تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 257 از 266 اولاول ... 157207247253254255256257258259260261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,561 به 2,570 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

باتری رو کالیبره کردم دوستان.

ولی مشکلم حل نشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یکی از دکمه های صفحه کلید هم بلند شده،نمیشه کاریش کرد ؟

یکی از گیره هاش شکسته
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 30-09-2015 at 00:26.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جدیدا یه مشکلی پیدا کردم،

باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!

بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.

راه حلی هست ؟

- - - Updated - - -

باتری رو درست نشون نمیده لپ تاب،مثلا اگه شارژ واقعی 20 درصد باشه،رو صفحه نمایش 90 درصد نشون میده!!

بار ها شده رو شارژ 80 درصد لپ تاب خاموش شده،ظاهرا 80 درصد بوده ولی در اصل کاملا خالی شده.

راه حلی هست ؟

- - - Updated - - -

راه حلی هست ؟
    یکی از دکمه های صفحه کلید هم بلند شده،نمیشه کاریش کرد ؟

یکی از گیره هاش شکسته
    ظاهرا این مشکل باتری فراگیره، لپ تاپ منم جدیدا از شارژ که میکشم زود خاموش میشه ، تا حالا هم زیاد از باتری استفاده نکردم و معمولا توی شارژ بوده و البته مود Conversation هم روشن بوده
    همینطور منم که لپ تاپ رو خریده بودم یکی از دکمه ها گه گاه از جاش کنده میشد (یه طرفش) چندباری جاش زدم دیگه این مشکل اتفاق نیفتاد اما بنظرم گیرش شکسته بود

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

دوستان شما تونستید pes 2016 رو با کیفیت high نصب و اجرا کنید؟؟

من نصب کردم ولی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و از تنظیمات گرافیک انویدیا هم بازی و تنظیمات رو اضافه کردم ولی هیچ فایذه ای نداشت.

راه حل دیگه ای داره؟؟

- - - Updated - - -

دوستان شما تونستید pes 2016 رو با کیفیت high نصب و اجرا کنید؟؟

من نصب کردم ولی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و از تنظیمات گرافیک انویدیا هم بازی و تنظیمات رو اضافه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت.

راه حل دیگه ای داره؟؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض مشکل باتری Z510

مشکل نشان دهنده مقدار شارژ باتری ظاهرا یه مشکل فراگیر در z510 هست و همچنین بعضی مدلهای دیگر این شرکت مثل z500 که با ارائه آپدیت برای باتری قابل حل بود. اما برای این مدل هنوز چیز قطعی ندیدم و خوده کمپانی هم ظاهرا سکوت کرده و فقط به ارسال به نمایندگی و تعویض باتری اشاره میکنه...

بنظر میرسه مشکل سخت افزاری هست (نمیدونم اون قطعه در خوده پک باتری هست یا در قسمت پاور لپ تاپ). در خوده سایت ساپورت لنوو 22 صفحه در تاپیکش صحبت شده ولی صفحاتی که من دیدم همچنان توسط لنوو بی پاسخ مونده به جز چند راه حل ساده مثل guage reset و تنظیم دیفالت یا آپگرید bios و ...
    من چند ماه پیش یه مشکلی در شروع به کار سیستم پیش اومد که از اون موقع با صدای تق اسپیکرها آشنا شدم! بعدش بایوس و ارتقا دادم که مشکل فکر میکنم حل شد. حالا این مشکل نشانگر باتری چند روزه پیش اومده و فعلا هر راه حلی انجام دادم نتیجه خاصی نداشت.

با HWmonitor ولتاژ باتری رو چک میکنم ظاهرا سالمه و در تست شارژ و دشارژ هم کاملا عادیه (بین 12 تا 17 ولت). بنظر میرسه مشکل ارسال اشتباه ظرفیت باتری توسط سنسور به سیستم عامل و سایر نرم افزارها باشه.
    الان موقع نوشتن این متن که در حال دشارژ بود از 80 درصد تا حدود 55 درصد رسید و hibernate شد. یعنی تنظیمات critical voltage هم روی 5% عمل کرده منتها نشانگر باتری 50 درصد بیشتر بود!
    ظاهرا تعویض باتری به تنهایی فقط برای بعضیها جواب داده.

7. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

دوستان این راه حل و برای مشکل باتری انجام بدین ببینین برای شما جواب میده یا نه:

maverick117 wrote:

same here...I am getting this battery calibration error from the starting day of this week.i become frustated as we users have to find the solution for this. After 3-4 days of trial n error method i have hit on some temporary solution although my laptop condition is far worse due further pricks which i have done after temporary solution to make a permanently effective solution but worse happen as result of guage reset (with help of Lenovo enery manager) today i am getting a weak battery indication and laptops battery capacity reduce to 13% .But i hav tested temporary solution on my friends' laptop and its working smoothly battery draining by measured intervals and next to accurate remaining time notification(-15min<result<+15min).please follow the steps as follows :

1> unistall Lenevo Energy Manager and restart

2>drain the battery utill laptop is shutdown
    (obiviously dont connect AC in this step)

3>now plug in AC and start windows delete Microsoft ACPI-Compliant control method Battery only.
    (to do above in desktop press windows key + X >select Device Manager>under Battery choose> the second driver with the above name.)

4> restart the laptop and leave it until battery reaches 100%

5>now unplug the AC...you will notice battery indicator works but its descends fast with multiple of two but passes each value from 100% to 0%.
    (this is because battery is not callibrated perfectly).

6>wait untill it reaches 0%.when it reaches 0% delete ACPI-Compliant control method Battery(AC shouldn't be plugged in).

7>now wait untill it shutdown itself n after that plug AC let it be chagre upto 15-20% then remove AC.

8>again delete ACPI-Compliant control method Battery and finally

9> now install latest Lenovo Energy Manager
    (download it from here [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

10>restart is required .restart laptop then see this will work in accepatable margins..
    i can't gaurantee its efficiency but it worked on two laptops and i confident about it.And let me know if there is a problem in above steps..
    ......

NEVER START LENOVO GAUGE RESET..
    (it reduce battery capacity drastically)

9. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشکل نشان دهنده مقدار شارژ باتری ظاهرا یه مشکل فراگیر در z510 هست و همچنین بعضی مدلهای دیگر این شرکت مثل z500 که با ارائه آپدیت برای باتری قابل حل بود. اما برای این مدل هنوز چیز قطعی ندیدم و خوده کمپانی هم ظاهرا سکوت کرده و فقط به ارسال به نمایندگی و تعویض باتری اشاره میکنه...

بنظر میرسه مشکل سخت افزاری هست (نمیدونم اون قطعه در خوده پک باتری هست یا در قسمت پاور لپ تاپ). در خوده سایت ساپورت لنوو 22 صفحه در تاپیکش صحبت شده ولی صفحاتی که من دیدم همچنان توسط لنوو بی پاسخ مونده به جز چند راه حل ساده مثل guage reset و تنظیم دیفالت یا آپگرید bios و ...
    من چند ماه پیش یه مشکلی در شروع به کار سیستم پیش اومد که از اون موقع با صدای تق اسپیکرها آشنا شدم! بعدش بایوس و ارتقا دادم که مشکل فکر میکنم حل شد. حالا این مشکل نشانگر باتری چند روزه پیش اومده و فعلا هر راه حلی انجام دادم نتیجه خاصی نداشت.

با HWmonitor ولتاژ باتری رو چک میکنم ظاهرا سالمه و در تست شارژ و دشارژ هم کاملا عادیه (بین 12 تا 17 ولت). بنظر میرسه مشکل ارسال اشتباه ظرفیت باتری توسط سنسور به سیستم عامل و سایر نرم افزارها باشه.
    الان موقع نوشتن این متن که در حال دشارژ بود از 80 درصد تا حدود 55 درصد رسید و hibernate شد. یعنی تنظیمات critical voltage هم روی 5% عمل کرده منتها نشانگر باتری 50 درصد بیشتر بود!
    شما از طریق RESET GUAGE به جواب نرسیدی؟

برای من هم مدتی بود که وقتی در حالت CONSERVATION MODE بود تا 55 درصد بیشتر شارژ نمیشد ولی بعد از RESET GUAGE مشکل حل شد.

- - - Updated - - -

برای من هم مدتی بود که وقتی در حالت CONSERVATION MODE بود تا 55 درصد بیشتر شارژ نمیشد ولی بعد از RESET GUAGE مشکل حل شد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

NEVER START LENOVO GAUGE RESET..
    (it reduce battery capacity drastically
    این دیگه حرف عجیبیه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

ریست گیج کار و تقریبا بدتر میکنه تا حالا درست انجام نشده بود به جز امروز که نتیجه بدتر شد.
    این یه مشکل خاصه که فقط بخشی از ظرفیت گزارش میشه و تنظیم کالیبره باتری انگار کاملا بهم ریخته. مثلا شارژ میکنید تا 99 یا 100 درصد و بعدش موقع دشارژ خیلی زود ارقام کم میشن و یا ناگهان سیستم بدون هیچ اخطاری خاموش میشه!

میدونید که این باتری 4 سلولی حداقل ولتاژ موثرش 13 و حداکثر 17 ولت هست و ظرفیت 0 تا 100 درصد هم بازه ای بین این ولتاژ هست. من مقدار ظرفیت حقیقی رو از ولتاژش تخمین میزنم و اصلا با درصد گزارش شده همخوانی نداره. همینطور وقتی 100 باشه خیلی زود پایین میاد و وقتی 0 باشه هم خیلی زود بالا میره اما ولتاژ در اون بازه تغییر زیادی نداشته.
    نکته مثبت شارژ باتریها اینه که فقط زمانی که به ولتاژ ماکسیمم شارژ برسیم 100 نوشته میشه. پس اگه مثلا می بینید که مدت زیادی روی 99 مونده یعنی نشانگر گیج مشکل داره ولی عمل شارژ داره درست انجام میشه.

+
    اون قضیه 55 تا 60 درصد در conservation mode اینطوره که اگه از ظرفیت پایینتر شارژ کنید وقتی به 55 رسید متوقف میشه، و اگه ظرفیت بالاتر باشه برای دشارژ تا 60 درصد میاد و بعد ثابت میمونه.
    اگه امکانش هست یه عکس از HWmonitor بذارید. ویندوز شما 8 هست یا نسخه دیگریه؟

13. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

به نظر میاد این energy manager با شارژ 60% مشکل داره . توی z500 هم مشکل مشابهی بود که با تخلیه ی بتری از طریق بایوس مشکل حل میشد . مراحل زیر رو دنبال کنید :

باتری را تا 100 % شارژ کنید .

energy manager و درایور microsoft acpi-compliant control رو حذف کنید .

سیستم رو ری استارت و به بایوس برین .
    تنظیمات رو با f9 در حات پیش فرض بزارین . سیو و ری استارت کنید . سپس به بایوس برگردین .

لپ تاپ رو از برق بکشین . در همون بایوس نگه دارین تا شارژ کاملا تخلیه بشه و لپ تاپ خاموش بشه . پس از خاموش شدن 15 دقیقه صبر کنید

دکمه ی پاور رو به مدت 15 تا 30 ثانیه نگه دارین .
    شارژر رو متصل و فورا دکمه ی پاور رو مجددا 15 تا 30 ثانیه نگه دارین .

سپس لپ تاپ رو روشن کنین و energy manager رو که حذف کردین مجددا نصب کنید .
    Last edited by Public Enemy; 22-10-2015 at 09:37.

15. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •