت (اولین پوشه که خود تورنت ساخته و اگر کار نکرد تا مکانی که ان پوشه هست ) رو انتخاب می کنید و تست می کنید بعد از بررسی توسط نرم افزار اگر فایلی موجود باشه تو تورنت جدید خودش رو نشون می ده اگر نشون نداد از داخل نرم افزار تورنت فایل هایی که قبلا درخواست دانلود داده بودین رو انتخاب و تست مجدد بررسی فایل ها رو بزنین تا پیدا کنه

مثلا من خودم یه فایلی رو دان کردم چجوری میشه با معرفت شم؟!!!!(seed شم؟)
    راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    کمک کنید پیلیزززززز
    کافیه هر وقت که فایل هایی که می خواستی دانلود شه تمام شد ( در صورت حفظ تنظیمات پیش فرض ) حالت اجرایی فایل رو قطع نکنی تا به صورت سید عمل کنه

در مورد سوال شرکت باید پورت های بازی که تو شرکت بازن رو پیدا کنی ( چون بخاطر امنیت شبکه بیشتر پورت ها بسته ان .البته پیشنهاد می کنم تو اداره و ساعات کاری این کارو نکنی چون ترافیک شدیدی می زاره و شاکی می شن.

اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload‌ ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.

در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
    دقیقا متوجه منظور سوالتون نمیشم....ولی هر کسی با یه نزم افزار راحت تره و من منظورم تعداد سید ها بود که گفتم با تعویض نرم افزار سید یک فایل تورنت افزایش پیدا نمیکنه.

به صورت سوالم پس دقت نکردید.(انقدرها هم تو زمینه تورنت بی سواد نیستم که اینا رو میگید!!).من اون تورنتو که میگم تو شرکت نمیشه دانلود کرد تو خونه میشه.تو شرکت احتمالا آی پی های تورنت رو بستن حتی از سایت های آپلودر هم نمیشه اونجا دانلود کرد.میخوام راهنمایی کنید تنظیمات اونجا رو چه جوری میشه باهاش ور رفت تا درست بشه.دورش بزنم!!
    من یک سری اطلاعات اولیه دادم بالاتر

چطور ميشه آدرس و پورت Peer هاي فعالي كه در آپلود فايل به من شركت ندارن رو شناسايي كرد؟
    این کارو خود نرم افزار تورنت انجام می ده البته اصل این وضیفه بر عهده ترکر هست که از خراب کاری های احتمالی با بردن تو لیست سیاه جلوگیری می کنه

مرسی که به سوال من جواب دادید!
    بالا

یک خواهش می کنم و ان این است که اخر پست اول این تاپیک یک لینک به مقاله راهنمای اولیه است که بخوانید خیلی کمک می تواند به شما بکند.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من چند تا صفحه اول رو خوندم ممنون بابت اطلاعات خوبتون اما سوال دارم :
    اگه يه فايل تورنت رو كه مثلا 100 مگابايت هست بخواهيم دانلود كنيم وقتي دانلود تموم شد چقدر از ترافيك اينترنتمون ميره ؟؟؟؟؟ 2 برابر يعني 200 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    و اين برنامه µTorrent سرعت دانلود رو بيشتر ميكنه ؟؟؟؟؟؟ من از مرورگر اوپرا استفاده ميكنم . ميخوام ببينم تاثير سرعت چشمگيره ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

اگه يه فايل تورنت رو كه مثلا 100 مگابايت هست بخواهيم دانلود كنيم وقتي دانلود تموم شد چقدر از ترافيك اينترنتمون ميره ؟؟؟؟؟ 2 برابر يعني 200 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    و اين برنامه µTorrent سرعت دانلود رو بيشتر ميكنه ؟؟؟؟؟؟ من از مرورگر اوپرا استفاده ميكنم . ميخوام ببينم تاثير سرعت چشمگيره ؟؟؟؟؟؟
    سوال اول : شما همون 100 مگ رو دان میکنی و فقط یه خورده هم آپ میکنی .
    سوال دوم : برای دانلود باید یه نرم افزار که تورنت دان میکنه داشته باشی مثل
    µTorrent . فک نمیکنم که اوپرا بتونه تورنت دانلود کنه .

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز ممنون . ولي من خودم با اوپرا دارم تورنت دانلود ميكنم .
    ميخوام بدونم با نرم افزارهاي مخصوصش سرعت دانلودم فرقي ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟

8. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

100 مگ حجم خود فایل به اضافه یکی دو مگ هش فایل و مقادر حجمی که ارسال کردین.

كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا صبر کن....چت روم که نیست
    سوال اول : شما همون 100 مگ رو دان میکنی و فقط یه خورده هم آپ میکنی .
    سوال دوم : برای دانلود باید یه نرم افزار که تورنت دان میکنه داشته باشی مثل
    µTorrent . فک نمیکنم که اوپرا بتونه تورنت دانلود کنه .
    اپرا قابلیت دانلود تورنت رو داره

دوست عزيز ممنون . ولي من خودم با اوپرا دارم تورنت دانلود ميكنم .
    ميخوام بدونم با نرم افزارهاي مخصوصش سرعت دانلودم فرقي ميكنه يا نه ؟؟؟؟؟
    می تونی دانلود کنی ولی ازادی عمل نسبت به نرم افزار های مخصوص تورنت رو به خودت نمی ده
    اگر با اپرا راحتی از اپرا استفاده کن.فرق زیادی معمولا نمی کنه ولی رسمه می گن اگر از نرم افزار های مرتبط با هر موضوع استفاده شه بهتره.

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من با ADSL 512 روی kb 10_15 با تورنت دانلود میکنم...در حالیکه سرعتم با لینک مستقیم به 70 هم میرسه!

یکی از دوستان لطف کنه در مورد تنظیمات utorrent (برای ADSL 512) راهنمایی کنه...شاید وضع سرعتمون بهتر شد.

تنظیمات فعلی:

maximum upload rate:2
    number of upload slot per torrent:4
    global maximum number of connection:300
    maximum number of connected peer:100
    max number of active torrents:4
    max number of active download:3
    port:45682 و تیک enable unpnp port mapping برداشته شده.(disable شده)
    protocal encryption outgoing هم enable هست.

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام
    شاید جای سوالم اینجا نباشه
    کسی دعوت نامه از سایت filelist.ro نداره برام بفرسته
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •