سلام تو کا 750 و دبلیو 700 می شه از در گاه ایمیل پیامک بدون شماره بیفته فرستاد.تو پی 990 هم میشه من شنیدم ولی چطوری نمیدونم
سلام تو کا 750 و دبلیو 700 می شه از در گاه ایمیل پیامک بدون شماره بیفته فرستاد.تو پی 990 هم میشه من شنیدم ولی چطوری نمیدونم
شما دوست من تو سرويس تست همه چيز رو تست كن ببين درست هستنــــ
موفق باشيد!*چپ *راست*چپ چپ(دو بار چپ)*چپ*![]()
سلام، من یه هفته پیش گوشیمو (w810) رو به قصد عوض کردن کلی قابش باز کردم و خرابکاری کردم
سیم نواری که از کیت به دوربین وصل بود تا وسط پاره شده.الان وقتی می رم عکس بگیرم، تصویر دارم ولی دکمه ی عکس گرفتن عمل نمی کنه(فلش هم از کار افتاده) ! حالا می خواستم ببینم راهی هست که دکمه ی عکس گرفتن رو به کلیدی دیگه تغییر بدم(شاید با این روش حل شه)
یا اینکه یه سیم دیگه گیر می یاد؟ یا روش های دیگه؟...!
ميشـــه فرستاد ولي بايد گوشي طرف هم سوني اريكسون باشـــه تا شماره براش نيفــته
تو اين تايپك گفتـــه شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشـــما ببري عوض كني بهــتره مگه يه سيم چه قدر ارزش داره![]()
گوشی و عوض کنم یا سیم رو...؟!
سلام
تشكر و خسته نباشيد
آقا! صبح من اين رو امتحان كردم . جواب داد و گوشي درست شد . ولي بعد از ظهر دوباره برگشت به حالت اولش !!! حالا هرچقدر امتحان مي كنم جواب نمي ده !!! يعني تو همون تست Eearfhone كه ميرم اصلا" صداي گوشي هم نمياد !!!
خيلي ممنون از راهنماييهاتون و اميدوارم موفق باشيد
سيم رو برات عوضش ميكننــــ
گوشي رو خاموش روشن كنيد و يه بار ديگه به همون قسمت بريـــد تســـت كنيد![]()
سلام ! صبح بخير! خيلي ممنون كه سريع جواب مي دهيد
اينكار رو هم كردم ولي نشد ! ضمن اين كه ديشب دوباره خودبخود وصل شد ولي دوباره امروز صبح قطع شد .
اگر زحمتي نيست دوباره راهنمايي بفرمائيد
اوه! اگه سیم رو عوض کنن که عالیه! آخه خود فلش به اون سیم وصله، گفتم شاید گیر نیاد
شما از هزینه ها با خبر نیستید؟ یا حدودا؟...
گوشی من s500 هست خیلی هم دوسش دارم
اما اخیرا یه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که : عکسی که قبلا گرفتم و از تو گوشیم پاکش کردم، سری بعد که عکس میگیرم اون عکس قبلیه میوفته رو این عکس جدید که گرفتم یعنی نصفش میشه این عکسی که الان گرفتم بعد نصف دیگش هم میشه عکسی که قبلا با گوشیم گرفته بودم
البته فقط گاهی و بعضی از عکسام اینطوری میشه، اما دلیلشو نمی دونم
خیلی نگران گوشیم هستمچکارش کنم درست بشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)