تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 262 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اتفاقا گل های یک شکل تو همین پی اس به وفور زده می شه حتی شیوه بازی تمام تیمها یکی هست.یه سوال دارم ازات تو فوتبال واقعی جز بارسلونا چه تیمی خوب پاسکاری می کنه؟پاس کاری کردن یه شیوه بازی هست اما نیاز به بازیکنایی هست که بتونن این کار رو انجام بدن نه اینکه همه تیما بشن بارسلونا اشتباه می گم؟!!! این نسخه همه تیمها راحت پاس کاری می کنن بدون لو دادن توپ
    دقیقاً! به نکته ی خیلی مهمّی اشاره کردی. تو این نسخه من حتّی حریفمو تیم کوردوبا رو گرفتم که ته جدوله، با این حال عین بارسا پاسکاری می کرد تا حدّی که درصد مالکیت اونا بین 60 تا 70 درصد بود! خب! شما اگه توجّه کنی، همون طور که katlots عزیز گفت، هر تیمی، تیم حریفت باشه، یه جوری پاسکاری می کنه انگار بارسائه! به حدّی تند تند پاسکاری می کنن که حتّی با پرس کردن هم به زور می تونی از زیر پاشون توپو در بیاری. نکته ی بعدی هم این که مثلاً با بازیکن حریف 1 متر از جلو فاصله داری، یه تکل عرضی میزنی جلو پاش، عوض این که پات به توپ بخوره که بره اونور (چون توپ همیشه جلوتر از پای بازیکنه دیگه!)، پات می خوره به پای بازیکن حریف و یه ضرب ملّق میزنه و داورم سریع کارت میده! حالا اگه همین حرکتو تیم حریفت، حتّی اگه پشت محوّطه ی جریمه بهت بزنه و تو ملّق بزنی، نه تنها کارت نمیده بهش، بلکه میزاره بازی رو حتّی ادامه هم بده... واقعاً Konami تو 2015 گندشو در آورد. امیدوارم تمام این خطاهای بی مورد به طور کامل تو نسخه ی 2016 برطرف بشه...

2. 2 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اتفاقا گل های یک شکل تو همین پی اس به وفور زده می شه حتی شیوه بازی تمام تیمها یکی هست.یه سوال دارم ازات تو فوتبال واقعی جز بارسلونا چه تیمی خوب پاسکاری می کنه؟پاس کاری کردن یه شیوه بازی هست اما نیاز به بازیکنایی هست که بتونن این کار رو انجام بدن نه اینکه همه تیما بشن بارسلونا اشتباه می گم؟!!! این نسخه همه تیمها راحت پاس کاری می کنن بدون لو دادن توپ
    دقیقا
    این یکی از مشکلاتی هست که همیشه در pes وجود داشته.نسخه 2012 همه بازیکنان حتی تیمهای خیلی ضعیف رونالدینیو میشدند و با یه بازیکن همه رو جا میذاشتند.در 2013 %99 ضربات کاشته تیم کامپیوتر حتی ضعیفترینشون تبدیل به گل میشد.2014 زیاد بازی نکردم و 15 هم دقیقا این مشکل هست.البته اگه روی سوپراستار باشه این پاسکاری خیلی رو اعصاب میره تنها راهش این هست که روی تاپ پلیر بذاری اما قدرت کلی باز ضعیف میشه.

نکته امیدوار کننده همین تغییر بنیادی در نسخه 2015 بود.یعنی کونامی از صفر شروع کرد و اگه به فیدبکها توجه کنند که مثل فیفا نمیکنند،میتونند سال به سال هوش مصنوعی کاملتری رو ارائه بدهند.

----------
    جدای این مسایل بنظر من سخترین بازی با کامپیوتر در قسمت my club و جام king of the kings هست.6 بازی سوپر استار اما قدرتهاشون خیلی خیلی بیش از سوپراستار معمولی هست.یک تیم کاملا قدرتمند نیاز داره.

4. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منظور از تکراری استفاده از نقطه ضعف گیم پلی هست !
    زیاد سخت نگیر من نگفتم مشکل نداره گفتم حاد نیست حالا ایرانم بارسایی پاس داد که داد از نظر من مشکل قابل تحمل هست .

6. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام!! میشه یک تریکیب خیلی حرفه ای بگید که بتونم جلوی هر بازیکنی میتونم خوب بازی کنم نه که حتما ببرمش!!

8. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    کسی به من میگه شوت کات دار چجوریه؟
    مثلا پسرعموم از یه گوشه شوت میکنه کات دار میره به زاویه مخالف و گل میشه،ینی هر تک به تکی بیاد همین کارو میکنه و گل میشه مثل اب خوردن!
    فک کنم دکمه r2 رو میگیره! اما نمیدونم دقیقا چیکار میکنه !

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    کسی به من میگه شوت کات دار چجوریه؟
    مثلا پسرعموم از یه گوشه شوت میکنه کات دار میره به زاویه مخالف و گل میشه،ینی هر تک به تکی بیاد همین کارو میکنه و گل میشه مثل اب خوردن!
    فک کنم دکمه r2 رو میگیره! اما نمیدونم دقیقا چیکار میکنه !
    همون R2 بگیر بلافاصله مربع بزن،به همین راحتی

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خب من هرچقد میگیرم نمیشه! فلش رو به کدوم قسمت باید بزنم؟ هی هر روز سعی میکنم اما نمیشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کرک آنلاین کلا به فنا رفت باز یا برای شما کار میکنه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. راست میگه داداش! نمیشه... من چند بار تست کردم. ببین! من کلّاً عادتمه که بازی می کنم، دستم رو سرعته غیر از مواقعی که بخوام بچرخم دور خودم و یکی دو مورد استثنا دیگه! وقتی دارم با سرعت میرم سمت دروازه ی حریف و R2 رو میزنم، یه مکث می کنه بازیکن من و بعد شوت گل رو میزنه که همین مکثش باعث میشه راحت دروازه بان حریف توپو Save کنه! چندین بار هم تست کردم! حتّی جهت هم دادم ولی فقط و فقط به خاطر یه لحظه مکث بازیکنم (منظورم از مکث اینه که وقتی R2 رو میزنم، بازیکنم یه لحظه وایمیسته) هر جهتی که توپو بزنم، دروازه بان حریف به راحتی توپو Save می کنه؛ چون قدرت شوت خیلی پایین میاد ولی همون ضربه رو چند بار با سرعت (همون طور که خودم بازی می کنم)، میزنم، تا قبل از این که دروازه بان حریف بفهمه چی شد، گل رو میزنم بهش! با این حال هنوزم دلم میخواد شوت کات دار رو یاد بگیرم تا خیلی از مواقع حال دروازه بان حریفو بگیرم، مخصوصاً توی شوت از راه دور...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.پی اس 13 من که جدید نصب کردم نمیاد بالا.میگه گرافیکت حجمش کمه...با اینکه لپتاپم asus n56jr هستش.این یه مورد مال قسمت تنظیمات بود...مورد بعدی اینکه الان تونستم فایل exe رو بیارم ولی روی همون لودینگ اول میمونه بعلاوه مثل اینکه رزولوشن پایینه...

ببخشید خود pes13 تاپیک نداشت اینجا سوالمو پرسیدم...ضمنا خودم pes 15 باز هستم!!!

Sent from my GT-I9082

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •