فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشی
فاکتوری که موقع ثبت نام روی صفحه کامپیوتر میاد.اگر پیرینت گرفته باشی
دارمش و پرینت هم گرفتم اما هیچ جا اثری از مدل مودم ندیدم. شما میتونید عکس فاکتور خودتون رو بذارید؟ (البته اطلاعات مهم رو مخدوش کنید)
البته باید از سایت ایرانسل خرید کرده باشی نه یلو یا600
قسمت شرح کالا 1 مودم و مدل شو نوشته 2 بسته 15 گیگ 3ماهه
اینم شرکت اصلی و سازنده مودم 5142
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم سایت اصلی و سازنده مودم 5142 ایرانسل
B42_43 LTE CPE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جلو یکی از پنجره ها اونم تو یه جای خاصی انتن داره سه تا انتن . بقیه جاها به زود انتن میده . من سمت کوروش هستم. ستاری
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
Last edited by bahram.mb; 21-05-2017 at 23:55.
چون سیم کارت معمولی هم از باند و فرکانس تی دی ال تی ای استفاده میکنه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
سلام و عرض ادب به همگی عزیزان .
دوستان بنده چند روزی هست که مودم b5142 به دستم رسیده و خداروشکر ، هم سیمکارتش فعال شده و هم بسته ش و از این بابت ها مشکلی نیست .
مشکل بنده اینه که مودمم با پی سی خودم اصلا وصل نمیشه ، ولی با یک پی سی دیگه که ویندوز 7 داره و قطعاتش بالاتره وصل میشه و به راحتی میشه ازش استفاده کرد .
سیستم خودم قدیمیه و ویندوزشم ایکس پی هست ، البته قبل تعویض وایمکس با فورجی ثابت ، با اپراتور ایرانسل که صحبت کرده بودم ، طرف میگفت کارکرد این مودم ها ، اصلا ارتباطی با قطعات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم شما نداره و سخت افزار مختص به خودشون رو دارن ، واسه همینم من گفتم پس مشکلی نداره و درخواست تعویض دادم .
تا روز قبل از تحویل مودم ، به راحتی داشتم با وایمکس کار میکردم ولی این مودم نمیدونم چرا اینجوری میکنه .
وقتی میخوام مودم رو کانکت کنم :
اول ، استاتوس کانکت اینجوری میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدود یکی الی دو دقیقه همینجوریه تا اینکه بعدش استاتوس به شکل زیر تغییر میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعدش همینجوری میمونه ، ( یکبار حدود نیم ساعت همینجوری موند ) و در آخر هم کانکت شد ولی هیچ سایت و ... رو باز نمیکرد و فقط لودر مرورگر میچرخید ، حتی 192.168.1.1 رو هم باز نمیکرد ، تا اینکه یکبار مودم رو ریست کردم و دیدم وصل شد و سایتها رو باز میکرد و 192.168.1.1 رو هم باز میکرد ، ولی به محض اینکه ، دوباره اتصال رو قطع کردم و مجدد وصل کردم ، دوباره مثه قبل شد .
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ، خیلی این چند روزه اعصابمو داغون کرده .
سلام خسته نباشید
مودم b5142 ایرانسل فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه یا سیم کارت اپراتور دیگه ای رو اسپورت میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)